|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: L'Air du Temps, Cerruti Image, Amor Amor i oryginalne próbki
Witaj, jeśli byłabyś zainteresowana
mam: BE DELICIOUS DKNY - 30 ml psiknięte kilka razy (prezent nie do końca trafiony) jest putełko; DUNE Ch.Dior - (tester) z 100 ml pozostało ok. 30 ml, nie ma korka. Interesowałaby mnie Twoja Nina Ricci - Love Fillis L'Air du Temps. Moje wody są oryginalne. Pozdrawiam Małgorzata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Gosiu,
"jabłuszko" Donny Karan wchodziłoby w rachubę, ale Dune to zupełnie nie jest mój typ ![]() A czy poza tymi dwoma zapachami nie masz nic wiecej? Love Fills jest więcej niż 60 ml, więc wymiana za trzydziestkę jabłuszka nie za bardzo by mi się kalkulowała ![]() Lasiu, nie znam tego zapachu ![]() W Sephorze go nie ma, ale kojarzę, że niedawno widziałam go w Douglasie. Z tym, że do Douglas'a mogę zajrzeć nie wczesniej niż w sobotę. A jaką ilością Iceberg'a dysponujesz i którym z moich zapachów jesteśs zainteresowana? Z góry uprzedzam, że o ile w przypadku Cerruti Image jakoś straszliwie wybrzydzać nie będę, o tyle Love Fills Niny Ricci oddam tylko za coś, co na pewno zużyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Aniu, mam jeszcze Issey Miyake L'eau d'issey - w kształcie sopelka, pozostało 2 cm od dna w butelce 100 ml.
i L'eau par Kenzo - Kenzo myślę, że będzie ok 30 ml. również w butli 100ml. , ale na temat Kenzo muszę porozmawiać z Mateczką. Może się uda. Przemyśl sobie. pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przypomnę sobie obydwa zapachy, ale to są takie typowe świeżaki ![]() A ja teraz szukam czegoś ciepłego, na jesień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam wątpliwości co do oryginalności tego zapachu ![]() Kod na naklejce na spodzie flakonika jest tłoczony, a nie drukowany, więc na fotce nie udało się go "uchwycić", ale podaję go tutaj: 6009A Iceberg'a przetestuję i dam znać, czy byłabym zdecydowana na wymianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, nie mam pojęcia czy Allure to edt czy edp.. nie mam niestety opakowania
![]() ![]() Od Ciebie interesowałoby mnie Juicy Tubes, tusz Definiclis Lancome no i Amor Amor, jeśli jesteś zainteresowana wymianą to pisz u mnie na wątku albo PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, nie mogę nigdzie znaleźć fotki tego koloru zoom JT, mogłabyś przesłać? Zobaczę czy to na pewno ten o którym myślę i zaraz Ci odpiszę
![]() A zapachy pochodzą z perfumerii w USA, nie do końca trafione prezenty od babci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Każda z nich była robiona przy innym oświetleniu, tak więc dają one dość wierny obraz teago, jak błyszczyk faktycznie się prezentuje ![]() Na tej fotce, robionej w słonecznycm świetle widać, w jaki sposób błyszczyk błyszczy: nie ma jakichś dużych drobin, raczej takie delikatne, dające na ustach złotawy połysk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To może Twój Amorek i Definiclis w zamian za mgiełkę i kilka próbek ode mnie? Mgiełka wygląda tak, ubytek to ok 6-7 mm od napisu: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() On jest właśnie taki koralowo-brzoskwiniowy ![]() Tutaj znalazłam fotkę w necie i widzę, że kolor Zoom jest określony jako "melonowy". (link: http://www.bizrate.com/cosmetics/oid348566528.html). Ale bynajmniej nie chcę nakłaniać, jeśli nie jesteś przekonana ![]() Zaraz jeszcze przekopię moje zasoby i może coś jeszcze wynajdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z kosmetyków "zachomikowanych" mam jeszcze tylko góropółkowe tusze do rzęs: pełnowymiarowy EL Lash XL (kupowany w Sephorze, nowiutki, nawet jeszcze kartonik nie rozpakowany) oraz duuużą miniaturę Clinique'a High Impact Mascara (też nawet ani razu nie odkręcana). Aha, obydwa tusze są czarne ![]() Maddie, fotki to ja bym prosiła na priv. Tutaj ich nie widzę ![]() Od paru dni nie widzę fotek w wątkach, chociaż kompletnie nic nie zmieniałam w swoim kompie. W PW podaję Ci adres na priv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To ja już nie będę Cie kusić niczym więcej i wymienimy sie na takich warunkach, jak zaproponowałaś powyżej ![]() Daj znać, ile próbeczek mogłabym ewentualnie od Ciebie wybrać i możemy powolutku finalizować wymianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej
czy ten blyszczyk : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1158083838 jest na wymiane? jesli tak to znajdziesz cos u mnie za niego? oto moj watek wymiankowy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=136699&page=4 porsze o odpowiedz u mnie albo na PW ok? pozdrawiam karola EDIT: napisalam jeszcze u ciebie w drugim watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
JT jest na wymianę ![]() Dodatki, bizuteria, ciuszki, itp. to nie jest to czego aktualnie szukam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.