|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Sliczne czarne zamszowe buty na koturnie, rozmiar 37!! Zapraszam =] =] =]
Witam, mam do wymiany czarne buty zamszowe o typowym rozmiarze 37. Z przodu (na czubie) maja ciekawy wzor kolek - widac to na 6 fotce. Dlugosc od szpica do piety = 27 cm, jednak wiadomo, ze palce w tego typu butach nigdy nie dochodza do konca.
Rzeczywista dlugosc wkladki: 23-23.5 cm. Wysokosc koturny w najwyzszym miejscu - 9 cm. Buty byly ubrane tylko raz na uroczystosc rodzinna, jednak sa za male ![]() ![]() Poszukuje za nie najlepiej jeansow rozmiar 28/29 lub zakietow (kolor czarny lub rozowy), a takze eleganckich spodni i bluzek. Innymi ciuszkami tez nie pogardze. Propozycje prosze wklejac w tym watku ![]() Zainteresowanym moge podac wiecej informacji lub wiecej fotek. Zapraszam tez do mojego drugiego watku - obecnie jest nieaktualny, ale ciuszki mozna przegladac. Zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2006-08-15 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sliczne czarne zamszowe buty na koturnie, rozmiar 37!! Zapraszam =] =] =]
Odpisalam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
No wiec dziny vintage nie rozciagaja sie niestety, spodnie białe us army
pas:38 biodra: 44cm udo: 23cm stan: 19-20cm a spodnie moto w pasie beda miec tyle samo :P ok 40 bo na mnie troche za duze ![]() a jaka jest długość Twojej stopy? bo butki moga byc za duze.. i z jakiej sa firmy? :P
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
hehe kochana ja mam na myśli M.O.T.O to taka firma spodni czekoladowych w moim wątku, a nie moro
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.