|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam ponownie!
NIEAKTUALNE
ZAWSZE ODPISUJĘ W WĄTKU W KTÓRYM ZOSTAJE ROZPOCZĘTY TEMAT PERTRAKTACJI dlatego bardzo proszę osoby zainteresowane moimi kosmetykami o nieumieszczanie informacji ' ODPISZ U MNIE'. SZUKAM: Hydrolaty baza pod cienie najchętniej Artdeco próbke Avene mleczko 50+ Filtr tonujący SVR 50 Solidnego pojemniczka po sypkim pudrze maseczki w saszetkach - Dermaglin A może posiadasz pojemniczki zamykane, podstawki, wazoniki, flakony - ceramiczne, drewniane, szklane, kamienne lub z innych tworzyw- przeróżne. Jedyne wymaganie to aby były w kolorach od bieli poprzez beże do ciemnej czekolady. Lub koszyczki z tworzyw naturalnych czy inne gadżety do urządzenia łazienki ![]() Szklany pojemnik z dozownikiem po podkładzie Próbeczki EDT I EDP Aspiryna Bayer żel Effaclar Avene maseczka kojąca-chętnie próbkę Dermalibour krem Cliniqua Anti-Gravity Krem Avene-kojący pod oczy Active C-jakakolwiek wersja - próbka biodermine wody termalne-Avene, Vichy-najchętniej 50ml. Avene z dzieciaczkiem -krem pasta glinki zielonej Ariletz żywa ziemia wulkaniczna Seria Avocado Body Shop-najchętniej peeling,ale nie tylko Peeling pink grapefruit Sephora Micele-wyłączając AA, najchętniej Rosaliac Effaclar K -nowy lub z niewielkim użytkiem Tonik benzacne Alfaparf, Semi di Lino Iluminating Shine Mask with Karitex inne produkty z masłem shea Próbki: Guerlain, Divinora, Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt SPF12 Estee Lauder, Double Wear Stay-in-place Makeup Tołpa, Optimum Nature, Regenerujący krem do rąk szorstkich i zniszczonych odżywkę do paznokci emulsje do frencha krem do rąk-np. Apotheker Scheller z owsem, Arnikowy Yves Rocher,Burnus Kamill do rąk i paznokci Deser Czekoladowy do ciała Bielendy Maseczkę bankietową-inne maseczki w saszetkach Krem antybakteryjny Intensywna pielęgnacja Young,AA-nowy ziaja-kremik kakaowy Hegron Różany krem glicerynowy Lotion BabyDream z Rosmana Ziaja, oliwkowy balsam do Ciałą Ziaja, Naturalny Krem oliwkowy oczywiście wszystkie propozycje rozpatrzę PIELĘGNACJA: Diacneal nowy- zrobiłam próbeczkę jedej z wizażanek-świeży ubytek niewielki. 60% olejku Hauschki - tylko za glinkę w paście, ziemię wulkaniczną, svr 50, avene z dzieciaczkiem Grapefruitowy żel pod prysznic Oriflame - NOWY Kinerase z kinetyną krem pod oczy 15ml.- NOWY Kinerase z kinetyną krem 75ml. - NOWY (w polsce o pojemności 40ml.) LRP Enfatns (DP) 40 (dla dzieci)- nowy tylko na nowe SVR 50, Avene z dzieciaczkiem Estee Lauder, Future Perfect-15ml.-użyty 3x - rezerwacja Peeling Pore Minimizer-cliniqua GWP 30ml-dwukrotnie użyty - rezerwacja oliwka z oliwek Planet Spa-nieznaczne zużycie Clean-Ac Avene zostało ok. 30%-dokładnie ciężko sprowadzić Kremik na noc Body Shop z wit.E-zostało ok.60%-rezerwacja olejek z drzewa herbacianego z oriflame-niemalże cały KOLORÓWKA Givenchy, Subli'mine - z wymiany w opakowaniu zastępczym, rzekomo oryginalny nie mam jednak jak tego sprawdzic - bardzo chętnie prześlę próbkę osobie która zna ten podkład w celu identyfikacji Odsypka jadalnego pudru Jessica Simpson z serii Dessert - toffie- rezerwacja Revlon skinlight-podkład Beige-została połowa Sally Hansen Airbrush Sun-dwa razy użyty Lancome Focus w kolorze 305un taxi mauve(jasniutki fiolecik) Revlon skinlights 03 peach light-emulsja rozświetlająca nieznaczne zużycie -rezerwacja Lancome Flesh Bronzer Dore 50ml. -Nieużywany Smackers malinowy-dwa razy uzyty Świeży dwa razy użyty tusz MK-czarny Nowy Granatowy cień Avon paletka do makijażu oriflame z lusterkiem-cienie kremowe maskara do oczu wrażliwych -orifalme-kolor ciemny popiuł-tylko raz otworzony 2x pomadki optycznie powiększające usta-jak dla mnei zwykłe błyszczycki-oriflame-kolor sangria i tequilla wielki misz masz-może ktoś coś wyszuka-są to produkty na których najmniej mi zależy więc : -odżywka w sprayu do włosów Avon-jest dość mała-125ml.