![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kolorówka, pielęgnacja i zapachy - głównie górna półka
Dalszy ciąg fotek
![]() oraz info nt kosmetyków wymienionych w tym wątku KOSMETYKI WYMIENIONE W TYM WĄTKU:
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-30 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
astronomiczna.aniu zajrzyj do mnie i daj znać czy Cię coś zainteresowało.
Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127203
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
agateczka, (:Weroniczka: ) ,
niestety nic u Was nie znalazłam ![]() cheer, zaciekawiła mnie tylko miniaturka balsamu do ciała Clarins'a, ale nie wiem, co Ciebie u mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
a cos takiego? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12750
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam skórę skłonną do przesuszania się. Kosmetyków adresowanych do skóry mieszanej/tłustej nie używam w ogóle, ponieważ w najlepszym wypadku nie poprawiają jej kondycji, a w najgorszym - potwornie ją podrażniają. Także za tonik LRP muszę, niestety, również podziękować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lipiec na maksa!!! :)
|
hej, a czy za połowę Thicker Fuller oddasz Kerastase?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
(!!!) La Roche Posay - Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+; tuba 100 ml (kartonik, ulotka); kupiony na początku lipca; użyty trzy razy; termin przydatności: październik 2008
(!!!) La Roche Posay - Active C pod oczy; 3 tubki-miniaturki każda tubka 5 ml; nowe, w kartonikach, oryginalnie "zaspawane" znajdziesz coś u mnie za to? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no własnie się cały czas zastanawiam nad tym kremem nawilżająco-matującym. Mnie on nie odpowiada zdecydowanie, ale może bym go wzięła dla siostry ![]() Dam jej dzisiaj resztę próbki, której nie zużyłam i teraz ona będzie testować ![]() Prosiłabym tylko o podanie informacji, jaki jest termin przydatności tego kremu. Czy on jest w tubkach, tak jak zwykły Efaclar K, czy w pojemniczkach z pompką? Gdyby siostrze ten krem pasował to za jeden taki Effaclar mogłabym oddać Ci Antheliosa DP i dołożyć do tego jedną próbkę kremu Active C pod oczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I czy ta połowa, o której mówisz, byłaby w oryginalnym opakowaniu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome – tusz do rzęs L'Extreme; kolor czarny; miniaturka 2 ml; nowy, ani razu nie otwierany Lancome – tusz do rzęs Definicils; kolor czarny; miniaturka 2 ml; z wymiany z Voodia; nowy, raz otwarty przez Voodia, przeze mnie nie otwierany ani razu Lancome – tusz do rzęs Hypnose; kolor czarny; miniaturka 2 ml; z wymiany z Voodia; użyty kilka (5-10) razy Czy byłabyś się skłonna zamienić za tą miniaturę? A żadne miniaturki zapachów Cię nie zainteresowały? Ewentualnie mam poza wątkiem odżywkę w piance Gliss Kur Satynowy połysk (Satin Glanz - przywiozłam ją z Niemiec), raz użyta.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, ale teraz juz nie dam rady odpowiadać na posty
Zgłosze się za parę godzin ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Voodia,
strasznie mi przykro, ale jednak nie ![]() Sprawdzałam dzisiaj w aptece konsystencję mleczka Avene, no i to jednak nie to ![]() ![]() cilestko, nic nie znalazłam ![]() cheer, tylko ten balsamik by wchodził w rachubę, ale to chyba za mało, zeby nam się opłacało ponosić koszty wysyłki na poziomie 5-6 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja czekałam na info, który to szamponik (wspominałaś, że sprawdzisz) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na wszelki wypadek przejrzyj jeszcze raz mój wątek - może jednak wpadnie Ci w oko jakiś drobiazg, tak żeby mógł do mnie polecieć cały szamponik ![]() A jak nic - to niech to będzie ta połowa ![]() W zamian za Kerastase z mojego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Astronomiczna.aniu czy Guerlain Issima maska oczyszczająca jest wolna i czy wymieniłabyś na Faroucka ??
![]() |
#28 |
BAN stały
|
hej, a moze zechcialabys wode toaletowa taką http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14883 nowa, a do tego mam mgiełke do ciała z tej samej linii zapachwej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Twój preparat do włosów Farouka zaciekawił mnie, ponieważ sporo Wiżażanek używa go i chwali ![]() Ja jednak tego kosmetyku nie znam (ani żadnego innego kosmetyku tej firmy) i po przetestowaniu moze się okazać, że jest dla mnie nieodpowiedni. Wolałabym więc w zamian za niego nie pozbywać się maseczki należącej u mnie do kategorii "oddam tylko za coś, czego faktycznie potrzebuję, a jak nie to zużyję sama" ![]() Rozumiem, że poza maseczką nic nie wpadło Ci w oko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na wymianę za kosmetyki z mojego wątku interesują mnie właściwie tylko kosmetyki apteczne lub górnopółkowe ![]() Kosmetyków Avon'u i Oriflame nie używam w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.