![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Kosmetyki sunprince :) - ZAPRASZAM!! xD
NIEAKTUALNE
![]() Witam na moim pierwszym kramiku ![]() Zapraszam do przeglądania moich kosmetyków ![]() ![]() ![]() DOKŁADKA z 15.10 ![]() 1) Połyskująca Baza i Rozświetlający Podkład 2w1, 31 ml - Avon (z wymianki, użyłam go dwa razy, poprzednia właścicielka ze 3, więc zostało ok 85-90% ![]() 2) Różowy cień do powiek - Joko (z wymianki, ja go nie użyłam ani razu, ubytek ok 10%) 3) Błyszczyk do ust, biało-brązowy - Joko (z wymianki, nie użyłam go ani razu, ubytek jakieś 40-50%) 4) Fioletowy tusz do rzęs - L'oreal Panoramic Curl (z wymianki, troszke starte napisy i lekko pęknięta zakrętka, poprzednia właścicielka napisała, że zostało ok. troche mniej niż połowa, tusz nie jest suchy!!) 5) Supernabłyszczająca szminka w płynie, odcień Pink Ruby - Maybelline (zostało 80%, napisy są starte) Fotki dołącze później ![]() DOKŁADKA!! ![]() ![]() ZDJĘCIE: http://img429.imageshack.us/img429/2218/dokladkaow4.jpg 2) Intensywnie nawilżający balsam do ciała, 400 ml - AVON Care (zostało ok. 40%) 5) Cienie do powiek, odcień: biały i zielony - Editt (NOWE!!!!) 6) Cienie Inglot, kolorki takie jak na zdjęciu - INGLOT ( użyte kilka razy, zużyte ok. 20%) 8) Kosmetyczka w paseczki KOSMETYKI PIELĘGNACYJNE: ZDJĘCIE: http://img246.imageshack.us/img246/2379/pieleg1hu0.jpg 4) Krem głęboko nawilżający na noc Hydrofirming Bio6 (wersja świąteczna), 50 ml – AVON Solutions (użyty raz) 8) Lekki krem antybakteryjny, 75 ml – Avon Clearaskin (zostało ok. 50%) 10) Lawendowa maseczka do stóp z glinką, 100 ml – Avon Foot Works (zostało ok. 25%) 11) Separator do pedikiuru – Avon 12) Bezbarwny sztyft przeciw wypryskom, 7 ml – Avon Clearaskin (zostało ok. 90%) KOLORÓWKA: ZDJĘCIE: http://img516.imageshack.us/img516/1148/kolorom4.jpg 2) Walentynkowa szminka, odcień Sparking Pink – Avon Color Trend (użyta kilka razy, zużycie widać na zdjęciu) 5) Lakier do paznokci, odcień niebieski z brokatem 4,5 ml - Eveline (użyty raz na wypróbowanie) 7) Lakier do paznokci, odcień jasny, taki biały, kremowy – Editt (użyty góra dwa razy) 8) Lakier do paznokci, odcień bardzo jasny róż – jakiej firmy nie wiem (zostało ok. 90%) 9) Podwójne cienie do powiek, kolory pomarańczowy i żółty – nie wiem jakiej firmy (użyty raz) 10) Cień do powiek, brązowy – Paloma (NOWY!!) 12) Kredka do oczu, kolor fioletowy – Golden Rose (NOWA!! – użyta tylko, żeby zobaczyć jaki kolor) 13) Pomadka do ust, różowa – JOKO (zużycie ok. 15%) 14) Cień do powiek, odcień Think Pink – Miss Sporty (zużycie ok. 5%) 15) Błyszczyk do ust, smak chyba limonki, 3g - WIBO (zużycie ok 30%) PRÓBKI: ZDJĘCIE: http://img516.imageshack.us/img516/8099/probkirj8.jpg 1) Peeling drobnoziarnisty z granulkami jojoba – DERMIKA 2) Krem na dzień z filtrem UV, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii – AA OCEANICA 3) Krem na noc, do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii – AA OCEANICA 5) Żel pod prysznic – ZIAJA (1 sztuki) 6) Szampon do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczających się – ZIAJA 8) Balsam wyszczuplający do ciała – MINCER 9) Krem Pielęgnacyjny – NIVEA BABY 10) Płyn do kąpieli kremowy – NIVEA BABY 11) Krem nawilżający z filtrem UV do każdego typu cery – DERMIKA VARIETE 12) Krem nawilżający dla osób z chorobami alergicznymi i o wrażliwej skórze – AA OCEANICA 14) Antybakteryjny żel do oczyszczania twarzy i demakijażu oczu – PERFECTA CZYSTA SKÓRA (3 sztuk) 15) Kartka perfumowana – LACOSTE Touch of Pink 16) Pilniczki do paznokci – MAVALA No i to wszystko ;] Nie ma