![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zaktualizowany wątek --> CIUSZKI, lokówko - prostownica philips i parę drobiazgów :*
NIEAKTUALNY!
Na początek, czego SZUKAM... LISTA: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=132038 DOKŁADKA!! Skórzana, czarna torebka, spora (mieści A4) na 'obręczach', napis 'love' z cekinów i obok kwiatki z cekinów, nosiłam jeden sezon, także stan na zewnątrz idealny, w środku taki sobie ![]() ODDAM TYLKO ZA INNĄ TOREBKĘ! http://img247.imageshack.us/my.php?i...mag0118pw3.jpg http://img176.imageshack.us/my.php?i...mag0121nl3.jpg O dokładniejsze wymiary i zdjęcia proszę pytać ![]() 1. Spodnie dżinsy, czarne/ grafitowe, z dodatkiem streczu, lekko rozszerzane nogawki z delikatnym wzorem na dole, mają rozprute nogawki, w celu przedłużenia ![]() ![]() ![]() 2. Oldschoolowa granatowa bluza, z żółtymi wstawkami, 'śliski' materiał, rozmiar S, uwaga! nie rozciąga się! 3. Bluzeczka sweterkowa, typu tuba, srebrna (ze srebrną nitką), rozmiar uniwersalny (bardzo dobrze się rozciąga) 4. Długa (do kostek) , jeansowa spódnica, raz założona, z tyłu kieszenie, stan idealny, rozmiar z metki 36 ale jest to raczej 38 5. Spódniczka przed kolana, beżowa, elastyczny materiał, rozmiar S/M 6. Biała krótka bluzeczka tuba, ze srebrnym nadrukiem, z wymianki, niestety na mnie za duża, będzie dobra na dziewczynę o sporym biuście
70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-10-25 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaktualizowany wątek --> CIUSZKI, lokówko - prostownica philips i parę drobiazgów :*
7. Żakiecik - kurteczka, zamszowa, z cieniutkim polarkiem od spodu, brązowa, rozmiar z metki to S, ale moim zdaniem jest to M/L
8. Sukienka do kolan, czarna sieteczka w kwiaty, z różową podszewką, co daje efekt delikatnego fioletu, króciutkie rękawki, bardzo ładna (zdjęcie nie oddaje jej uroku ![]() 9. Różowa bluzeczka z krótkim rękawkiem (kolor nieco jasniejszy niż na zdjęciu - taki zgaszony róż, a pasek pod szyją jaśniutki, pastelowy róż), z elastycznego materiału, rozmiar chyba M ![]() 10. Golfik beżowy (na zdjęciu znowu troszkę zniekształcony kolor ![]() 11. Czarna bluzeczka bez rękawów z fajnym nadrukiem, dekolcik V, rozmiar M, super wygląda noszona na bluzki koszulowe (sama tak ją nosiłam ![]() zdjęcie 3 i 4: tył spodni i spodnie na mnie (spodnie w pierwszym poście) DOKŁADKA!! - sweterkowa bluzeczka w kolorze jasnozielonym, wygląda jak bluzka z bolerkiem wiązanym z przodu sznureczkiem, stan idealny, rozm chyba M ![]()
70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-08-15 o 00:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
12. Bluzeczka na naramkach, czarna, w delikatne, brokatowe wzorki i cekinki, stylizowana na gorset, z małą falbanką przy dekolcie, śliczna! - oddam tylko za coś naprawdę extra, rozm. S (ale ja noszę M i mieszczę się bez problemu
![]() 13. Sweterek różowy (mocny róż - na zdjęciu wyszedł inny kolor ![]() 14. Bluzeczka czarna w beżowe kwiatki, rękawki - bufki, rozmiar S/M 15. buty Clara Barson, rozmiar 39 (na 38 też dobre), całkowita wyskość obcasa 7cm (mierzony z tyłu), kolor srebrny (brokatowy) z drobniutką czarną siateczką, mają ciut 'zjechane' czubki (po studniówce ![]() ![]() ![]() 16. Czarna, gładka torebka NIE MA --> LECI DO CAPUCCINO 17. Okulary Cambell, dwie maluteńkie ryski na jednym szkiełku NIE MA --> LUPITA DOKŁADKA!! *Pomarańczowo - kremowa bluzeczka, wygląda jak dwie, jedna z krótkim rękawem, a druga pod spodem, wiązana na szyi, jest dość spora, rozmiar z metki XL, nowa, stan idealny *czarna bluzeczka z krótkim rękawem, z błyszczącym napisem z przodu, z tyłu na plecach cieniutkie paseczki (jakby porozcinane..), z wymianki, stan bdb, rozm z metki L, ale jest to zdecydowanie Mka *czarna bluzeczka 'tuba', wiązana na szyi, z ozdobną lejącą się jakby szarfą z drobniutkiej siateczki, jest przepiękna, na mnie niestety trochę mała, gdyż jest to raczej Ska, w najbliższym czasie postaram się zrobić wyraźniejsze zdjęcia, oddam tylko za coś extra *TUSZ DO RZĘS Rival de Loop, pogrubiający, czarny, nowy
70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-10-15 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaktualizowany wątek --> CIUSZKI, lokówko - prostownica philips i parę drobiazgów :*
18. Troszkę kosmetyków:
- Balsam do ciała antycellulitowy cztery pory roku, użyty dwa razy, więc prawie nowy 250ml NIE MA - Balsam Avon Naturals kokos i papaja ok 50% z 200 ml NIE MA - Płukanka do włosów siwych i rozjaśnionych Delia srebrna, ponad 3/4 buteleczki 100ml NIE MA --> JUSTEK - Krem nawilżający do ciała Dove, ponad 50% ze 150 ml - Nawilżający balsam perfumowany Avon Wink, ok. 50% ze 150ml NIE MA --> JUSTEK -Błyszczyk wibo high shine lip gloss, kolor ciemny róż(zupełnie inny niż na zdjęciu) perłowy, zostało ok 4/5 rezerwacja - Guma do włosów Power Graffiti 3D Bielenda (nie ma na zdjęciu), została ponad połowa NIE MA 19. Dwie mini pomadeczki Chanel z kompletu Trio of Infrarouge, przywiezione z USA, kolory 16 Dragon i 10 Tornado, każda po 0,7g NIE MA --> LECI DO ALI21 20. Płyta Patrycji