![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
DUżO za NIE DUżO... oddaje w wasze ręce moje ciuszki :)
NIEAKTUALNE
Butki: 1. Chalówki czarne troche chodzone rozmiar 37. Dla zainteresowanych podam dł. wkładki. 2. Niebieskie butki super do biegania rozmiar 37 nawet mniejsze 38.. mam takie same ale mniejsze :P te są nie chodzone.-NIE MA 3. Japonki niebieskie, rozmiar duuuzy 39 albo 40.. wkładka ma coś 25cm długości, jak widać troche przytarte,ale takie dostałam ja w nich nie chodziłam i są to przetarcia od środka więc nie widać ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-24 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: DUżO za NIE DUżO... oddaje w wasze ręce moje ciuszki :)
spodnie:
VINTAGE 1982: -Dł- 104cm -pas- 38cm -biodra- 43-44cm udo- 23-24cm stan-20cm Spodnie house Bordowe Dł: 106cm pas: 38cm biodra: 44cm udo: 25-26cm Spodnie białe Army Dł. 98cm pas:36-38 rozciąga sie biodra: 44cm udo: 22-23cm Ostatnie spodnie Rybaczki z wymianki, są super ale rozmiar raczej.. 34? zaraz wrzuce wymiary, są piękne z chafcikiem, Boshiu, nie umiem się pogodzić z tym ,że mam biodra ![]() ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-09-29 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Staniki
1. Czekoladowy stanik z hafcikiem, śliczny, ale na mnie za mały- NóWKA na moje oko A70-75 ![]() 2.Stanik zaś za duży na mnie,czerwony ![]() 3. Stanik miękki bez push upa B75 różowy ![]() DOKłADKA BLUZKI: 1. Piękan tunika czarna z motywami z brokatu wiązana na szyjce, rozmiar S Bluzeczka się rozciąga do Mki ![]() wymiary: pod paszkami od 34-38 długość dokładnie muszę zmierzyc ![]() 2.Bluzka na długi rękaw z żółtym kołnierzykiem. Wygląda jakby polówka była załorzona na białą bluzkę.świetna i modna firmowa, ale muszę zobaczyć na metkę ![]() ![]() dokładne wymiary jutro. Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-03 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
1.Czarna miniówka, krótka, np.do pracy w restauracji idealna dla kelnerki
![]() ![]() 2.Spódniczka robiona na zamówienie u krawcowej rozmiar od 36 do 38 się rozciąga ![]() 3.Spódnica z House także turkusowa z aplikacją z boczku. Rozmiar S, wymiary dokładne są na fotce ostatniej. 4.Miniówka, bardzo sexy, przyciąga wzrok, kolor ciemno-brudno różowy. Bardzo wygodny rozciągliwy materiał, pięknie komponuje się z modnymi grubymi paskami. Rozmiar 36-38 spokojnie się rozciągnie. 5.Spódnica z falbanką ala JLO ![]() ![]() Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-04 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-03 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
1.Turkusowy strój, wymiarki na fotce, bardzo efektowny, choć nadchodzi zima to nie można nie dbać na basenie o figorkę. Polecam.NIE MA
2.Torbo-KOSMETYCZKA, turkusowa z niebieskim kwiatuszkiem ![]() 3.Torba czarna w różowe pasy, materiał chyba nie przemakalny- testowałam w wannie i nie przemokła ![]() 4.Kamerka internetowa na USB jest nowa ![]() ![]() ![]() PC CAMERA USB 380K Pixels Designet For Windows 98/2000/ME/XP/2003 -USB Plug and Play -Image Sensor: CMOS with 380k pixsels -Definition: 640X480 VGA -Output Format: RGB24 YUV420 -Frame rate: 35FPS/s at VGA -VIDEO output Resolution 640X480 352X288 176X144 320X240 160X120 -VIDEO Data Format: RGB24, 1420 -View angle 52 degree -Expoure: Automatic i jest naklejka Kamera internetowa WAREZ-326 ![]() ![]() ja jestem osobą, która musi miec wizualnie ładne rzeczy ![]() ![]() np. auto najważniejszy kształt i kolor ![]() przed. kuchenne to samo więc dla mnie ona może chodzić do sklepu po gazete, nie obchodzi mnie to ma mieć ładniejsze kolory ![]() więcej o niej nie powiem.. tyle, że ma przeźroczysty kabel USB i mała zielono białą płytke w środku ![]() 5.Kaseta Video z dawnym zespołem SPICE GIRLS :P dostałam w prezencie i chętnie oddam ![]() 6.Opaska z CROPP'a nowa nie używana, mam podobną mogę oddać. Gruba ciepła nie uczula ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-04 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dodatki, za jakiś czas opisze
1.Okulary muchy, na narty i na lato nad morze czy jezioro, praktyczne czarne ![]() 2.Pasek ala chiński z chaftem. Dziwny materiał jest bardzo długi. Dla zainteresowanych zmierze, na 100% pow. 100cm. 3.Bransoletka z kamykami i elementami matalu ![]() 4.Zegarek ze słoneczkiem i plastikowym zapinaczkiem ![]() ![]() ![]() DOKłADKA BLUZECZKI: 1.Bluzeczka biała z firmy NEXT nowa z różowym napisem ![]() 2.Bluzeczka z jakiegos butku nowa ściągacze na rękawkach, ROZMIAR S-M
