|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
odkrylam nalepszy podklad!!w historii!
nalepszy podklad jaki mialam to podklad z oriflamu nie ma lepszego!!! zywalam podkladu z loreala,avonu,Revlonu,max factora,rimmela itp ,ale tego zaden nie bije na glowe!!jest nalepszy .pieknie maowi cere ma pudrowe wykonczenie i cera wyglada nieskazitelnie pieknie!!! zalaczam zalacznik cena ok 32zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odkrylam nalepszy podklad!!w historii!
Właśnie szukam jakiegoś podkładu.
Czy miałaś może Lasting Performance MF ?? I czy możesz je porównać? Bo dla mnie LP jest idealny i nie wiem czy znowu sie na niego skusić czy poszukać czegoś innego ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
obecnie posiadam 5podkladow Rimmel recover ,Dermacol,Dream mat mouse z maybelline ,max factor lasting performance i ten z orfilamu -ORIFLAME BIJE NAWET MAX FACTORA mowie ci ,warto sprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Każdy powinien sam znaleźć swój podkład. Ja akurat tym z Oriflame nie byłam zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dla mnie nr 1 to city matt Lirene i poczciwy Dermacol (któy umiejętnie nałozony wygląda na buźce rewelacyjnie
![]() a podkładów Oriflame niestety też zadowolona nie byłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]()
Zgadzam się z Ally83 dobór idealnego podkładu jest kwestią indywidualną, każda z nas ma inne wymagania względem kosmetyków, inną cerę itd itp.
Ja przerzuciłam chyba już większość podkładów z każdej półki. Rerwelacyjny jak dla mnie jest Estee Lauder, Double Wear. Obecnie używam Loreala perfect match (już 2 butelkę i jestem bardzo zadowolona) oraz odkrywam zalety dermacolu. Sathi Lasting Performance MF towarzyszył mi przez całe studia a i obecnie lubię do niego wracać jest bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wystaw mu po prostu ocenę na KWC
![]() ![]() Podkładów Oriflame używałam dawno, dawno temu - jak widać nie przypadły mi do gustu skoro przy nich nie zostałam ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no ja jakoś nie jestem przekonana do kosmetyków ani z avonu ani z oriflame
poza tym jak miałabym sobie dobrać kolor? na podstawie kartki z katalogu? a nie chce mi sie bawić najpierw w zamawianie próbki a potem ewentualnie całej tubki chyba zostanę przy solidnym Lasting Performance ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.