-nieużywana data konczy się w styczniu 2007 -krem do ciałą treselle 100ml-nieużywany-rezerwacja -mam z wymiany odlewkę glinkowego żelu do mycia pysi Neutrogenny można go stosować rónież jako maseczkę-mi nie podpasowało bo wygląda toto jak rozwodniona maseczka-i nijak mi nie podpasował -od niej również algowy peeling-nie jest już tak fajny-ale zapach ma obłędny -i jeszcze jedna pozycja zakupiona u kosmetyczki od tej babki-balsam ujędrniający-50ml mogę dać-jest bardzo wydajny-ja oszczędnie go używam-'pośladki' -antystarzeniowy szampon do delikatnych włosów tracących grubość.Avonu-zostało ok.70% -niecierpię tego zapachu -Boots-z drogerii londyńskiej SPF15 lotion do ciala 250ml -avon antycellulitowy wyszczuplajacy z 250ml. zostało z 30/40% -2 w 1 żel/mleczko do oczyszczania twarzy tonizuje-oriflame -dwie wody-męska i damska z BC -balsam Avon z serii aromaterapeutycznej-do zasypiania-pozostało ok.3/4 Edytowane przez palau Czas edycji: 2006-10-07 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam ponownie!
Interesują mnie:
Cytat:
i Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie :
Nowy Granatowy cień Avon Odpisz proszę w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, zawsze odpisuję w wątku w którym jest poruszany temat, u Ciebie nie znalazłam nic w zamian. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że to za wiele, ale bardzo chetnie dobrałabym coś jeszcze jeśli posiadasz coś poza wątkiem co byłabys skłanna wymienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
hej, u Ciebie podoba mi się diacneal i pure klinika
![]() ah, i emulsja rozświeltająca.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
a ja posiadam jeszcze trochę biodermine i trochę więcej niż połowę dermaliboura.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Diacneal nowy- zrobiłam próbeczkę jedej z wizażanek-świeży ubytek niewielki.
znajdziesz cos u mnie ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=144936 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przede wszystkim za ten żel ![]() Wątki w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Moje Drogie,
do jutra wszystkie pozycje traktuję jako zarezerwowane ponieważ interesujne mnie bardzo oferta jednej z wizażanek i mam nadzieję się z nią dogadać - więc jej preferencje traktuję jako priorytetowe. Dlatego bardzo proszę was o cierpliwość. Mam nadzieję jutro już móc wam odpowiedzieć. Pozdrawiam Was ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na jedym ze zdjęc widzę opakowanie Planet spa z serii z masłem Shea - nei doszukałam się jednak w opisie tej pozycji. Czy jest na wymiane? I jeśli tak cóż to takiego? Wybacz za masę pytań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nicole, Neutrognę bardzo chętnie bym wypróbowała - nie jest mi jednak niezbędna, więc zrezygnuje bo nieopłaca się wysyłać jednej rzeczy.Mam spory zapas żeli więc gdyby coś Ci przybyło daj mi prosze znać. Będę chętna na większą wymiankę. Buziak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hmmm. Jestem teraz w pracy, ale z tego co pamiętam to w domku mam i mogłabym oddać:
- Krem do rak i paznokci Ziaja Kozie Mleko ( - pół buteleczki odżywki do paznokci z Inglota (wygląda na paznokciu jak lakier bezbarwny) - prawie całą buteleczkę odzywki do paznokcie Lovely (wsiąka w paznokcie, nie pozostawia warstwy a'la bezbarwny lakier) Poszukam dalej jeszcze w domku ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Cytat:
Jesli jestes zainteresowana nową wodą termalną La Roche Posay 50 ml i mleczkiem Hydraphase do demiakijażu 15 ml (w kartoniku), chętnie wymienię się na żel grejfrutowy Oriflame. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zas serum jest specyfikiem antyoksydacyjnym, wspomaga nawilżanie, jest lekko silikonowe, ale nie zapycha, idealne w okolice oczy, zreszta jak i krem, bo nic a nic nie podrażnia, super pod filtry, lepiej się rozsmarowują i wchłaniają, |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10439
oto link do olejku.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Smackers malinowy-dwa razy uzyty
Clean-Ac Avene zostało ok. 30%-dokładnie ciężko sprowadzić Kinerase z kinetyną krem pod oczy 15ml.- NOWY Znajdziesz coś?? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witajcie !
Niestety ostatnimi czasy na wizażu jestem z doskoku, wybaczcie więc za zwłokę. Niestety na nic się nie zdecydowałam w waszych wątkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.