|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moje rzeczy na wymianę
Witam, mam do zaoferowania:
1.Granatowo-niebieska torba firmy Diverse. Torba jest nieużywana, ale ma ubrudzoną przednią klapę- kwestia wyczyszczenia gąbeczką. Wykonana jest z nieprzemakalnej tkaniny 100% POLIAMID. Model DJ. Na klapie znajduje się haftowane logo firmy. Torba zapinana jest na 2 sprzączki. Posiada długi regulowany pasek. W środku są 2 kieszenie, w tym jedna(większa) z kieszonkami i przegródkami na długopisy, druga zabezpieczona rzepem. Z tyłu jest kieszeń zapinana na zasuwak. WYMIARY: Wysokość: 30 cm Szerokość: 46 cm 2. Top w stylu retro, z odpinanym ozdobnym kwiatem.Idealny zarówno na imprezę jak i na codzień. gorąco polecam!!!!! Top,był przeze mnie założony 2-3 razy, ale nie ma śladów używania!!!! Skład 100% Polyester Wymiary: Biust: 2x 40cm Pas: 2x 38cm Długość: 35 cm Ramionka regulowane, max 40 cm 3. Beżowa bluzka z kopertowym dekoldem. Super podkreśla biust, Można ją nosić samą lub z topem pod spodem. Ma rekaw 3/4 ( rękaw był przerabiany na tą długość) Bluzka jest używana, ale jest w bardzo dobrym stanie. Rozmiar na metce: UK: 10; EUR: 38 Skład: 96% Viscoze; 4% Elastane WYMIARY: Długość: 53 cm Dół: 42,5 x 2 Biust: 44,5 x 2 Rękaw: od ramienia: 44,5 4. Bardzo fajne, oryginalnie przecierane spodnie z rozszerzaną nogawką firmy HIGHLANDS. Spodnie mają duże szlufki na szeroki pasek. WYMIARY: (ROZMIAR Z METKI TO 30) Pas: 38 x 2 Biodra: 50 x 2 Krok: ok 27 cm Szerokość nogawki na dole: 26,5 Długość: 105 cm W zamian szukam kosmetyków (kolorowe + zapachy(w szczególności Prowl!!!) Z ubrań potrzebuję: torebkę, rybaczki (eleganckie raczej takie do szpilki z e zwężaną nogawką czarne), bolerko (na długi rękaw, raczej sweterkowe) Tak w ogóle to sama nie wiem dokładnie czego chcę, więc jak coś mi wpadnie w oko to możemy się wymieniać. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moje rzeczy na wymianę
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1156933245 znajdziesz cos za nia ?
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Niestety aisha 88, nic u Ciebie nie wybrałam ;( Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie spodnie! Czy ich krok tzn. jaki mają stan??
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.