![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy wątek z dokładkami!
NIEAKTUALNE
Założyłam nowy wątek, trochę go uporządkowałam, nowe zdjęcia i dokładka spora. DOKŁADKA 27. X 1. Krem z minerałami morza martwego, nowiutki, data produkcji 9.06 2. Tusz ekstremalnie podkręcający rzęsy Avon, nowiutki, wczoraj dostałam, raz użyty 3. Mus Maybelline, nude, 50 % 1 Odsypka cienia sypkiego Volarre, kolorek piękny, prawie taki sam jak APC - brąz opalizujący zielenią i czerwienią 2. Cienie Margaret, małe zużycie, brąz matowy 3. Cienie Cantare, małe zużycie tylko ich część się obłamała od pozostałej części - brąz perłowy 2. Cień sypki Gosh - Emerland - iskrzący ciemnozielony - odsypka 2. Mogę zrobić odsypki kolorów nr. 21, 24, 25, 26, 13. APC 3. Tonik Tilia - nawilżający, wyciąg z lipy, nowy[/COLOR] 4. Cień sypki granatowy z drobinkami prawie niewidocznymi, Oriflame, parę razy użyty 5. Odświerzający spray do stóp, Oriflame, do marca 2008. 6. Uniwersalny krem pielęgnacyjny, Oriflame, 15ml, do czerwca 2008, 7. Kredka do oczu wysuwana, kolor brązowy, Oriflame 8. Lakier do paznokci RR, z 15 ml zostało 13ml, kolorek perłowy jasno różowy, taki zgaszony 11. Korektor pod oczy Oriflame, zostało dużo ,ciężko powiedzieć, ważny 2 lata 12. Balsam brązujący z orzechem włoskim, małe zuzycie 14. Kredka biała do paznokci Oriflame 15. Lusterko składane Avon, nowe, na zdjęciu rozłożone a złożone to to zdjęcie na którym leży kredka 17) rozkładana na trzy Paleta Ruby Rose, zostały w niej 2 róże i 7 cieni, a były jeszcze 2 róże, puder w kamieniu i 3 cienie, cienie które zostały to: jasny różowy, jasno złoty, brąz, brąż wpadający w róż, grafitowy, pastelowy zielony i taki ciemny fiolet, a róże to ja sie nie znam, taki różowy mocniejszy i taki delikatniejszy pudrowy kolor, podaje linka do podobnej palety ale to nie ta sama http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2959 18) Paletka Ruby rose, zostały 3 cienie : biały opalizujący na jasny fiolet, jasny róż, brąż, perłowe oczywiście 19) Normalizujący krem matujący, Avon, Pure Pore Fection, 50ml nieużywany, ważny 06.2008 20) Zel do mycia twarzy Naturals, Białe winogrona, nieużywany, ważny do końca września 21) Perfomowany Puder - talk do ciała, Volarre, Oriflame, parę razy użyty, nie mogę znależć linka do Kwc ale miał bardzo dobre recezje 22) pLyn do demakijażu oczu Ziaja , zostało 35% 25) Woda toaletowa Velviamo, praktycznie cała 27) Zel ozdobny z mnóstwem gwiazdek srebrnych do włosów i ciała, połowa została. firma - Joanna 29) szminka Oriflame Visions kolor mocno fioletowy, zuzycie widoczne na zdjęciu 30) Cień Vollare, ciemno szary z drobinkami, obłamane zamknięcie 31) kredka do ust z Oriflame, prawie cała, dwa kolory, jeden brąz, drugi bardziej w czerwień wpadający 32) Elliner Oriflame, kolor srebrny 33) lakier błekitny, perłowy 34) lakier brąz nie ciemny perłowy 36. może ktoś się zainteresuje: płyty RMF, Moja i twoja muzyka, Brathanki, 6 utworów, Queen, Best Hits 37. Strój kąpielowy nowy, tylko przymierzony 2 razy, rozmiar L Było a nie ma: Tusz Rimmel, Extra super lash, ciemny brążowy, na parę razy, na spróbowanie, mokry brokat srebrny holograficzny APC, nowy cień (tester) Bell Mousse nr 30 - taki piękny niby zielony KWC - http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12667 1. Cytrusowy srub do stóp, Avon, do sierpnia 2007 3. Woda Pasions Dance, edycja limitowana, Avon, 30ml, do września 2007 4. Woda Pur Blanca, edycja limitowana, Avon, 50ml, do października 2008 5. Cienie potrójne firmy ATW, w naturalnych kolorach, zdjęcie, raz użyte na palec 16) Podkład Oriflame Visions, kolor Ivory, 50%, ważny do czerwca 2007 17) Stymulując balsam do ciała Avon Aromatherapy, ważny..ups, nieważny , może do nóg ktoś będzie chciał? 22) cienie Duo Avon, starsze wydanie, data produkcji 10. 2003 ale są dobre, nic sie nie zmieniły w konsystencji a i w niczym, kolory dwa - ładny brązik, i taki beżowo-różowy, jasny 24) Scrub do twarzy białe winogrona, ważny do 09. 2007, nieużywany [COLOR="LightBlue"]1. Dermacol, połowa, prawdopodobnie nr 217, nie jestem pewna, jasny 1. Podkład Soft&Light Manchattan, kolorek jasny, ubytek z 35ml ok. 60%, ważny do końca pażdziernika Cień APC sypki nr. 10 - szaro- grafit, nowy; 9. Pianka do mycia twarzy Avon do tłustej skóry, została 1/5 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11637 10. Komplet - Śliczne małe ręczniczki z Avonu, błekitny i pastelowo żółty 13. Żel do ciała połyskujący Sunny Skies, zostało 1/10(?) 16) Lakier do paznokci Avon, color trend, kolor prawdziwie czerwony, rose, nowy, 23) Błyszczyk Visions z Oriflame, bezbarwny, nie mam zdjęcia niestety 24) Naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania z Avonu 26) odżywka na noc do każdego rodzaju włosów, większość jej jest, nie pisze na niej nic po polsku 28) Nabłyszczający żel do skóry w kulce z brokatem - Oriflame 35. Takie coś co przywiozłam z Włoch, perfumy mocno skoncentrowane, kupione w sklepiku na starówce, zapach mocno jaśminowy, wystarczy delikatnie umoczyć palec, 15ml, Czego potrzebuje: -na wypróbowanie jakieś kremy BHA apteczne ![]() - kulki jasne rozświetlające np APC 00 -woda Oda de la reve z Ives Rocher, -woda Soliden Oriflame. -pędzel do podkładu!, a także do cieni mały z gąbeczką do rozcierania ![]() -krem, tonik pichtowy -kwas salicylowy -baza wygładzająca Dax Cosmetics Cashmere - smakers o smaku białej czekolady -lakier nawierzchniowy -kolorówka (cienie), cienie APC,
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2006-10-31 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek z dokładkami!
