|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wymiana jeansow (h&m rurki grantowe jeans sqin)
Hej. Słuchajcie byłam w Poznaniu i kupiłam w H&M rurki granatowe (ciemne bardzo( takie za 79,90 ) Kupiłam rozmiar 28 i po jednym zalozeniu okazalo sie, ze za duze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymiana jeansow (h&m rurki grantowe jeans sqin)
a możesz załączyć zdj. spodenek i podec wymiary??? ... ja mam u siebie na wątku rureczki r.28 ale wiadomo ,że rozmiar rozmiarowi nie równy więc może akurat bedą dobre ....
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia nie mam jak zrobić, ale są bardzoo ciemne, prawie czarne. ( w Starym Browarze na pierwszym pietrze, tam gdzię odziez damska). Załaczam zdjęcie ze strony H&M wydaje mi się, że to są te moje tylko, że białe. I jeszcze dodam, że te moje maja czarny guzik (a zawsze przeciez jest srebrny :P) i w ogole nie maja zadnynych metalowych srebrnych elemntow tylko czarne (jak to są takie malutkie kóleczka przy kieszeniach, takie jakby srubki, no wiecie... :P). A jesli chodzi o Twoja propozycje to niestety, ale nie pasuje mi tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zanieś rurki d krawcowej do zwęzenia-zapłacisz ok 15zł (przynajmniej ja tyle płace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ale nie chce do krawcowej zaniesc, bo moze zepsuc fason. Gdyby byly za duze tylko w udach to ok. Ale one na pupie troszke wiszą, więc chce wymienic.. Piszcie dalej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wystaw na allegro
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za nie znajdziesz?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Zastanawiałam się nad allegro, ale jednak odpada. Na pewno na tym strace trochę kasy ( bo nikt nie kupi po cenie sklepowej), a poza tym na allegro nie ma tych moich rurek w ogole, a w moim mieście nie ma H&M, więc pomyślałam, że na wizazu bedzie najlepiej. Byłam pewna, że znajdzie sie ktoś kto ma takie rurki lub chce kupic rozmiar 28 (wtedy by kupił r. 27, a ja bym przyslala swoje). Ale obawiam się, że nic z tego nie wyjdzie, kurcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ehe szkoda
![]() oddalabym pare rzeczy.
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie, ze bez problemu sprzedasz rurki na all za tyle za ile je kupilas
![]() ![]() Natomiast malo prawdopodobne jest to, ze znajdziesz kogos kto akurat kupil zly rozmiar i bedzie chcial sie wymienic.
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Tylko na allegro nie kupie takich jak mam, bo nie ma. Bo nawet jak sprzedam, to w zostane bez rurek, bo w moim miescie nie kupie takich fajncyh rurek za 80 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wątpie żeby ktoś kupił właśnie takie dokładnie takie rurki dla siebie i to np. o rozmiar na małe
![]() wystaw na allegro i poszukaj sobie podobnych albo innych . . są przecież ładne inne rurki . . |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja wiem, że inne tez są ładne, ale ja mam dziwną budowę i akurat te spodnie dobrze leżą. W sklepach zawsze przymierzam po 10 par, wiecie jak to jest :P No chyba, że pójde do jakiegoś sklepu z typowaymi jeansami (jak Lee, Levis itd) to tamte jakoś dobrze wszystkie leżą, tylko nie stać mnie na nie (te co przymierzałam 299 zl :P )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.