![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje kosmetyki - Avene, Nina Ricci, Gosh, Dior, Inscene, Body Shop, ArtDeco, Is
PIELĘGNACJA:
4. Avon Midnight Frost – balsam rozswietlajacy (wazny do 11.06), troche wiecej niz ¼ 5. Samoopalacz do twarzy Nivea Sun – Sun touch do ciemnej karnacji (ciezko mi okreslic uzycie ale byl uzyty jakies 3 razy) 6. Samoopalacz do twarzy Nivea Sun – Sun touch do jasnej karnacji (zostala ¼)
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-09-28 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moje kosmetyki - Avene, Nina Ricci, Gosh, Dior, Inscene, Body Shop, ArtDeco, Is
PODKLADY:
8. Matis podklad odcien nr1, 20ml (odlewka od Mirabelli, wiec nie recze, ze oryginal; dla mnie osobiscie za jasny i jakis taki za mocno kryjacy) http://www.matis.pl/glowna/product/tent/tent4.html
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-10-02 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
TUSZE DO RZES:
10. Manhattan Fluo Club biala mascara fluorescencyjna (swieci w ciemnosci) KREDKI DO OCZU I KONTURÓWKI: 11. Miss Sporty Fabulous Eyes, miekka, jasnorozowa, nieaktualne 12. Avon Sparkle Bright, ciemnogranatowa, miekka, nieaktualne 13. Sephora turkusowa 14. Margaret Astor jasnoblekitna 15. Sztyft 3w1 Avon, brazowy 16. Rimmel 1000kisses, konturowka czerwono-ruda 17. Marie Claire, konturowka czerwono-ruda 18. Isa Dora bladorozowa konturowka 15 Powdery Pink
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-10-02 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
CIENIE:
19. Cienie Inscene nr 73 (ciemny fiolet, dwa jasniejsze i bialy minimalnie ukruszony) tylko za cos z mojej listy badz o podobnej wartosci (60zl) 20. Zloty cien L'oreal Crea Couleur, praktycznie nieuzywany 21. Paletka dwoch cieni i dwoch blyszczykow The Body Shop (cienie zloty bez i ciemny braz, blyszczyki czerwony i resztka zloto-bezowego)
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
22. Tester Art Deco nr 97 (2 razy wiekszy niz normalny cien), ukruszony w jednym miejscu
23. Cien Art Deco nr 17 (fiolet), calkowicie pokruszony, zostala ¼) 24. Rimmel Water Cool Shadow bial, zostala 1/5 25. Joko dwa cien brazowy i bezowy z malutkim brokatem (brazowy ma polamana zakretke) 26. Pierre Arthes fioletowy cien 27. Vollare trojkolorowy (fiolety) 28. Sensique brokatowy roz 29. Fioletowo-szary cien Oriflame MistyLullaby 30. Wibo cien pomaranczowo-niebieski °°°cienie nizszopolkowe moge dorzucic jako gratisy
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-09-24 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
POMADKI:
31. L'oreal Rouge Pulp blyszczyk nr 60 32. Margaret Astor, supermodna krwista czerwien (w blyszczyku) 34. Vipera czerwono-rkoralowa pomadka 35. Sensique czerwono-rozowa pomadka
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-10-02 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
INNE:
36. Viva Color reflex oberzyna – farba do wlosow 37. pomaranczowy lakier do paznokci, swiezy, prawie caly °°°moge dorzucic jko gratisy 38. Fioletowa szpilka do wlosow Bijou Brigitte 39. Rubinowy "spinacz do wlosow Bijou Brigitte
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-09-24 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
"Obroza" na szyje z kontrowersyjnym napisem
![]() Czarne korale Niebieskie koraliki na szyje Kolorowa smycz na komorke z napisem Clubber
Edytowane przez Ala21 Czas edycji: 2006-09-24 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moje kosmetyki - Avene, Nina Ricci, Gosh, Dior, Inscene, Body Shop, ArtDeco, IsaDora
2. Podrobka Mademoiselle Chanel w 50ml flakonie firmy Tanellis (zostalo jakies 35ml) – zrobione na bazie olejkow kwiatowych a nie chemicznie wiec nie zostawia brzydkiego zapachu w miare jak wietrzeje i jest wyjatkowo podobny do oryginalu
![]() i farba oberżyna ![]() zapraszam
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Morenko, u Ciebie spodobal mi sie puder Sephory:
Sephora- puder brązujący sypki w pędzlu użyty 2 razy właściwie nówka. Mysle, ze cenowo wychodzi podobnie, bo ja za 50ml dalam 60zl, czyli 42zl za 35ml. Plus oczywiscie farba. Tylko czy Ciebie usatysfakcjonuje taka wymiana?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Nie ma chetnych?