miejsce na ewentualną dokładkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Byłabym zainteresowana paroma rzeczami
Znajdziesz coś u mnie
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znalazłąbyś coś u mnie za:
4. Woda Pur Blanca, edycja limitowana, Avon, 50ml, do października 2008 5. Cienie potrójne firmy ATW, w naturalnych kolorach, zdjęcie, raz użyte na palec 10. Komplet - Śliczne małe ręczniczki z Avonu, błekitny i pastelowo żółty 22) cienie Duo Avon, starsze wydanie, data produkcji 10. 2003 ale są dobre, nic sie nie zmieniły w konsystencji a i w niczym, kolory dwa - ładny brązik, i taki beżowo-różowy, jasny 26) pLyn do demakijażu oczu Ziaja , zostało 35%
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-21 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
1. Cytrusowy srub do stóp, Avon, do sierpnia 2007 10. Komplet - Śliczne małe ręczniczki z Avonu, błekitny i pastelowo żółty 21) Normalizujący krem matujący, Avon, Pure Pore Fection, 50ml nieużywany, ważny 06.2008 9. Pianka do mycia twarzy Avon do tłustej skóry, została 1/5 Chociaż za jeden lub kilka kosmetyków? Pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mariola, groove, queen - niestety nic choć starałam się
Agniese - kredka Oriflame Shimmer Silver ( gruba, miekka kredka, zostało ok 6 cm) Soft Compact Powder Luminelle Yves Rocher (kolor miel, kilka razy uzyty) Mogę liczyć na zdjęcia? Bo nie wiem jaka ta kredka jest, a Ives Rocher to podkład w kompakcie i jaki kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej to może coś u mnie?pozdrawiam
![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Scarlet -
Avon surrender dla niej została połowa - na tym by mi najbardziej zależało - wprawdzie mam prawie całą ale będę mieć zapas ![]() Avon mgiełka waniliowa do ciała - kilka razy psiknięta Avon -shine supreme reflections - on ice - zostało 75% A co ciebie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
raczej dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie u Ciebie kilka pozycji
![]() Może chciałabyś srebrne kolczyki na wymianę? Zobacz do mnie i proszę daj znać! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145563 ewentualnie mam też miniaturowe maskotki szydełkowe ![]() Pozdrawiam, Ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moge przygarnąc passione dance te jaśminowe coś z włoch 24) Scrub do twarzy białe winogrona, ważny do 09. 2007, nieużywany i 1. Cytrusowy srub do stóp, Avon, do sierpnia 2007 moge CI dorzucić żel pod prysznic surrender zuzyty do połowy ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Korektor pod oczy Oriflame, zostało dużo ,ciężko powiedzieć, ważny 2 lata
Hej!Jaka jest dokładna nazwa tego korektora?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ta nazwa to: Fawless under eye concealer
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety ale raczej nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
3. Potrójne cienie Inglot, zużycie znikome, ważne były do 04/2006, ale są dobre
4. Granatowe cienie Joko z drobinkami, nr 89, zużycie znikome Ale sama nie wiem czy to się opłaca taka wysyłka? A może coś byś jeszcze znalazła poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ooo! a jakie? bo nie chodzi mi o bazarkowe, ale też niekoniecznie nie wiadomo jakie drogie
![]() Przepaszam wioletko, ale ze mnie ciapa ![]() ![]() ![]()
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2006-09-22 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za
1. brokat srebrny holograficzny APC, nowy 2. Odświerzający spray do stóp, Oriflame, do marca 2008. 25) Perfomowany Puder - talk do ciała, Volarre, Oriflame, parę razy użyty, nie mogę znależć linka do Kwc ale miał bardzo dobre recezje 26) pLyn do demakijażu oczu Ziaja , zostało 35% 27) Błyszczyk Visions z Oriflame, bezbarwny, nie mam zdjęcia niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.