|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
PILNE POSZUKIWANIA !! wejdz moze masz :)
Hej
![]() Bardzo pilnie szukam nastepujacych rzeczy, w zamian oddam coś co chcecie z moich watków, moge jeszcze zrobić kolczyki na zamowienie.W miarę czasu bede poszerzac liste rzeczy ![]() Oto co poszukuje: 1 ) - Rękawiczki z dwoma palcami - łapki, najlepiej całe futrzane, ale nie różowe 2) - kamizekę puchową z futerkiem na kapturze 3) - kamizelkę sweterkową w romby 4) - Płaszczyk z futekiem na kapturze, brazowy - oddam nawet kilka rzeczy 5) balerinki czarne, 37-38 6) sweterków z futerkiem na kapturze 7) czarnej bluzy, ale nie spranej :P BUziaczki
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PILNE POSZUKIWANIA !! wejdz moze masz :)
ooo super, w jakim sa stanie ??
Co z biżu się interesuje ? mam naszyjnik yves rocher, i jakies bransoletki, mam tez koraliki do robienia bizu, moze cie zainteresuja ? Buziaki
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
stan idealny
koraliki mnie nie interesują ![]() z biżu mogą być bransoletki, duże wisiorki też lubię i kolczyki wiszące najlepiej. albo pierścionek z dużym oczkiem (bursztyn lub coś czerwonego) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
mam czarna bluze
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() z twojej listy poszukiwań mam rękawiczki łapki, czarną bluze rozpinaną PIMKIE i w wątku mam sweterek z futerkiem na kapturku ![]()
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
ale podoba mi sie u ciebie szary sweterek i rozowy long. Czy widzisz cos u mnie na watkach co by ciebie interesowało ?? buziiaki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.