|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pure Wish Chopard
Dziewczyny,
Mam do wymiany Pure Wish Choparda (z wymiany z jedną z sympatycznych Wizażanek ![]() Niestety ciąża baardzo drastycznie wpływa na odbiór zapachów ![]() Pojemność 50 ml, żużycie ok. 5 ml (na życzenie mogę przesłać zdjęcie pokazujące ilość perfum). Kartonik niestety wyrzuciłam... Wymienię na inny zapach - najlepiej bez nut owocowych ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pure Wish Chopard
A dokladnie co mogloby Cie zainteresowac?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Najchętniej na cos w stylu:
Alfred Dunhill - Desire Woman cacharel - Noa, Eden Carolina herrera - carolina Chopard, Infiniment lub inne, najchętniej ciepłe, z waniliową nutą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
A może u mnie? Mam Ming Shu YR , może by Cię zaintresowało?
Acha...link http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152573
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mogę zaproponować Diesel'a Plus Plus (zero kwiatków, owoców i wbrew pozorom zero 'sportowej lekkości, świeżuchowatości') - maleńki ubytek. Tu jest opis w naszym KWC:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13689 Do tej wody mogę dołożyć Carolinę Herrerę - Chic w penie(8ml) i kilka próbek z mojego drugiego wątku ![]() ![]() ![]() aha - wszystko oczywiście oryginalne - jestem na tym punkcie przeczulona i przenigdy nie kupiłabym podróbki.
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-10-21 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja mam Pur Blanca-Avon
Kenzo-Le paur
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-23 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bo chyba by mnie zainteresował ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witaj, Solange
![]() a może na wymianę za Twój zapach interesowałby Cię zapach Niny Ricci Love Fills L'Air du Temps? Kwiatowy, delikatny, romantyczny, rozwijający się podobnie do Champs Elysees ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
wielkie dzieki za wszystkie propozycje. Niestety dziś nie dałam rady pojawić się w perfumerii, dlatego jutro postaram się dać odpowiedź. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wymieniamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.