|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy Candy - Jessica Simpson
Mam na wymiankę perfumy takie, jak w tytule. Kupiłam na Allegro, ale w sumie nie wiem po co
![]() ![]() Mam też czarne cienie inglota na wymianę. Matowe, bez żadnych błyskotek (bo były takie), odcień nr 63 (więc możecie sprawdzić w jakimś sklepie ![]() Najchętniej wymieniłabym obydwie rzeczy na raz ![]() Chętnie przyjmę resztki oryginalnych perfum: - Light Blue Dolce&Gabbana - Armani Mania (w wersji Summer Mania) też ![]() - zapomniałam dokładnej nazwy ale coś z Purple Hugo Bossa (ten nowy zapach ![]() - generalnie coś lekkiego Mam jeszcze wątek ciuszkowy, więc jeśli perfum było by więcej (w ml) to możecie sobie dobrać co nieco ![]() P.S. W tej chwili nie mam aparatu, stąd brak zdjęć oryginalnych, ewentualnie mogę zrobić komórką, ale jakość nie bedzie najlepsza. Najwyzej pytajcie to zrobię. Czerwoną kreską zaznaczyłam ten ubytek w perfumach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Candy - Jessica Simpson
mam Pur Blanca-Avon
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-29 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Mam Bleu Marine Pierre Cardin 75 ml, jest to opakowanie testerowe, bez korka, ubytek okolo 5 ml.
Tu link do KWC http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=497 Chętnie wymienilabym go na: -perfumy Jessica Simpson -12. Sweterek turkusowy, z tych cienszych. Bardzo fajnie się układa na ciele. Rozmiar S. -14. Boskerka orsay, z bawełny, kolor biały, fajna. Długość ok. 52-53 cm. Rozmiar S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, z avonu lubię tylko blue, więc za takie dziękuję.
Kasienka2883 - sprawdzę jutro zapach w perfumerii i dam Ci znać, bo propozycja kusząca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.