|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Spray Avene 50+, L'oreal True Match W1 i inne różności:)
Kramik zamkniety
![]() Wymienię: 1) spray Avene 50+, 2 razy użyty na twarz=>leci do mckabi 2) puder L'oreal True Match super blendable powder, odcień W1 (porcelain),nowy, jeszcze zafoliowany!=>leci do astronomicznej.ani Wymienię się na: - filtry LRP AL i DP, Bioderma, SVR 50B lub 100B, Vichy przeciw reakcjom alergicznym - delikatne mleczka i żele do demakijażu - dobry, nowy tusz do rzęs - profesjonalne nabłyszczacze, odżywki, maski do włosów ZAPRASZAM ![]() edit:cienie wyglądają mniej-więcej tak jak na palecie w zamieszczonej fotce) Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2006-10-26 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spray Avene 50+, L'oreal True Match W1 i inne różności:)
znajdziesz coś u mnie za cienie ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-25 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Voodia.. a ten Loreal W1 to do jakiej cery? do wyzorackowanej bladolicej się nada?
![]() jeśli tak to interesuję cie Active C LRP nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Voodia a poszukujesz może jeszcze czegoś oprócz tego co wymieniłas?
może Iwostin nawilżający albo Sensibo Biodermy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Red, niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Voodia,
a czy puder jest w tonacji bezowej czy w różowej? Jesli beż, to mnie by wstepnie interesował ![]() Zajrzyj do mnie watku, moze cos byś za niego znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, puder jest w ciepłej tonacji, to baaaardzo jasny beż - dla pewności mogę sprawdzić jeszcze jutro rano przy dziennym świetle
![]() U Ciebie interesowałby mnie Farouk: Farouk - Silk Therapy Shine On; nabłyszczacz i odżywka w jednym; spray 150 ml; użyłam 5 razy; z wymiany z neonka28; BARDZO DOBRE RECENZJE NA KWC!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
poczytam o pudrze i spróbuję gdzies znaleźć w sieci wzorniki kolorów. Jutro idę do Sephory, to mogłabym to cudo przetestować ![]() A czy ode mnie tylko ten nabłyszczacz Ci sie podoba? Pytam, ponieważ wprawdzie nie znam ceny pudru, ale obawiam sie, że taka wymiana mogłaby byc dla Ciebie mało korzystna ![]() Nowy nabłyszczacz na Estylu kosztuje 40 zł, a puder jest zapewne droższy. Poza watkiem mam jeszcze malutkie mleczko do demakijażu Avene (flakonik 25 ml); trzymam je na "czarną godzinę" wraz z dwiema małymi tubeczkami kremu do cery podraznionej - mogłabym dołozyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, puder dostałam w prezencie, nie wiem dokładnie ile kosztuje-wg danych z KWC ok.45-50 zł.
U Ciebie podobają mi się w zasadzie wszystkie kosmetyki do włosów,zwłaszcza serum Zero Frizz, ale taka wymiana z kolei nie bardzo by sie kalkulowała Tobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli tylko puder mi sie spodoba, to na pewno się dogadamy ![]() Całego serum Zero Frizz za puder Loreal'a nie oddam ![]() ![]() Mam drugi oryginalny flakonik serum Zero Frizz, ponieważ ja tego serum uzywam systemtycznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Aniu, to ja czekam w takim razie
![]() Serum chętnie bym wypróbowała nawet odrobinę, jeszcze nie miałam okazji przetestować (oczywiście, w takim wypadku mleczko Avene zostaje już u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
2) puder L'oreal True Match super blendable powder, odcień W1 (porcelain),nowy, jeszcze zafoliowany!
Zajrzysz do mnie?
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o serum to jest rewelacyjne, ale - moim zdaniem - nie do każdych włosów ![]() Ja raczej nie polecałabym tego preparatu do włosów bardzo cienkich i wiotkich, ponieważ specyficzna formuła serum (dość ciężka) mogłaby takie włosy zbytnio obciążyć. Na pewno warto wypróbować serum Zero Frizz przy włosach normalnych, a prawie pewnym świetnego efektu zastosowania tego kosmetyku można być, mając włosy grube i sztywne ![]() Jak znajdę jakis odpowiedni pojemniczek, to przełoże Ci tez trochę odżywki Zero Frizz, tak żebys prztestowała sobie i odżywkę i serum. Niestety, nie będę mogła podzielić się szamponem z linii Zero Frizz, ponieważ właśnie mi sie skończył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
VOODIA, ja chętnie wzięłabym spray Avene - mam 9 x 5ml saszetki = 45 ml svr 100, spray Biodermy 40 - troszke ponad 200ml, LRP DP - ok.1/3 opakowania. Albo coś z mojego watku - znajdziesz cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Narazie nic nowego nie robię bo mam mase pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witaj Voodia
![]() Interesuje mnie True Match. Mam mleczko vichy 50+ przeciw reakcjom alergicznym - ubytek ok 15 ml ze 100. Czy byłabyś zainteresowana?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Ala, paola, niestety nic
![]() patir, mnie intersesowałby jednak cały filtr 50+ i wyżej. Rzucisz linką do wątku? ![]() uskow, na razie czekam na decyzję Ani, bo strasznie zależy mi na Jej nabłyszczaczu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
mam taki nabłyszczacz http://wwww.kosmyk.pl/product_info.p...roducts_id=500
interesuje mnie u Ciebie : 1) spray Avene 50+, 2 razy użyty na twarz 2) puder L'oreal True Match super blendable powder, odcień W1 (porcelain),nowy, jeszcze zafoliowany! znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Voodia,
to ja się zdecyduję na ten puder ![]() W Sephorze, do której było mi dzisiaj najbardziej "po drodze" były wprawdzie testery tylko dwóch kolorów: C1 (jasny, wpadający w róż) oraz W3 (beż, ale dość ciemny), tak więc W1! nie przetestowałam ![]() Ale za to wiidziałam go "przez szybkę", tzn. w postaci zafoliowanego produktu ![]() Oczywiście konsultantka odważnie swierdziła, że "jak najbardziej W1 będzie dla Pani odpowiedni" ![]() ![]() Mogę więc zaryzykować, tym bardziej, że umówiłam się z Nikitą, że - w razie, gdyby puder okzazał sie dla mnie nieodpowiedni - ona mnie od niego "uwolni" ![]() W zamian za puder zaproponowałabym Ci, Voodio, nabłyszczacz Farouka Shine On (z mojego wątku) + ok. 1/3 serum Zero Frizz (oryginalny flakonik z pompkąa). Plus oczywiście porcyjka odżywki Zero Frizz (ale to już w ramach gratisu - wspominam o tym tylko dlatego, żebys wiedziała, że pamiętam ![]() Wydaje mi się, że jest to propozycja adekwatna do wartości Twojego pudru ![]() Jesli takie warunki Ci odpowiadają, to możemy przejść na PW i ustalić szczegóły dotyczące wysyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
groovee, niestety nic
![]() iwciu, ten nabłyszczacz jest nowy? Puder poleci do Ani, więc w grę wchodziłby tylko sprej ![]() Aniu, piszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.