Markowskiej 'nie zatrzyma nikt', oryginalna NIE MA --> LECI DO GAMY 21. Koronkowe, skąpe, czarne majteczki, biodrówki, nowe, bardzo małe NIE MA --> LECI DO AGATECZKI Kolejne zdjęcie: - RÓŻ DO POLICZKÓW ULTIMA II przywieziony z USA, nowy (raz maźnięty), kolor rose amethyst, tu jest dokładniejsze zdjęcie : http://cgi.ebay.pl/REVLON-ULTIMA-ll-...QQcmdZViewItem ) - separatorki ułatwiające malowanie paznokciu stóp 'slimaczki' ![]() - czarny lakier do paznokci, raz użyty - skórzana bransoletka na rękę - wisiorek na rzemyku, dostałam go, wiem tylko, że hand made ![]() - kredka do oczu christine złota NIE MA - wisiorek ryba - plastikowy, duży pierścionek, w środku zatopione 3 małe kwiatki - czerwony, zielony i żółty, pierścionek jest mały (obwód) - małe spineczki - kwiatki, 4 czarne, 4 białe - pierścionek na palec u stopy ![]() kolejne: - nauszniki, kolor granatowy z jasnym niebieskim i kolejne: - guma do włosów bielenda, zostało ok 50% NIE MA - krem pod oczy eva natura, użyty kilka razy - pomadki ochronne z rossmana: rose i camomile&echinacea, zawartość widać na zdjęciu - koraliki małe, fioletowe, opalizujące, cała paczuszka - kolczyki 'srebrne' ![]() - dwa większe koraliki na rzemyk, chyba ręcznie malowane - w/w kredka do oczu i ust NIE MA 22. Prostownica do włosów firmy 'Bravo' ![]() ![]() ![]() DOKŁADKA!! Beżowe sztruksy Elite, pas: 41cm (to są biodrowki) dlugosc: 100cm, szerokosc nogawki w najszerszym miejscu bioder: 24cm, dlugosc na wys. rozporka 22cm, mają troszkę 'zjechane' nogawki z tyłu, na dole, oddam tylko za inne spodnie lub coś naprawdę extra
70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-08-28 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
24. Spódniczka czarna do kolan, wykończona falbanką, fajny materiał, stan idealny, rozmiar z metki 36
25. Top Fishbone różowy (na zdjęciu wyszedł jakiś czerwony ![]() ![]() ![]() 26. Majteczki od stroju kąpielowego (górę gdzieś zapodziałam), brązowe, firmy SHE, biodrówki, rozm 36 27. Bluza z cieniutkiego materiału, końcówki rękawów oraz golf z grubszego ściągacza, ładnie się układa, rozmiar uniwersalny (bardzo ładnie się rozciąga ![]() 28. Oliwkowy, gruby, wełniany sweterek, z ozdobami w postaci koralików i wiśniowo - białych obszyć, rozmiar M/L (na oko ![]() ![]() Na razie to wszystko. Zapraszam ![]()
70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-08-03 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś za majtusie?
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Tak, ale nie widze Twojej listy z kosmetykami juz
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ah głupia ja
![]() Balsam Avon Naturals kokos i papaja ok 50% z 200 ml nad tym sie zastanawiam ![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapraszam do siebie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127103 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dot.: Zaktualizowany wątek --> CIUSZKI, lokówko - prostownica philips i parę drobiazg
a moze u mnie jakies rzeczy za Philips GirlGlam 5 w 1
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=agateczki z kosmetykow posiadam emulsje rozswetlajaca Revlon Skinlights |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA!!
- czekoladowa bluzeczka z cienkiego materiału, z ozdobnym haftem i cekinkami przy dekolcie, stan idealy (jedyną wadą jest to, że cekinki 'zmatowiały' trochę w praniu'), raz założona i raz wyprana, rozmiar S/ małe M NIE MA poleci do Wiki28 - topik 'brasil' żółty, wiązany na szyi, rozm M
70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BuBu18 Czas edycji: 2006-08-28 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Agateczka, nie, kosmetyki mnie raczej nie interesują..
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
up
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hops do góry
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1152222243 jeśli się zgadzasz to wymienię się chętnie-pozdrawiam!!!
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
ojoj zapomniałam wysłać ci wymiarki -jutro wyślę
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
rozmiar z metki-36/38 95% pamut baumwolle cotton 5% lycra szerokość35,długość 26,3 cm mniej wcięte w dekoldzie i zmarszczone-rozciągliwa elastyczna bawełenka papa
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
No fajna
![]() ![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Dot.: Zaktualizowany wątek --> CIUSZKI, lokówko - prostownica philips i parę drobiazg
i jeszcze taka bluzeczka z napisem Brasil, na zdjeciu wyszla blado a w rzeczywistosci są to nasycone kolory zolty i zielony, juz mierze spodnice
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
hej, mam spodo spodnic i bluzeczek fajnych tylko nie wiem jakie rozmiary Cie interesuja, jesli napiszesz mi jaki rozmiar to moze akurat cos znajde, a podoba mi sie u CIebie czarna spodnica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Agateczka, czekam na wymiary spódniczki
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Oj w biodrach może być mała
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.