|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poszukuje!! Czeste Aktualizacje!! ZaglĄdajcie Czesto!!
Dodalam nowe rzeczy
![]() Na ten moment najbardziej poszukuje spodnie jeansowych!!!!!!!!! Rozmiar 36 opiete w udzie, dzwony, biodrówki mogą byc wyzsze biodrówki ale najlepiej zeby byly feeeest niskie ![]() ![]() - Butki na zime takie z futerkiem - mukluki czy jakos tak sie one nazywają ![]() - skakanka ![]() - Czarnych kozaczkow ![]() ![]() - BIAŁEJ lub czarnej kurteczki zimowej!!!! - BIAŁYCH lub czarnych nauszników futrerkowych!! - czarnej bielizny - Białych bokserek lub stringów. - Bialych lub czarnych spódniczek mini - BIAŁYCH lub czarnych bluzeczek ![]() - skrzypovite ![]() - Perfumu C-thru tego różowego ![]() ![]() - Lakieru do włosów MOCNEGO - Firmowy tusz do rzęs. - Firmowy blyszczyk różowy z drobinkami. - Bezbarwny lakier do paznokci. - GLISS KUR ![]() - Biała kredka do paznokci. No myśle że moja lista jest dosc dluga i kazda z Was cos znajdzie ![]() ZAPRASZAM!
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() Edytowane przez ave_girl Czas edycji: 2006-08-24 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Poszukuje!! Czeste Aktualizacje!! ZaglĄdajcie Czesto!!
nikt nic nie ma?
![]() ![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukuje!! Czeste Aktualizacje!! ZaglĄdajcie Czesto!!
powiedz mi jak ktos ci moze przeslac hulahop??
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Poszukuje!! Czeste Aktualizacje!! ZaglĄdajcie Czesto!!
no wiesz jakby sie uprzec... :P Ale faktycznie... Wycufuje je :P
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Poszukuje!! Czeste Aktualizacje!! ZaglĄdajcie Czesto!!
lupito a podasz mi adres?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Poszukuje!! Czeste Aktualizacje!! ZaglĄdajcie Czesto!!
Ave mam skakankę, ale nie wystawiłam jej do wymiany. Jest ze sznura i ma drwewniane łapki. U Ciebie podoba mi się bardzo czapka z daszkiem.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej odpisałam u mnie wiec jak wymieniamy sie ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mam białe bokserki
![]() z czarnym obrazeczkiem kotka ![]() nie mam ich w wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
ave,postaram sie jutro trafic na poczte,ale więm ze będe miała kiepsko z czasem,więc najpózniej wyśle we wtorek ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mam :
- skakankę ( poza wątkiem ) - białe bokserki ( poza wątkiem ) - czarne bluzeczki - białą kredkę do paznokci ( poza wątkiem ) zapraszam ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
oto rzeczy :
skakanka oraz bluzki ![]() dołożyłam jeszcze mini czarną ![]() ps. zdjęcie majteczek wkleje później ![]() odpisz prosze u mnie na wątku czy coś Ci się spodobalo . . ![]() Edytowane przez bloondyna Czas edycji: 2006-10-25 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Poszukuje!! Czeste Aktualizacje!! ZaglĄdajcie Czesto!!
Zajrzyj do mnie może cos wylukasz.
Mam kozaczki,niskie biodrówki i obcisłe jeansy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.