|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() MF, Wella, Biotherm, i sporo innych - chwilowo zamykam kramik
Muszę się pozbyć jak najszybciej wszystkiego, bo nie mam na nic czasu i muszę złapać "oddech" (zaczynam się czuć uzależniona).
To, co zostało z poprzedniego kramiku Eye-liner we flamastrze Manhattan czarny bardzo mało używałam, bo on powinien stać pionowo a ja nigdy o tym nie pamiętam i mnie denerwuje, ale jest...fajny Malutki lakier do włosów (w sam raz do kosmetyczki) Nivea styling 50ml została połowa ważność do 04.2008 Biotherm Homme Aquapower Body - Balsam do ciała nawilżająco-odżywiający tubka 20 ml. została co najmniej połowa link poniżej http://www.e-kosmetyki.com.pl/x_C_I_...8-7010001.html Pianka Wella Shock waves Maksymalne utrwalenie i objętość poj. 200 ml zużyte ok. 30% ważność do 11.2008 St. Ives saszetkę 2x7,5ml maseczka peel-off dr. Irena Eris krem stymulująco ujędrniający fortessimo maxima na dzień dobry poj. 50 ml. Została prawie połowa ważność 25.03.2008 Dermika krem nawilżający MAT-B complex SPF 4 słoiczek 50 ml zostało co najmniej 30ml. ważność do 05.2008 Dla cery z problememy strefy T. - link do KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2016 Szklany flakon z grubą, intensywnie niebieską solą do kąpieli (ponad 0,5l) prawie pełny Dla tych, które lubią poplotkować przy kawie o kosmetykach mam jeszcze dwie filiżaneczki w słoneczniki z podstawkami o kształcie "łezki". (niezbyt trafiony prezent, fajne, ale nie mam już gdzie trzymać). Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-01-15 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: MF, Wella, Biotherm, i sporo innych - chwilowo zamykam kramik
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
St. Ives saszetkę 2x7,5ml maseczka peel-off
Błyszczyk do ust Silk Gloss Maxa Factora kolor peach glow beżowo-złotawy róż o pięknym zapachu. Myślę, że zostało ok.60-70% (albo więcej) Aplikator z wyprofilowanej gąbeczki. Podkład Dax Cashmere Mousse make-up 3D z silikonem. Dość słabo kryje, ale cudnie wyrównuje, rozprowadza się i jest strasznie fajny, choć drogi jak na polskie kosmetyki. Kolor piaskowy beż, jasny. Warto wypróbować. Świeżutki. Została chyba co najmniej połowa z 30 ml.(używałam krótko, teraz mam nowy) Dołożę tylko w przypadku jakiegoś hitu Puder korygujący w kamieniu Bourois pastel teint moulded powder jade 09 - jaśniutko zielony, koryguje zaczerwienienia - 15 g, została co najmniej połowa. Nie mam pojęcia, jaki termin ważności, ale to jedna z tych wiecznych rzeczy znajdziesz coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
2 cienie Sensique Trendy Colour (diamond shine) w kolorze ecru i pięknym raczej ciemnym świetlistym rudawym brązie raz tylko wypróbowane (po 4 gramy) dopiero co kupione interesuje---- mnie ten rudy
![]() Puder korygujący w kamieniu Bourois pastel teint moulded powder jade 09 - jaśniutko zielony, koryguje zaczerwienienia - 15 g, została co najmniej połowa. Nie mam pojęcia, jaki termin ważności, ale to jedna z tych wiecznych rzeczy.---- wiem ze mam duzo tansze rzeczy ale moze cos znajdziemy z poza watku ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
- Eye-liner we flamastrze Manhattan czarny
- St. Ives saszetkę 2x7,5ml maseczka peel-off coś u mnie ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U Ciebie wyszperałam: - pisak do ust Sephora, w kolorze brzoskwiniowym, linia limitowana, już niedostępny, raz muśnięty i może cos z tego ![]() - Dior Addict 2 - przygotowana w Sephorze - Insolence Guerlain* - Cinema YSL* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
APC nr 21-beż, 8-turkus, 12-oliwkowe złoto - odcienie pokazane sa na stronie producenta. zuzylam ich bardzo niewiele gdyz nie umiem się poslugiwac sypkimi cieniami ok. 90% jest. W turkusowym jest mniej ale zawsze jego jest mniej oryginalnie. Estee Lauder Sumptuous Lipstick nr 15 kolor INDULGENT- czerwone wino z drobinkami. Uzyta 2 razy ale kompletnie nie pasuje mi odcień Daj znać, czy coś Ci pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
pasuje mi wymianka pomadki estee lauder ale cien sensique to troszkę za mało za estee lauder z kolei za duzo za te dwie rzeczy razem, moze dorzucę ok. 9 mm innej pomadki estee lauder (Maple Sugar) i blyszczyk nivea kolorek czekoladowy (uzyty tylko w celu wyprobowania koloru) zeby oplacalo się oddać Ci i bourjois i sensique
![]()
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rival de Loop nr 12- kolor ciemno zloty-brązowy zuzycie niewidoczne na buteleczce -oddam nawet za probkę Czekoladowy nie dla mnie. Absolutnie nie zależy mi na wymianie wet za wet, bo traktuję to raczej jako przyjemną i pożyteczną zabawę, niż poważne negocjacje. Nie znam Rival de Loop, więc chętnie spróbuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Zapraszam
![]() Może coś komuś pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.