|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wymianka
Mam do wymianki dwa niezniszczone swetereki, rozmiar uniwersalny, rozciągliwe i super podkreślają kształty:
1) pastelowy róż wymiary bez rozciągania: szer. 2x36cm dł. 49cm dł. rękawa zew. 62 cm dł. rękawa wew. 49 cm Edytowane przez Baskinia Czas edycji: 2006-10-27 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: wymianka
mam zielone yr
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witaj mam balsam do ciała z Oriflejmu w sumie 100% nowy, 2-3 razy wyprobowany, ale ja go nie uzywam, jest regenerujacy,wzmacniajacy ,ujedrniajacy, ślicznie pachnie jest taki rozowo bialy... dostalam go niedawno. Moze mialabys na niego chrapke? mam jeszcze dwie male perfumki jeden to zapach bzu, a drogi to tea scent ;D mam tez nowy lakier łososiowy. No i to co w wątku z ubrankami jak coś bo są i dodatki. Mnie podoba sie sweterek turkusowy, moze cos wybierzesz?
![]() |
#5 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Ode a la vie - pojemnosc 30ml a ubytek widac na zdjeciu - niewielki
![]() |
#8 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ten niebieski, pomadke tez moge Ci dac
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
chyba gdzieś mam to taki mały perfumek w kształcie ust i połowy nie ma, zapaszek ładny
![]() a nazwa balsamu to Oriflame toning Body Lotion tones and moisturises 200ml. A z tyłu pisze, że to tonujący balsam do ciała nawilża ujędrnia, wzmacnia, to co wyzej napisałam.... ![]() a fotka niewyrazna ale.. to ten w środku.. niestety lepszych fotek mieć nie bede ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Svinecka, to o.k. Turkusowy sweterek za pomadkę ochronną inglota oraz perfum YR ode la vie. W wiadomości prywatnej podaj mi proszę Twój adres. Sweterek wyśle priorytetem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Cinkapooh, miałam taki jednak zapaszek i nie odpowiadał mi. Może innym razem wymienimy się, jak będziesz miała więcej kosmetyków pielęgnacyjnych do wymianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
hehe to raczej nie możliwe
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
2) błękitny sweterek z ślicznym haftem
wymiary bez rozciągania: szer. 32 cm dł. 49 cm dł. rękawa zew.52 cm dł. rękawa wew. 42 cm Stan sweterka bdb. parę razy był tylko noszony. Interesuje mnie wymiana tylko na kosmetyki i zapachy. Edytowane przez Baskinia Czas edycji: 2006-10-27 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.