![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Rei wymieni...
Nie wiem czemu.. ale jakoś miałam pecha przy wyborze ostatniego podkładu..
W perfumerii wydawał się idealny.. po powrocie do domu.. niepasuje kompletnie ![]() Dlatego oddam : - L'oreal Infailible odcień ambre/amber 300 (uzyty raz ![]() - Max Factor Lasting Performance odcień honey beige 108 (zuzyłam jakieś 15-20%) - Dermacol odcień 211 (urzyty z 5 razy - a wiadomo nakłada się go odrobine) * mam jeszcze do oddania jeden pędzelek Inglot-a - mały ściętu na ukos.. (mam je dwa i jeden leży taki samotny w szufladzie ![]() ![]() dokładam: - samoopalacz Garnier Ambre Solare - ani razu nie urzyty bo boje się tych kosmetyków, a dostałam go w prezencie ![]() - wosk do włosów - mocne utrwalenie - Shock Waves Wella (75%) - modelujący krem do włosów - out of bed L'oreal (ok 30%) Szukam : -pędzelek do różu - fajne paletki cieni - typowo brązowe podkłady - kuleczki i cienie APC - pudry sypkie/ w kamieniu noo i może jeszcze coś wymysle ![]() Zapraszam ![]() Edytowane przez Rei Czas edycji: 2006-10-30 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rei wymieni...
Czy znajdziesz coś za:
- L'oreal Infailible odcień ambre/amber 300 (uzyty raz ) - Dermacol odcień 211 (urzyty z 5 razy - a wiadomo nakłada się go odrobine) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mam true match nowiutki w watku..zajrzyj
![]() mozesz odp.u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
MF- baaardzo mi sie podoba, mam paletke lancome
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1158305313 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1158305323 i pianke loreal happyderm do mycia twarzy-nowiutka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
* mam jeszcze do oddania jeden pędzelek Inglot-a - mały ściętu na ukos.. (mam je dwa i jeden leży taki samotny w szufladzie - umyty )
Wybierz coś ![]() -17 (angielski) cień prasowany w kolorze turkusowym, zużycie 10%. Z wymiany ale mam już identyczny MaxFactora - próbki szminek Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (1), PaleRose(5), BerryMauve(6), Rose(7) StrawberryDelish(8), KnockoutPink(9), PlumFrost(10) - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 -2 próbki Extraordinary Avonu - różne brokaty - Nivea HairCare pianka do włosów cienkich, 50% - oddam połowę cienia w sztyfcie Manhattan śliwkowy (dł 2 cm) - khol w żółtym pudełeczku z hologramem, z instrukcją (z Tunezji) brak aplikatora ![]() - odsypki cieni vollare nr: 19, 22, 39 mogę wklaić fotki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.apc-cosmetics.com/podstrona03.htm (za Dermacol 211) ewapawliszyn sprawdź i potem pogadamy ![]() mamamichałka nom... a ten podkład to taki jasny czy ciemny beż? czy taki może brązik ![]() ![]() ![]() ![]() marsi11 tuszu nie mam.. a te cienie to raczej nie moje kolorki ![]() ![]() rzyrafka moge prosić o zdjęcia tych cieni, szminek i khola? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Też jestem chętna na pędzelek, zajrzyj do mojego kramiku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mam pianke happy derm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
marsi11 tez ja mam
![]() EmptySkies, Anitka11 przykro mi, ale nie znalazłam nic co by mnie interesowało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
9 i 10 są mniej krzykliwe ale ciut ciemniejsze
![]() khola cykne jutro, bo mi sie gdzies aparat zapodział ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() ![]() ![]() ![]() zaakrecona nie moge znalesc Towjego wątku z kosmetykami.. jest jakiś? ciuszki mnie raczej nie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zajrzyj do mnie, interesują mnie Max Factor
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyjaciółka KWC
|
Może u mnie coś za to znajdziesz?
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
zdjęcia moge zrobić wieczorem bo zaraz wychodze, odcień trudno jest mi określić ale na pewno nie jest różowy, może taki brązowo-słoneczny,ciepły ale też nie ciemny i nie sztuczny, cere mam czasami problematyczną i dość dobrze krył małe niespodzianki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() anetak poczytam na KWC jeszcze .. a na fotke poczekam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
ojjj przepraszam zapomianlam odpisac
![]() perfumy raczej nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie moja fotka, ale mam identyczny
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.