![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() SUPER kosmetyki za matową paletkę lcini ub inne kosmetyki!!!
NIEAKTUALNE
rzeczy na rózowo nie ma jestem gotowa oddać 2 rzeczy za 1 kosmetyk, oprócz tuszy. za perfum będę wybredna [COLOR="Yellow"]1.mam do wymiany eyeliner bell zielony, kolor jest jaśniejszy niz na zj\djeciu , jest taki letni, wiosenny, radosmy. z perłowym połyskiem. użyty 2 razy, stan idealny rezerwacja [/COLOR] 2. maść benzacne mocniejsze stęzenie, raz użyta, tubka w stanie idealnym , nie pognieciona rezerwacja 3. cień perłowy, pieknie mieniacy się i nadający oczom perłową posciatę lovely w tonacji beżowej , kolory najbardziej odzwierciedlające to te gdzie stoi on z dwoma błyszczykami, użyty kilka razy rezerwacja 4. roletka zapachowa o tonacji kwiatowej , 50% jeszcze jest, zapach kwaiatowy chyba, 5. pomadka constance carol, odcień jak na dłoni, sprawdzony własnie raz, stan idealny 6. cienie eveline w tonacji błękitnej , slicznie rozswietlają oczy dzięki srebrnym drobniuteńkim kryształkom, raz użyte, stan idealny rezerwacja 7. błyszczyk indygo, wychodzi na ustach baardzo bnaturalnie, raz używty stan idealny, może troche zdrapane literki, pieknie pachnie owocami 8.podwoojny błyszczyk firmy FOF , które bardzo długo się utrzymują na ustach kolor słodki róz i czerwień, specyficzny zapach, około 50 % pozostało 9. mydełko miniaturka z serii dove z zieloną herbatą 10. pocztówki - 2 x lacoste, sephora, atlantic, hugo pure purple, rimmel, celine 11. krem Avon face cream z liposomami i extraktami roslinnymi 50 ml, ani razu nie używany! 12. Avon bronze żel brązujący do twarzy o 15 SPF zostało 10 ml z 50 ml 13. próbki: 2 x sunsilk volume + krem zwiększający objętość, nivea body mleczko skóra sucha, lotion skóra normalna 14. PŁYTA Z KILKU TYSIĄCAMI MAKIJAZY!!!zbierałam je rok i cały czas przybywaja nowe 15. lakiery neonowe -pomarańczowy - złółty -zielony uzyte kilka razy 16. perfum avon , piekny zapach seria beaches , czy jak to się pisze, taki dwu fazowy, pozostało 40 % rezerwacja serdecznie polecam, DOKŁADKA 17. tusz do rzęs avon darling curves czy coś takiego ![]() 18. puder do opalonej lub jasnej skóry do wyboru idealny , nowy ani razu nie używany 19. cienie lovely takie jak na zdjeciu ale kolor jasny błekit, niebieski i ciemny niebieski. perłowe są , zużyte troche, jasny błękit lekko widoczne podłoże 20. 2 cienie i 2 błyszczkiki w skłądanym jak ksieażka pudełku. cienie mają kolory niebieski i fioletowy, użyte 2 razy, błyszczyki biały i rózowy troche zużyte jeśli chodzi o błyszczki. opakowanie idealne 21. tusz astora callygraphy nie wiem ile zostało ,ale jak się wyjmuje grzebyk to tusz cały czas jest na nim 22. perfumik nommi zapach iscie owocowy, niewiele zostało go około z 50 ml jakieś 10ml 23. krem dermosan z filtrami półtłusty została go połowa 24. krem do twarzy Avon drzewo herbaciane i grejfrut do cery tłustej, została go połowa. naklejki zerwane są , krem poprostu "goły" bez oklejenia 25. pomadka nivea lip care velvet rose , zostało ok 60% 26. pomadka ochronna z 10 spf avon zostało 70 % INNE 27. okulary z przezroczystymi szkłami. kupiłam na zime , ale nie pasują mi , stan idealny 28. torebki prezentowe ozdobnestan idealny - 2 X torebka papierowa Sephora sliczna czarna z białym napisem sephora -1 x torebka golden rose zółta z wytłaczanymi holograficznymi napisami Golden Rose -1x torebka Bell 29. breloczek Maybelline, jest w formie malutkiej rozkosznej książeczki - notatniczka , ma okładkę bezbarwną a w srodku okładki jest niebieski płyn , 1 karteczka wyrwana, ale nie widać niczego takiego. 