tu nic takiego ciekawego, ale jeżeli czymś jesteście zainteresowane to piszcie ![]() POSZUKUJĘ: 1) ładnie pachnących balsamów do ciała (Avon, Oriflame, Fruttini, itp) 2) Podkład o konsystencji musu Avon (odcienie: Nude, Cream) 3) Maseczek do twarzy 4) Kremów nawilżających do twarzy 5) Smackersów Inne propozycje też przemyślę, ale poszukuję raczej tych rzeczy wymienionych wyżej. ![]() Wymienione: 1) Balsam po opalaniu pogłęiający opalenizne, 200 ml - SUN OZON (zostało ok. 50%) NIE MA 3) Brokat sypki do ciała - nie wiem jakiej firmy (zostało ok 75%) NIE MA 4) Czarna kredka do oczu - Miss Sporty (użyta kilka razy) NIE MA 7) Tampony, wszystkie w tym folijkach, nie otwierane - TAMPAX (z 16 sztuk zostało 10) NIE MA 1) Peeling kawowy do stóp, 100 ml – Foot Works AVON (użyłam go trzy razy, więc zostało pewnie ok. 65%-75%) NIE MA 2) Balsam do ciała Kwiat Limonki i Werbena, 200 ml – AVON Naturals (NOWY!!) NIE MA 3) Body Spray Kwiat Limonki i Werbena, 125 ml – AVON Naturals (zużycie – tak jak widać na zdjęciu) NIE MA 5) Energizujący krem do twarzy, 50 ml – Under Twenty, Dr Irena Eris (zużycie – tak jak widać na zdjęciu, zostało ok. 85%) NIE MA 6) Krem Nivea, 10 ml (NOWY!!) NIE MA 7) Woda toaletowa z brokatem – Sentimental Expanse, 100 ml (zużycie – tak jak widać na zdjęciu, zostało ok. 70%) NIE MA 9) Kuracja antytrądzikowa na noc, 75 ml – Avon Clearaskin (zostało ok. 50%) NIE MA 13) Odżywka do paznokci, Strong Results, 12 ml - AVON (zużycie ok. 10%) NIE MA 14) Krem do depilacji, 100 ml - VEET (NOWY!!) NIE MA 1) Czekoladowy błyszczyk, odcień Passionato Pink, 7 ml – Avon Color Trend (użyty ze trzy razy) NIE MA 3) 500% Volume Tusz do rzęs, różowy, 8 ml – Oriflame (użyty kilka razy, trudno mi określić ile zostało) NIE MA 4) Tusz do rzęs, czarny, 7 ml – Avon Color Trend (zostało ok. 50%)NIE MA 6) Ozdoby na paznokcie, niebieskie – Inglot (ile zostało widać na zdjęciu) NIE MA 11) Kredka do ust, oczu, kolor różowy –nie wiem jakiej firmy (użyta ze trzy razy) NIE MA 16) Balsam do ust, grejfrutowy - INGLOT (zużycie ok 10%) NIE MA 17) Błyszczyk do ust, bezbarwny, 10 ml - ORIFLAME (zużycie ok. 40%) NIE MA 18) Żel nabłyszczający do rzęs i brwi, 7 ml - AVON Color Trend (zużycie ok. 5%) NIE MA 4) Podkład – KANEBO NIE MA 7) Krem energizujący – Under Twenty, Dr Irena Eris NIE MA 13) Żel-peeling do codziennego mycia (NOWOŚĆ!!) – Nivea Visage Young NIE MA 17) Plastry z woskiem – VEET NIE MA Mam również próbki DuWop, ale niestety są po angielsku i nie wiem, co jak stosować. Jeżeli ktoś byłby nimi zainteresowany to przepiszę mu tekst z ulotki i będzie mógł sobie przetłumaczyć ![]() ZDJĘCIE: http://img516.imageshack.us/img516/7599/probki2ep2.jpg 1) Hands2Hair – DuWop 2) Buttercream – DuWop 3) Revolotion – DuWop NIE MA Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2006-10-30 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki sunprince :) - ZAPRASZAM!! xD
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2815445]
1) Peeling kawowy do stóp, 100 ml – Foot Works AVON (użyłam go trzy razy, więc zostało pewnie ok. 65%-75%) 16) Balsam do ust, grejfrutowy - INGLOT (zużycie ok 10%) [/quote] znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
HEj posszukaj czegoś u mnie
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej to moja wstępna lista
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2815445] 1) Peeling kawowy do stóp, 100 ml – Foot Works AVON (użyłam go trzy razy, więc zostało pewnie ok. 65%-75%) 14) Krem do depilacji, 100 ml - VEET (NOWY!!) 4) Tusz do rzęs, czarny, 7 ml – Avon Color Trend (zostało ok. 50%) 11) Kredka do ust, oczu, kolor różowy –nie wiem jakiej firmy (użyta ze trzy razy) 18) Żel nabłyszczający do rzęs i brwi, 7 ml - AVON Color Trend (zużycie ok. 5%) Plastyry veet ![]() .[/quote]