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś. odp u mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=134212&page=7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Kinga, interesuje mnie Twoj podklad Revlon Colorstay - buff. Co bys za niego chciala?
![]() |
#15 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Podobały Ci sie u mnie butki, mnie u Ciebie interesują numerki:
9,11,12,18 i 31 (jaki to odcien?) lub 33 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nazwa tego blyszczyka to Charming beige
![]() Wlasciwie to jest taki zlotawy. Naturalny, nie krzykliwy. A jak sie cenowo przedstawiaja Twoje buciki bo chcialam porownac ceny ![]()
![]() |
#17 |
|
dokladnej ceny niestety nie pamietam
![]() ![]() ![]() a z błyszczyka zrezygnuje bo i tak mam ich za duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Sluchaj mysza, a czy one a skorzane? Co to za material? No i czy to na pewno 41? Bo na bucie widze 36 (?!). A moze wzrok mnie myli... Bo troche ciezko kupuje sie buty w ciemno oczym sama sie przekonalas
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
interesują mnie cienie i kredka art deco i korektor avene. mam podkład gosh
x-ceptional wear =fluid kryjący o długotrwałym działaniu 12 natural-ze 3-4 razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
a nic u mnie nie widzisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
|
Cytat:
na materiałach sie nie znam, ale wyglądają mi na skóre ekologiczną, znalazłam nawet w pudełku ulotke ale to nie po naszemu, moze cos Ci powie "egyeb anyag" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hmm... Romb to znaczy tworzywo sztuczne ale to w sumie nie szkodzi. Czy w takim razie pasowalyby Ci 9, 11, 12 i te dwa blyszczyki za te buty? Na konturowke Isa Dory mam juz chetna. I jeszcze mam pytanie czy nie mialabys moze jakichs balsamow do ciala?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Kingo, to ja go sobie spradze ale mysle, ze mi bedzie pasowal z tego co wypatrzylam w necie. Co do watku to podobaja mi sie cienie Diora ale to juz chyba poza moim zasiegiem i Tobie przede wszystkim sie taka wymiana nie oplaci
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
o właśnie napisałam,a Ty w tym samym czasie
za Diora chce inną palete o podobnej wartości np. Givenchy,Dior,Chanel-może masz coś? może być tester |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
za błyszczyki jednak dziekuje, co do balsamowo to mam miraculum prawie cały i połowe różanego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
No niestety nie mam zadnych gornopolkowych cieni na zbyciu. Mam co prawda paletke Diora z czernia, szaroscia i obrzyna ale akurat ich uzywam...
Natomiast skusilabym sie na Twoj podklad Gosha tylko nie wiem czy za te trzy rzeczy mi sie oplaci, bo sam korektor Avene kosztuje 52zl. Ewentualnie z Twoich kosmetykow podoba mi sie jeszcze : Estee Lauder MagnaScopic czarny tusz kupiony w Sephora-zostało ,co najmniej połowa,ja mam jeszcze 2 inne i nie zdołam wszystkich na raz użyć-mokry ale z kolei dla Ciebie to bedzie nieoplacalne. Moze cos jeszcze sobie wybierzesz za podklad i tusz?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Virtual, to ja jestem chetna na te buciki i balsam. Co zatem wybierasz? Kredka Art Deco najpewniej poleci do Kingi. Ale numery 9,11 i 12 moge oddac. Moze cos jeszcze widzisz na moim watku? Blyszczyki dodam jako gratis, no chyba ze bardzo nie chcesz
![]()
![]() |
#29 |
|
No własnie szperam po Twoim wątku ciuszkowym, nic nie moge wyszperac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hmm, w sumie moge dorzucic podklad Bourjois Bulles D'eclat kolor Abricot choc bardzo mi odpowiada, ale mam dwie paletki. Moge odstapic Ci jedna (brakuje tylko jednej ampulki). I dorzuce Ci ten jasny podklad z mojego watku gratis. Podobny do Matisa ale to nie Matis (wlasnie przeczytalam watek o babeczce z ktora sie za niego wymienilam - podroba...).
Tu masz link do tego podkladu: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1057
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.