|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Poszukuję malutkich spodni(nie jeansy)-xs, 32, 34
Przeszłam wszystkie sklepy i każde spodnie, które mierzyłam są na mnie za duże
![]() Szukam spodni z materiału, takich nadających się do pracy. Wymiary: pas - 33-37 cm (w zależności od długości stanu) biodra - 40-43 cm długość - min. 99 cm
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuję malutkich spodni(nie jeansy)-xs, 32, 34
ja mam takie małe tylko jeansowe
![]() witaj w klubie ja tez noszę takie malutkie spodnie ![]() najczęsciej 25/26 rozmiar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam wąziutkie sztruksy czarne divided, ale nie mają 99cm długosci tylko 97,5. jakby Cie jednak interesowały to daj znać a załącze fotke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Niestety, do pracy nie mogę chodzić w jeansach, w sztruksach tez raczej nie
![]() ![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
czesc jesli chcesz takie kupic ;p bo trudno raczej znalesc takie same malusie spodenki to moge ci poradzic ze sa takie wyjsciowe xs we wrocku na Zielinskiego bo sama szukalam bardzo dlugo bo mam rozmiar 32 ;pp tylko fakt kosztowały 110 zł ale jestem zadowolna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja mam takie malutkie
![]() NOWE SPODNIE kolor : szaro- khaki rozciągliwe rozmiar XS/ S pas 34 - naciąga się do 40 biodra pod zamkiem 43 naciągają się do 50 dł 105 wewn 80 stan26/7 szer nogawki na dole 22 w kolanie 19 w udzie 24 Spodnie nowe z metkami materiałowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.