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
ja byłabym zainteresowana jedynie tym:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2816659]ja byłabym zainteresowana jedynie tym:
a jaki jest odcień tej bazy 2 w 1?[/quote] Odcien jest niby uniwersalny ale dla mnie za jasny ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1) Peeling kawowy do stóp, 100 ml – Foot Works AVON (użyłam go trzy razy, więc zostało pewnie ok. 65%-75%)
13) Odżywka do paznokci, Strong Results, 12 ml - AVON (zużycie ok. 10%)
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
6) Ozdoby na paznokcie, niebieskie – Inglot (ile zostało widać na zdjęciu)
16) Balsam do ust, grejfrutowy - INGLOT (zużycie ok 10%10) 10) Cień do powiek, brązowy – Paloma (NOWY!!) 18) Żel nabłyszczający do rzęs i brwi, 7 ml - AVON Color Trend (zużycie ok. 5%) 14) Cień do powiek, odcień Think Pink – Miss Sporty (zużycie ok. 5%) 2) Balsam do ciała Kwiat Limonki i Werbena, 200 ml – AVON Naturals (NOWY!!) 3) Body Spray Kwiat Limonki i Werbena, 125 ml – AVON Naturals (zużycie – tak jak widać na zdjęciu) 6) Krem Nivea, 10 ml (NOWY!!) 15) Kartka perfumowana – LACOSTE Touch of Pink 16) Pilniczki do paznokci – MAVALA znajdziesz coś za nie ?? ![]() ![]() odpisz u mnie na wątu okej ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2816717]no to ja bym była nią zainteresowana
![]() ![]() Baze jak najbardziej moge oddać i panke też ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Najchetniej to :
1) Peeling kawowy do stóp, 100 ml – Foot Works AVON (użyłam go trzy razy, więc zostało pewnie ok. 65%-75%) 14) Krem do depilacji, 100 ml - VEET (NOWY!!) 4) Tusz do rzęs, czarny, 7 ml – Avon Color Trend (zostało ok. 50%) 11) Kredka do ust, oczu, kolor różowy –nie wiem jakiej firmy (użyta ze trzy razy) 18) Żel nabłyszczający do rzęs i brwi, 7 ml - AVON Color Trend (zużycie ok. 5%) Plastyry veet
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nawet za jedną rzecz ? ee ..
czego szukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2815445]
2) Balsam do ciała Kwiat Limonki i Werbena, 200 ml – AVON Naturals (NOWY!!) 3) Body Spray Kwiat Limonki i Werbena, 125 ml – AVON Naturals (zużycie – tak jak widać na zdjęciu) 4) Krem głęboko nawilżający na noc Hydrofirming Bio6 (wersja świąteczna), 50 ml – AVON Solutions (użyty raz) 12) Bezbarwny sztyft przeciw wypryskom, 7 ml – Avon Clearaskin (zostało ok. 90%) 1) Czekoladowy błyszczyk, odcień Passionato Pink, 7 ml – Avon Color Trend (użyty ze trzy razy) 2) Walentynkowa szminka, odcień Sparking Pink – [B]Avon Color Trend[/ [/QUOTE] Hej! ![]()
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2816813]a może być to wszystko oprócz peelingu kawowego? bo za niego chciałabym się wymienić z Hosenką
![]() Ehhh no włąśnie troche się na niego napaliłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
* Naturalistics Big Slixx lip gloss - balsam do ust arbuzowy 11g!! - użyty kilka razy (mięciutki, nadaje transparentny różowy kolor) (a'la smaker) * Ruby Rose - wyjręcana gruba kredka do makijazu All in 1 pencil, wersja Z BROKATEM!! - nr 21 G Pure Rose - kolor jasny róż użyta 2-3 razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
sunprice jeszcze przemyślę naszą wymiankę ,bo w poniedziałek dostanę dwie pomadki z wymianki i nie wiem czy się decydować na kolejną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.