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-03 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-09-29 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ciuszki dla kobiet w zaawansowanej ciąży
![]() czyli: -rozciągliwe -z delikatnego materiału -przydatne -dobrej jakości
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-09-29 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dokładka
![]() 1.Nowy fabrycznie poniszczony pasek parciany nowy ![]() ![]() 2.Pasek "TęCZA" z metalową klamrą ![]() 4.Metalowa czarna opaska ![]() ![]() Dokładka torba ![]() Jest brązowa z drewnianymi koralikami, nówka ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-03 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
DOKłADKA: SPODNIE
1.śliczne białe spodnie, bardzo niskie biodrówki wiązane na sznureczek więc zawsze można sobie ulożyć ![]() ![]() ![]() 2.Turkusowe rybaczki z super zamkami! ja jestem do nich za niska ![]() ![]() 3.Piękna turkusowa, a raczej błękitna tuniczka ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-03 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
DOKłADKA BUTY
![]() 1.Białe baletki przywiezione z Irlandii troche zjechane :P tzn ogólnie przybrudzone, ale skonczyl mi się wanisz więc jak ktoś ma to jedno pranie i znów są śnieżnobiałe, ale jak pokazuje na fotce maja odklejony kawałek i z tyły odklejony. Eh... nie chce się z nimi rozstać, ale chętnie je w domku podkleję ![]() ![]() 2.Hawajskie japonki rozmiar 37 małe 38 ![]() ![]() ![]() ![]() 3.Szpile czarne ze skóry z ciekawą aplikacją rozmiar 36 choc na butku pisze 35 ![]() ![]() ![]() 4.Butki o kolorze kawa z mlekiem na wiązanie są cudowne!! osobiście mam takie same, ale z kolei ciemniejsze ![]() ![]() Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-03 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
znajdziesz moze teraz cos u mnie za tą czerwoną tyorebke z croppa ???
![]() alebo ew. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1159566632 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1159566632 ??? PS. sorki ze sie narzucam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
![]()
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1159566632 co byś chciała za te spodenki??????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
oddam wiele za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1159566632 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Hej Cineczko! Kiedys podobały Ci się u mnie jakieś rzeczy, ale ja u Ciebie ic nie znalazłam. Teraz podobają mi się te spodenki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1159566632
Zajrzysz do mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
mysle ze zdołałabym znalezc jeszcze jakies ciuszki, nie wiem moze interesuja cie kosmetyki dla męzczyzn ???? takie w opakowanieach, niezuzywane ??? albo mam tez duzo takich róznych rzeczy do pozstaiwnie i ozdoby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
RESZTA MOJEJ DOKłADKI!!!!!!!!!!!!
1.Biała, biodrowa, sportowa spódnica, na mnie za długa ![]() ![]() 2.Czarna bluzeczka elegancka z niebieskimi różami świetna, ja byłam 2 razy na urodzinach teraz oddam ją innej dziewczynie ![]() 3.Biała bluzeczka zakładana na szyje z niebieską aplikacją ![]() ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-10-03 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Odpisałam u siebie
![]()
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Niestesty nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cinka masz może jakieś "dokładniejsze" fotki paska? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej aniu ;* co bys chciala za te spodnie? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1159566632 ;PP wiem ze szybko mi sie przypomnialo :PP
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
cinkapooh, hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no wiec mam dzinsy MOTO
![]() pas - 37 cm x 2 biodra - 47 cm x 2 udo - 23 cm x 2 dł. nogawki od kroku - 80 cm dł. całkowita - 99 cm dł. stanu - 20 cm szerokość nogawek na dole - 20 cm x 2 i daje foto odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.