| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-08-13, 08:46 | #1 | 
| Raczkowanie | kosmetyki na wymianke

- żel pod prysznic da masażu Aroma Massage Dove  - maseczka nawilżająca Avon z serii Naturals z aloesem - peeling do twarzy Avon z serii Naturals z kiwi - fluid prostujący do włosów Joanna - mały dezodorant nivea compact - puder brązujący w kulkach Avon zostało jakies (40-50%) ale jest bardzo wydajny  - balsam Lipocel Bloker Ziaja ( 50%) - kram do stóp nawilżający z cynamonem Avon - cienie podwójne Isadora kolorek Pink Lilac - cienie sypkie APC nr. 21 i 9 - cienie sypkie IB nr. 25 i 1 - bibułki absorbetki Essentia nie szukam niczego konkretnego   | 
|     |   | 
|  2006-08-13, 08:57 | #2 | 
| Przyczajenie | 

Dot.: kosmetyki na wymianke

hej spójrz może coś znajdziesz za puder brązujący w kulkach Avon Mam też trochę kosmetyków, ale nie wiem czego szukasz. Wątek ubraniowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=137304 | 
|     |   | 
|  2006-08-13, 09:32 | #3 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  zajrzyj do mnie  te bibułki to co to wlascwie jest? zwykle bibułki matujące? | |
|     |   | 
|  2006-08-13, 12:17 | #4 | 
| Zadomowienie | 

- maseczka nawilżająca Avon z serii Naturals z aloesem - peeling do twarzy Avon z serii Naturals z kiwi - puder brązujący w kulkach Avon zostało jakies (40-50%) ale jest bardzo wydajny - bibułki absorbetki Essentia znajdziesz cos u mnie za to? | 
|     |   | 
|  2006-08-13, 13:11 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

znalazłabyś coś u mnie za: - cienie podwójne Isadora kolorek Pink Lilac 
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-08-14 o 09:10 | 
|     |   | 
|  2006-08-13, 14:08 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Zajrzyj też do mnie  U Ciebie interesuje mnie cien APC nr 21 i IB nr 1. | 
|     |   | 
|  2006-08-13, 17:13 | #7 | 
| Rozeznanie | 

żel pod prysznic da masażu Aroma Massage Dove  cienie sypkie APC nr. 21 i 9 - cienie sypkie IB nr. 25 i 1 - bibułki absorbetki Essentia znajdziesz cos u mnie"? | 
|     |   | 
|  2006-08-14, 08:45 | #8 | 
| Raczkowanie | 

verda od Ciebie interesowało by mnie: -Avon, Retroactive+, serum udoskonalające Źródło Młodości -Avon, Foot Works, chłodzący spray do stóp "Rajska plaża" Kaczina u Ciebie znalazłam tylko błyszczyk Avonu  u reszty niestety nic   | 
|     |   | 
|  2006-08-14, 09:05 | #9 | 
| Raczkowanie | 

hmm przeszukaj ten wątek jeszcze raz, bo szczerze mówiąc serum chciałabym wymienić na jeden kosmetyk, ale o tej samej wartości  poszukaj może znajdziesz coś jeszcze. A, i to są bibułki matujące tak? wybacz za głupie pytanie ale nigdy czegos takiego nie mialam i to dla mnie nowosc:P | 
|     |   | 
|  2006-08-15, 20:36 | #10 | 
| Raczkowanie | 

Podoba mi sie u Ciebie peeling do twarzy Avon z serii Naturals z kiwi - fluid prostujący do włosów Joanna kram do stóp nawilżający z cynamonem Avon moze znajdziesz cos u mnie?? | 
|     |   | 
|  2006-08-15, 23:45 | #11 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa 
				Przekupka: 33 pkt  / 100% pozyt. | 

Witaj  Czy znajdziesz cos za cien sypki APC nr 21 i krem do stop Avonu? Za ten cien moge oddac duzo (choc nie wszystko  ), bo wyjatkowo mi sie podoba kolor. Watek w podpisie   | 
|     |   | 
|  2006-08-16, 00:55 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

cienie sypkie IB nr. 25  mam do zaoferowania: - oddam połowę cienia w sztyfcie Manhattan śliwkowy (dł 2 cm) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już podobny - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: StrawberryDelish(8), PaleRose(5), Capuccino (1), KnockoutPink(9), PlumFrost(10), Rose(7), BerryMauve(6)   
				__________________ Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2006-10-07 o 00:12 | 
|     |   | 
|  2006-10-05, 18:56 | #13 | 
| Raczkowanie | 

Dokładam   ) : - nowy żel pod prysznic Dove (użyty 2 razy) http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14957 | 
|     |   | 
|  2006-10-05, 18:59 | #14 | 
| Zadomowienie | 

Hej podobaja mi się cienie sypkie i krem do stóp z avonu  Przeglądnij prosze mój wątek   
				__________________ http://www.mineralnyswiatkasi.pl | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-10-05, 19:22 | #16 | 
| Przyjaciółka KWC  | 

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     |   | 
|  2006-10-07, 00:13 | #17 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2006-10-07, 18:14 | #18 | 
| Zadomowienie | 

HEj a opiszesz mi kolorki jakie mają te sypkie cienie??

__________________ http://www.mineralnyswiatkasi.pl | 
|     |   | 
|  2006-10-08, 19:25 | #19 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.