![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() kto przygarnie...czyli uwolnijcie mnie od tych kosmetyków ;-)
1. łagodząca maseczka oriflame do skóry wrażliwej- 2 razy uzyta (nie ma no fotce)
2.paletka cieni i nie tylko (fotka)-jak nowa-tylko niektóre cienie wypróbowane 3.krem koloryzująco-rozświetlający AVON-zostało ok.40% (cięzko ocenic dokładnie) 4.krem do rąk AVENE cold creme-kilka razy uzyty -hit z KWC wsród kremików do rąk!!!=>mariola13 5.odżywcza maseczka do włosów ciemnych AVON-ubytek ok.0,5 cm 6.samoopalcz do nóg YVES ROCHER bronze nature -zużycie jakieś 10% 7.podkład MAX FACTOR FACEFINITY w kolorze ivory 02-mam z wymianki,ale dla mnie ciut za jasny-zużycie ok.20% z 35 ml (trudno podejrzeć =>mariola13 8.silver shampoo rossman-połowa z 250 ml 9.konturówka do ust Cobiko-jasna brązowo-czerwona 9cm, mięciutka 10.pomadka EVELINE nr 67-brązowo-bordowo-czerwony (bardzo mi sie podoba,ale niestety mi nie pauje)-2 ,3 razy użyta =>mariola13 11.cień WIBO-intensywny róż 12.cień INLGOT MATRIX -mapka jasny róż,ciemniejszy róż,i fiolet PRÓBKI: a) AA aqua ice-krem na noc (3x2ml) b) nivea z hydraminą 3x (1x c.sucha,1x c.miesz. i norm. 1xc.tłusta) c) miraculum złota orchidea-ekskluzywny krem usuwający oznaki zmęczenia pod oczy 1,5 ml d)miraculum złota orchidea ekskluzywny krem energizująco-rozświetlający na dzień 1,5ml e) avon ageless results f)dove krem nawilżający 6ml g) thalgo serum nawilżające 2ml h) l'oreal age re-perfect pro calcium 1,5 ml i) mustela żel do ciała ujędrniający j) vichy oligo 25 do c.suchej 1,5 ml k)l'oreal true match C% l) nuxe mleczko wielofunkcyjne (nawilża,lekko opala,faktor 8...) 7ml m) nuxe przeciwzmarszczkowy krem pod oczy i okolice ust 2ml n) nuxe krem wielofunkcyjny (nawilża,chroni,samoopala ,faktor 8) o) vichy żelowe mleczko spf 60 interesuje mnie przede wszystkim pielegnacja, np.: -kremik z witaminą C (szczególnie próbeczka active c dla s.suchej!!!) -pielęgnacja apteczna -próbki filtrów-szczególnie chciałabym wypróbować jakis tonujący -fajny krem do rąk -peelingi (do ciała) -maseczka na naczynka z daxa -żele pod prysznic -samoopalacze -opakowanie po pudrze sypkim kolorówki raczej nie szukam Ale wszystko do dogadania. Przepraszam,ale będę dośc wybredna,bo prawie wszystko co mi potrzebne aktualnie mam i szukam czegoś co po prostu mi sie przyda lub wpadnie w oko. Wymiana:zawsze list polceony/paczka (preferuję priorytety) i solidne opakowanie:koperta bezpieczna (bąbelkowa) /kartonik. Tego samego oczekuję od was kochane Szczególnie moge oddać kilka swoich rzeczy za jedną... SERDECZNIE ZAPRASZAM ![]() UWAGA! Na "Odpisz w moim wątku mam alergię"-jeśli sie interesujesz moimi kosmetykami, włóż troche wysiłku i odwiedź ten wątek w poszukiwaniu odpowiedzi
![]() Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2006-09-26 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: kto przygarnie...czyli uwolnijcie mnie od tych kosmetyków ;-)
2.podkład rimmel recover 103-zużycie ok.30%
7.POMADKA RIVAL DE LOOP jasny beżo-róz 03 (cielista).prawie cała 11.cień INLGOT MATRIX -mapka jasny róż,ciemniejszy róż,i fiolet 16.błyszczyk AVON kameleon w tubeczce (przezroczysty,na ustach powoli zmienia kolor na różowy)-kilka razy użyty Znajdziesz u mnie coś?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
11,16,7,9,13 moge sie podzielic pudrem w kulkach moge odstapic 5 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=129878
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1154765451 znajdziesz cos z ciuszkow u mnie za nia??? odpisz u mnie prosze
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
2.podkład rimmel recover 103-zużycie ok.30%
4.juvit C-witamina C w kropelkach-prawie całe opkaowanie może coś u mnie? ![]()
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
agusia85:co powiesz na :
Cytat:
Cytat:
diaana85 emilcia1616 za ciuszki dziekuję ![]() cilestka mi.a dziewczynki u was głownie kolorówka także bardzo dziekuję i pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
moze znajdziesz coś za błyszczyk w tubce avon i samoopalacz YR?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Czesc Evitka21
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
więc po kolei:
ennkaa: chyba w twoim podpisie jest zły link magnum 357:ten puderek mnie interesuje: Cytat:
klaudia::cos na pewno znajdę-napisz co interesuje cię u mnie pozdrawiam was wszystkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
facefinity jest dość jasny
na fotkach mam posamoopalaczowane łapki więc trzeba brac na to poprawkę. I jak fluid przysechł na łapce to leciutko ściemniał. Jest to odcień raczej chłodny.
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
już powinien być dobry
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Evitko, to chciałabys sie wymienić błyszczyk Inglot wanilia za puder brązujący Manhattan?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za tą paletę ???
![]() odpisz u mnie na wątku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1154765451 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli jestes zdecydowana proszę o pw z adresem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co powiesz na taką wymiankę: szminka rival do loop +cienie avon za 14.Avon -foot works , silnie nawilżający krem do stóp z kompleksem kwasow AHA Opis: zostalo 20% 22.Avon-nabłyszczajace serum do wlosów ciemnych ubytek ok: 15 %
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.