|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
o Kurcze!!!
Ale te stworki śliczne!!! Możesz mi napisać ile jeden z nich jest warty (np. psiurek) to ja postaram sie poszukać czegoś ![]() Edytowane przez zuzka92 Czas edycji: 2006-11-12 o 16:20 Powód: zdjątko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *(-_-)* Calma HLC, Garnier 100% color, Khol, Goldwell, No7, Dermacol i inne *
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *(-_-)* Calma HLC, Garnier 100% color, Khol, Goldwell, No7, Dermacol i inne *
Agusiu, interesuje mnie Khol i Goldwell
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Kurcze.. ja niestety nie używam drogich kosmetykow, ani nic... z tego co używałam mam peeling, dobry muszę przyznać, bo już nie używam go od sierpnia i nadal nic sie nie zaczeło łuszczyć ![]() ![]() ![]() ![]() chyba niczym Cie nie zainteresuje ![]() Ale tak czy siak, dziękuję za odpowiedz ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
pędzelek oczywiście zawsze z chęcią
![]() ![]() ![]() acha! i jeszcze najlepiej jakbyś miała zdjęcie pędzelka lub chociaż opisała mi mniej więcej jaki jest ![]() ![]() i najlepiej jeśli szybko odpowiesz - to paczka w razie czego pojdzie juz w tym tygodniu bo mam dostep do wizazu tylko w weekendy wiec jutro jeszcze sprawdze i jak sie nie dogadamy to dopiero za tydzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *(-_-)*
znajdziesz cos za krem calma i Kamil?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Agusiu, pędzel jest chyba ze sztucznego włosia, aje jest miękki i przyjemny w uzywaniu, jutro zrobię fotkę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
znalazłam tylko paletkę oriflame ( czy to ta? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11936)
tylko jesli to ta - to mysle ze moje 2 kremy to moze byc za malo w zamian ![]() ![]() zreszta mozna moje mozliwosci zobaczyc w albumie (w podpisie jest link) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli tak to już posyłam adres na priva i czekam na twój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ten typ tylko kolorystyka inna - zdjęcie w wątku. Niestety jednak za maszynki i szydełkowe stworki ( choć piękne ) - podziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *(-_-)* Calma HLC, Garnier 100% color, Khol, Goldwell, No7, Dermacol i inne
Jeśli kolor błyszczyka jest inny od tego na zdjęciu, to czy mogłabyś go jeszcze opisać? Nie daje efektu "wściekłego różu" na ustach? Nie jest to odcień wchodzący w deliktatny fiolet? Napisz mi proszę
![]() Może któras z tych fotek oddaje dobrze ten kolor? http://cgi.ebay.ie/2-No7-lip-glosses...QQcmdZViewItem
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dot.: *(-_-)* Calma HLC, Garnier 100% color, Khol, Goldwell, No7, Dermacol i inne
![]() ![]() ![]() Tylko jedna uwaga co do moich rzeczy: balsam Tisane.. właściwie to zostało go 80 %.. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.