![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
*podkłady i cienie BOURJOIS,perfumy YR,tusz L'OREAL, róż i pisak SEPHORA
NIEAKTUALNE
wymienione: A) aga79: - krem YR B) Queen: - 3* Huile Lotus Clarins - pianka C) burn-it-up: - 2 podkłady Bourjois - róż Sephora D) biala_malpeczka: - cień bourjois E) poziomka: - 5ml Shalimar - 5ml Mitsouko - pisak Sephora - mini Gold Future HR F) kaczorka: - tusz VS
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-02-01 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: *podkłady i cienie BOURJOIS,perfumy YR,tusz L'OREAL, róż i pisak SEPHORA
- cień Bourjois Suives Mon Regard Rayon vert 06, zielony opalizujący na złoto
Obydwa są sypkie w opakowaniu z aplikatorem pędzelkiem z naturalnego włosia. Cechą charakterystyczną tych legendarnych cieni jest to, że bardzo ładnie błyszczą i mogą robić za najbardziej zwracający uwagę element makijażu Ubytek obydwóch jest maleńki - ale cięzko sprawdzić z aptekarską dokładnością. znajdziesz coś ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłabym chętna na to: - Aquolina, balsam do ciała ananas - Oriflame hair solutions Nurture Hot Oil - Zero Frizz, preparat wygładzający i prostujący włosy - farba do włosów L'oreal Feria, P01 - metallic blonde silver
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No mam problem, bo nic więcej nie znalazłam
![]() chyba że masz coś w zanadrzu ? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za miniaturkę Voile i chociaż jedną ampułkę tego olejku Clarinsa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A może zainteresowałby Cię pakiet próbek pielęgnacji przeciwzmarszczkowej? Jest ich około 25-30. Obejmuje 4* Myokine Vichy, 4* Novadiol Vichy poza tym Sisley, Yves Rocher, L'oreal... Mogłabys sobie potestować spokojnie w domowym zaciszu i może któryś z nich okazałby się tym idealnym dla Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
wypatrzyłam dla siebie tylko próbkę One, a Tobie podobają się też 2 maleństwa. A za takie drobiazgi nie lubię organizować wymiany.
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Hej U Ciebie interesowałby mnie te rzeczy :cień mieniący się na szaro, grafitowo i srebrno L'oreal Color Appeal Platinum , ubytek 5% róż w kolorze cukierkowegi różu Sephora z linii Piiink. Gadżeciarskie opakowanie z lusterkiem otoczonym srebrnymi kryształkami. Aplikuje się go za pomocą gąbeczki. Użyty 2-3 razy.Clarins Huile Lotus, olejek do cery tłustej i mieszanej dający najlepsze efekty stosowany na noc. Zwęża pory, reguluje pracę gruczołów łojowych, rozjaśnia i wygładza cerę. Aplikauje się na delikatnie zwilżoną buzię. Mam 3 ampułki po 2ml - są diabalo wydajne! 2ml używałam przez miesiąc i już to dało spektakularny efekt
pisak do ust Sephora, w kolorze brzoskwiniowym, linia limitowana, już niedostępny, raz muśnięty. Daje matowy efekt. Po zastosowaniu usta są wygładzone, mięciutkie i pachnące brzoskwinią
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos?
TWARZ: -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Avon Botanicsource relaksujący żel pod oczy (prawie cały 30ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) WŁOSY: -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -odżywka naprawcza bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: - podkład Repulpant Reboosting Bourjois - kieszonkowy zestaw do makijażu Oriflame - Clarins Huile Lotus 1 ampulka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() - cień L'oreal Platinum - róż Sephora - pisak do ust Sephora - ampułka Clarins Huile Lotus
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
zainteresowało mnie EDT YR Wanilia, ale nie wiem czy byłaby to dla Ciebie atrakcyjna oferta.
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hm myślę, że możemy pokombinować. Jesteś w stanie wkleić zdjcie tego pisaka i podać cenę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do ceny, to niestety nie pamiętam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Bardzo ciekawe ale Amoritio jux troche nieaktualne ok. 10ml tylko zostało
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Chętnie bum wypróbowała clarins Huile lotus może znajdziesz coś za to u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165615 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
raczej nie jest to to, czego szukam w pierwszej kolejności. może innym razem.
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ok tylko pisałaś że masz 3 próbki po 2 ml. czy one razem są przedmiotem wymiany czy tylko jedna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może coś za:
- róż w kolorze cukierkowegi różu Sephora z linii Piiink. Gadżeciarskie opakowanie z lusterkiem otoczonym srebrnymi kryształkami. Aplikuje się go za pomocą gąbeczki. Użyty 2-3 razy. - podkład Repulpant Reboosting Bourjois, daje efekt buzi niemowlaczka ![]() http://www.bourjois.co.uk/face/foundation/85 - podkład Matt Lovely Bourjois, matuje, kryje niedoskonałości i wygładza przez cały dzień, kolor 24 - opalony beż, ubytek ok 30% http://www.bourjois.co.uk/face/foundation/85 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłabyś chętna na wymianę trzech ampułek(do każdego kartonik i ulotka) na trzy wymienione przeze mnie kosmetyki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
niestety nie. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- Revlon Skinlights puder sypki rozświetlający - Life Circle Oriflame ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-01-28 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.