|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie ok. 90ml Angel na 100ml Back Cashmere
Nie mialam jeszcze stycznosci z zapachami valentino..sugerujac sie opisem w KWC jest to "nowoczesny" zapach, a za takimi nie przepadam. Przykro mi ale Muglera wymienie tylko na Black Cashmere. Prosze o zrozumienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
psycho rozumiem, dla mnie valentino jest raczej klasyczny niz nowoczesny, ja oczywiscie nie namawiam, niuchnij, jka bedziesz przy okazji w perfumerii i jak ci sie spodoba, to daj znać, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niuchne juz z samej ciekawosci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]()
Psycha ,
a czy wchodzi w grę takie machniom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'' Szczęście jest jak motyl . Gdy gonisz go - odlatuje . Gdy zajmujesz się czymś innym - niespodziewanie siada Ci na ramieniu '' . ![]() Edytowane przez neuilly. Czas edycji: 2006-10-20 o 13:11 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oplaci Ci sie taka wymiana ? ![]() Musze sie zastanowic.. w tym miesiacu kupilam juz 2 flaszeczki innych; wiem ze tych Twoich nie bede uzywac.. ale czy uda mi sie je wymienic na to czego szukam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Opłaci mi się chociażby z tego powodu , że nie będą one leżały . Ja nawet na spacer z psem nie jestem w stanie się nimi popsikać bo ostatnio zmieniły mi się upodobania jak "babie w ciąży" - no i mam teraz z nimi problem
![]() A możesz mi jeszcze białą kreską jeszcze zaznaczyć jaki jest ubytek w tym Angelu bo trochę ciemne zdjęcia wyszły ![]() ![]() Jeżeli jesteś na tak , i urządza Cię ta wymiana - to byłoby super ![]() Zgódź się Psycha , plizzzzz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tyle go zostało..przy tak intensywnym zapachu ilosc ogromna ..fotka nieco przeklamuje kolory.
hehe sama probuje sie go pozbyc na allegro.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.