![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Loreal Blush Delicieux I Inne!!!!
Nieaktualne
Zapraszam do nowego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...74#post2767674 Edytowane przez elorelei Czas edycji: 2006-09-23 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Loreal Blush Delicieux I Inne!!!!
LOREAL BLUSH DELICIEUX - kultowy róz Loreala, kolor 05 CANDY CANE PINK (ROSE SUCRE D'ORGE), chyba najbardziej uniwersalny, róż, ale z odcieniem lekko brzoskwiniowym, użyty ze trzy razy (ja używam teraz odcienia Rosewood, szkoda żeby ten leżał i się marnował...)
u mnie cos wynajdziesz? ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
2. MAYBELLINE EVERFRESH CONCLEARER, kolor Light Beige - korektor w płynie, z aplikatorem - gąbeczką, użyty raz, zle wybrałam kolor.
znajdziesz coś ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Lalicja - niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Morenka - interesowałyby mnie odsypki cieni Bourjois i Gosh (divine) i kredka Gosh. Co Ty na to?
Pozdrawiam!
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ok, jaknajbardziej tak
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej, a może coś u mnie w zamian za 1 i/lub 4?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...48733&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1. LOREAL BLUSH DELICIEUX - kultowy róz Loreala, kolor 05 CANDY CANE PINK (ROSE SUCRE D'ORGE), chyba najbardziej uniwersalny, róż, ale z odcieniem lekko brzoskwiniowym, użyty ze trzy razy (ja używam teraz odcienia Rosewood, szkoda żeby ten leżał i się marnował...)
zajrzysz do mnie ? ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Interesuje mnie róż L`oreal. Zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post2727647 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie 1 i 3 , zerknij do mnie
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
witaj interesuje mnie roz l'oreala i pedzel z elle - czego szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Morenka wysłałam Ci adres na PW i czekam na Twoje namiary.
Emi, Irlandia, biala_malpeczka, Aga79, Maddie, Kasiek - bardzo mi przykro ale nic nie znalazłam... Mooooonia -sliczne te Twoje rzeczy, ale nie szukam bizuterii. Vishnja - interesowałaby mnie tylko Laura, ale rozumiem, że to nie wchodzi w grę? Pozdrawiam i dzięki wszystkim za zainteresowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
1. LOREAL BLUSH DELICIEUX
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-17 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie roz loreala ,na wymiane mam nowy blyszczyk kryjacy bourjois Rouge Pop Chic odcien fuksja mocno blyszczaca prlowy,lakier do paznokci Bourjois deliaktny roz ,zuzycie 20%,cien Pupy 2 razy uzyty odcien polmatowy pastelowy lila lekko fluorescencyjny ,nowa spirala Astora Air Max
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...38363#poststop
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może interesowało by Cię Avon Extraordinary za 1. LOREAL BLUSH DELICIEUX - kultowy róz Loreala, kolor 05 CANDY CANE PINK (ROSE SUCRE D'ORGE), chyba najbardziej uniwersalny, róż, ale z odcieniem lekko brzoskwiniowym, użyty ze trzy razy (ja używam teraz odcienia Rosewood, szkoda żeby ten leżał i się marnował...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
oto, co mam:
Estee Lauder Artist's Eye Pencil - kredka do oczu z gabeczka do rozcierania, kol Plum Writer - taki braz ciemny, lekko sliwkowy (min zuzycie, jeszcze nie strugana) Lancome Juicy Tubes, kol Fraise Tagada, 7ml, nowy (transparentny roz z drobinkami) Chanel, lakier do paznokci, kol Abricot Gloss (delikatna brzoskwinia), zuzycie minimalne The Body Shop, crystal balm - blyszczyk do ust, kol bezowy ze zlotymi drobinkami, w pudeleczku, raz mazniety Avon, blyszczyk do ust w pudeleczku, kol moonlit mauve, polyskliwy roz, raz mazniety Guerlain, terracotta, Tinted Day Creme koloryzujacy krem na dzien, kol 2 - opalony - jakies 30ml z 50ml Nivea Beautiful skin - krem nawilzajacy + lekki podklad - 75ml, uzyte 2x Yves Rocher, Bio Specific, Anti-Imperfections - nawilza, wygladza, zmniejsza pory, matuje - zuzyte max 3ml z 50ml Yves Rocher, Spa Energie Vegetale - żel do ociezalych nog, 150ml, nowy Rimmel, podklad Recover, kol 402 bronze, raz uzyty Yves Rocher, Yria, rozswietlajacy podklad z zielona herbata, zen-szeniem i pigmentami Softfocus, kolor 241 Beige Moyen - sredni bez - nowy Garnier skora musnieta sloncem - zuzyte 3cm Dove summer glow do normalnej i ciemnej skory - zuzyte 3cm Yves Rocher Spa Energie Vegetale, zel do ociezalych nog, poj 150ml, nowy Edytowane przez dosia30 Czas edycji: 2006-09-18 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]()
cos sie podzialo i nie moge powstawiac enterow
![]() dziala, tylko w ME a nie w Mozzilli ![]() Edytowane przez dosia30 Czas edycji: 2006-09-18 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Burn-it-up, Dosia, Nicole, Emilia - sorki dziewczyny, ale nic nie znalazłam...
Moze nastepnym razem...
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
7. ESSENCE, SENSE & BODY - CUTICLE CARE GEL - fantastyczny żel pięlegnacyjny do skórek i paznokci, nowy, nieużywany (kupiłam w Niemczech dwa, ale chyba w życiu go nie zużyje), wygodny aplikator w formie roll-on (jak błyszczyki z kuleczką), poj. 10 ml
-17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty - Nivea HairCare pianka do włosów cienkich, 50% - oddam połowę cienia w sztyfcie Manhattan śliwkowy (dł 2 cm) ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.