30. maseczka 1 2 3 minute do cery tłustej , jakieś 30 % zostało 31. wystawnik na laskiery okrągłe lub cienie sypkie, srednica kóleczka - wpoostu 3,1 cm, czarny śliczny, profesjionalny, wymiary palety 24 na 28 , stopniowana wysokośc - 6 rzedów dących w górę po 6 wpoostów , razem na 36 rzeczy 32.sól do kapieli z perfumierii daouglas, source butelka ani razu nie wużywana , całkiem nowa , pomarańcza 33. żel do kąpieli jak wyżej też pomarańczowy zapach z brokatem z dauglasa 34.żel do włosów i ciała mincer czerwowo różowy zostało 50 % 35. maść cynkowa 80% zostało 36.vichy liposine wyszczuplający zel krem drenujacy wersja miniaturowa 40 ml , nie używana całkiem nowa 37. roletka zapachowa pur blanca ok 2 ml 38perfum kecofa przepiekny kwiatowy zapach w slicznej długiej ozdobnej butelce ,zostało 50 % ze 100ml 39. kredka do ust i oczu rózowa miekka, zostało 10 cm kredki 40. pędzel z pud\rem. zostało pudru 85 % . forma FOF .nie wiem dlaczego ale "dopływ pudru zablokował się i trzeba puderku trochę na rączkę i następnie pędzlem41. olejek do kąpieli nawilząjący z perfumerii daglas , butelka ani razu nie użyty, zapach pomarańczowy, w srodku ma ozdobne takie jakby sznureczki i przyczepione malutkie kuleczki z brokatem, naprawdę slicznie to wygląda. 42. żel pod prysznic pomarańczowy z daglasa uzyty raz naprawdę duza butla ozdobna ze szkła. 43. balsam avon do suchej skóry oatmeal 50 % zostało z dużej butli 44. dermatograf eveline czarny baardzo długi , trwały z ostrzynką 45. SUPER PERFUMY STORY OF LOVE PARIS, PIRAMID . PIEKNA BUTELKA 100ML, ANI RAZU NIE UZYTA, DOSTALAM OD TZ ALE DLA MNIE ZAPACH ZA DLUGO SIE YRZYMA (OD RANA DO NOCY NAWET) KATEGORIA KWIATOWA, ZAPACH SLICZNY 45. PARAFINA CIEKŁA idealna do nawilzania ciała!!!100 gramów super wydajna, nowa nieotwierana!!! 46. wazonik w kolorze fioletowym z ikea , piekny długi , pofalowany Zapraszam!!! 47. spódniczka oryginalna dzinsowa crosa jasny błękit, sliczna rozm 36 . Wejherowo Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2006-09-21 o 12:52 Powód: AKTUALIZACJA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: SUPER kosmetyki za matową paletkę lcini ub inne kosmetyki!!!
Niestety nic nie wypatrzyłam :-(
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
niestety nic mnie nie zainteresowalo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
nic nie znalazłam.pozdrawiam
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej mnie by jedynie interesowało
eyeliner bell zielony, kolor jest jaśniejszy niz na zj\djeciu , jest taki letni, wiosenny, radosmy. z perłowym połyskiem. użyty 2 razy, stan idealny i 16. perfum avon , piekny zapach seria beaches , czy jak to się pisze, taki dwu fazowy, pozostało 40 % tylko kwesta co byś chciała odemnie ?Pozdrawiam
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej
a co Cię u mnie interesuje ?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Niestety nic dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mam jeszcze ten puder
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Za błyszczyk z oriflame upatrzyłam u Ciebie :
6. cienie eveline w tonacji błękitnej , slicznie rozswietlają oczy dzięki srebrnym drobniuteńkim kryształkom, raz użyte, stan idealny lub 7. błyszczyk indygo, wychodzi na ustach baardzo bnaturalnie, raz używty stan idealny, może troche zdrapana literka, pieknie pachnie owocami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
hej, a może znajdziesz coś w zamian za 17?
![]() *kiedy go kupiłaś? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139443 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a co to za płyta ???
14. PŁYTA Z KILKUNASTOMA TYSIĄCAMI MAKIJAZY!!!zbierałam je rok i cały czas przybywaja nowe jakaś instruktażowa ??? jak wykonać określony makijaż ???? czy tylko zdjęcia ???
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej jutro lub pojutrze wysyłam Ci puder a jeszcze udało mi się zdjęcia zrobić więc wklejam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.