|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
.::Neptyda::. żelowe pazurki
pazurki panterkowe - moje pierwsze zrobione komuś innemu niż sobie samej - skórki nie są zalane choć na zdjęciu wygląda jakby były, zrobione na formie
![]() różowe - moje własne zrobione kilka dni temu, też na formie reszta jak widać to ćwiczenia farbkami akrylowymi ![]() niektóre wzorki podpatrzyłam na necie, inne wymyśliłam sama najbardziej umęczyłam się z zatopieniem siatki - jest jakaś taka sztywna, nagimnastykowalam się z nia strasznie, aż w końcu przykleiłam ją klejem do tipsów niedawno skończyłam kurs więc nie bądzcie zbyt surowe moje drogie:P Edytowane przez Neptyda Czas edycji: 2009-07-08 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: .::Neptyda::. żelowe pazurki
te panterki sa boskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
nooo ladne!!!
cwiczonka tez fajniutkie i zaraz po kursie... no no
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Faktycznie są ładne jak na początek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja wypowiem się tylko na temat zdobień.
1. ładne, fajne, staranne ozdoby. 2. zdobienia na tipsach genialne, widzę tutaj wzory, którymi musiałaś się inspirować (sama mam niektóre w swoich zbiorach na kompie). bardzo ładne, staranne, dokładne... ALE ciekawa jestem jak Ci wyjdą tak misterne wzory na łapkach. 3. niby ładnie... ale rózowy jest zbyt intensywny. dłonie nie wyglądają korzystnie przy takim odcieniu. zawsze trzeba patrzeć na koloryt skóry przy dobieraniu kolorków. sam wzorek ładnie zrobiony. czekam na więcej ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Bardzo ładne wzorki, aż i ja sobie coś podpatrze jeśli można :P Panterki słodziutkie, troche dziwne połączenie różu ze złotem i brązem, ale ... podoba mi się
![]() Czekam na dalsze prace!
![]() |
#8 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do dobierania kolorów pod koloryt skóry to nigdy o tym nie pomyślałam. Zapamiętam na przyszłość ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki dziewczyny ![]() Edytowane przez Neptyda Czas edycji: 2009-07-09 o 11:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś mi się zdaje że niebawem będą tutaj piękne prace
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witam! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1247082037 - jeden komentarz - WOW!
Uważaj z różowymi ozdóbkami np. - http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1247082037 - tu jest niby sympatycznie, ale co rzucę okiem, to mam wrażenie, że krzywda się tym pazureczkom stała na brzegach. Panterkę zrobiłaś bardzo starannie, ale! ten róż na płytce... i w sumie optycznie paznokieć jest skrócony - krótsza, lekko uśmiechnięta panterka poprawiłaby proporcje ![]() W ogóle świetne masz te próbki na tipsach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Wzorki na tipsach bardzo fajne
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Mnie się bardzo podobają wzorki na tipsach
![]() Jeśli takie pazurki robisz zaraz po kursie to rewelacja ![]() Z chęcią obejrzę nowe dzieła i życze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.