![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Drobiazgi (głównie pielęgnacja) i KHOL - NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE!!!
3) Yves Rocher - rewitalizujący żel do stóp i ociężałych nóg, nówka, nie używana. Data ważności wrzesień 2008 NIEAKTUALNE (wymiana z ennkaa) 8) Paletka kremowych cieni Revlon VaVaVa Bloom, z wymianki. Zużycie jak widać niewielkie. NIEAKTUALNE (wymiana z ennkaa)[/COLOR] Tu jest nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=2843803 Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2006-10-06 o 06:29 Powód: Dokładka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Drobiazgi (głównie pielęgnacja)
znajdź coś
![]() ) Dove Ujędrniający Balsam Do Ciała - zużycie ok 50%, otworzony na początku tego roku, wg etykiety czas zużycia po otworzeniu 12M. 2) DAX Budyń wyszczuplająco-modelujący - zostało ok 60%, data ważnosci to marzec 2008 4) Yves Rocher - krem dezodorujący do stóp, otwarty i używany w te wakacje, podejrzewam, że zostało dużo ok80%. Data ważności sierpień 2008 5) Swiss Formula - balsam do ciała, zostało ok 60-70 %. Data ważności maj 2008 8) Paletka kremowych cieni Revlon VaVaVa Bloom, z wymianki. Zużycie jak widać niewielkie. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145932
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Joann, boomkath - odpisałam u Was
![]() ennkaa, znalazłam cień i konturówkę, odpisałam u Ciebie. ![]() A szukam generalnie roznych rzeczy, jak cos mi wpadnie, to się wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() Tylko nei sugeruj się kolorem popakowania kredki, bo ona jest w folii, poza tym yria ma taki kolor opakowań a w środku ma rysik taki jak napisałam (według katalogu)
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja bym byla zdecydowana na 3 i 8, ale jak tylko spodobala Ci sie u mnie paleta blyszczykow to bedzie z mojej strony za malo.. no coz, moze innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Napisałam Ci PW, ale powtórzę tu. Chciałabym te cieie revlon i żel YR do stóp (to w butelce
![]() Za kredkę Yria i cień. Jeśli to za dużo to może coś dobierzesz? Myślę, że się dogadamy ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ennkaa, a co ewentualnie miałabys do dorzucenia?
piszesz w wątku, że masz też jakies bardziej zużyte cienie, które mogłabyś dorzucić - masz ewentualnie jakieś fotki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponad to znalazłam jeszcze prawie cały (no może ze trzy razy użyty) lakier wibo. Perłowe bordo, tylko datę ma do września,ale mnie to w lakierach nie przeszkadza. I eyeliner Eveline.A w wątku już nic nie znajdziesz?
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
varda, co do żelu to na razie negocjuję z ennkaą
![]() ennkaa, to ja pomyślę i jutro dam odpowiedź ok? (chyba bym się skusiła na te vollare ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
witaj,zapraszam do mnie-interesuje mnie budyn,dove i cienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() u Ciebie interesuje mnie: 1) Dove Ujędrniający Balsam Do Ciała - zużycie ok 50% 2) DAX Budyń wyszczuplająco-modelujący - zostało ok 60% 5) Swiss Formula - balsam do ciała, zostało ok 60-70 % 7) Strep - krem do depilacji miejsc delikatnych (twarz i bikini) może i TY znajdziesz coś u mnie? ZAPRASZAM!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ok...tylko zarezerwuj mi proszę
![]() Do jutra ![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145364 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
drei, odpisałam czekam na info co chcesz w zamian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos za to?
1) Dove Ujędrniający Balsam Do Ciała - zużycie ok 50%, otworzony na początku tego roku, wg etykiety czas zużycia po otworzeniu 12M. lub 2) DAX Budyń wyszczuplająco-modelujący - zostało ok 60%, data ważnosci to marzec 2008 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.