![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maybe Baby Benefit i Eau Florale Ch.Lacroix
Transakcje gotówkowe są na forum zakazane, radzę zmienić treść wątku na wymiankowy. Pozdrawiam.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Deborah, Isadora, L'oreal....podkłady-wymiana
A jakie masz podkłady Givenchy i jakie kolory?
![]()
![]() |
#6 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a bylabys zainteresowana Max Factor Lasting Performance z True Match? Jaki kolor?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana Loreal-True Match-jaki masz kolor ???
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ja rowniez jestem bardzo chetna na Givenchy Sublime lub Givenchy Matmate- moze cos ci sie u mnie spodoba
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=138668 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie też interesuje Matmate
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Z Revlon Colorstay mam na zbyciu jedynie korektor 02 medium, zuzyte okolo 20%
Z zapachow mam przewaznie miniaturki lub odlewki w atomizerkach z Sephory ale widze, ze takich szukasz wiec wymieniam: -Yves rocher Neonatura Cocoon miniaturka, z 5ml jest 4ml -Hugo Boss Woman, minaturka 5ml nowa -Clinique Happy, minaturka 4ml zostalo 2ml +moge dolozyc balsam perfumowany 75ml uzyty raz -Salvador Dali Laguna, probka 1,7ml zostalo 1ml pieknie zapakowana w plastikowe usta +mam balsam nieuzywany rowniez opakowany w plastikowe usta z dozownikiem -FCUK Her - atomizerek z sephory z 5ml zostalo 2,5ml -Paris Hilton Just Me - atomizerek z sephory z 5ml zostalo 2,5ml -Lancome Poeme, reszta z 30ml zostalo jakies 8ml -Davidoff Echo, probka w atomizerku 1,6ml nowa znalazlam jeszcze resztki oryginalnych probek z atomizerem: -Estee Lauder Exotic, z 1,5ml zostalo 1,1 -Estee Lauder Intense, z 1,5ml jest 0,3 -Jean Paul Gaultier, Gaultier2 z 1,2 jest polowa -Jean Paul Gaultier Classique zostaly ze 3 psiki wszystko to jestem sklonna oddac a nawet mozesz zerknac sobie do mojego watku moze cos jeszcze wpadnie Ci w oko ![]() Podoba mi sie u Ciebie Matmate, co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
mam, ale sama uzywam
![]() Ralph Laurent Polo Sport, Lancome Tresor i Oui, Estee Lauder Plesures, Davidoff Good Life, ewentualnie mam zapas Happy Clinique, ktorym moglabym sie podzielic skoro niczego wiecej nie potrzebujesz, pozdrawiam serdecznie i do nastepnego razu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Dot.: Próbki z atomizerami na wymianę
Witaj
![]() jestem zainteresowana następującymi próbkami: Rouge Hermes Caleche Hermes 24 Faubourg Hermes Mam na wymianę parę miniaturek, oryginalnych próbek, mogę też zrobić odlewki/próbki z posiadanych przeze mnie oryginalnych zapachów. Ponieważ przez najbliższe 3-4 godziny nie będzie mnie na wizażu prosiłabym bardzo o zarezerwowanie tych czterech próbeczek. Jak tylko się pojawię - napiszę, czym aktualnie dysponuję na wymianę ![]() EDIT: Na wymianę za interesujące mnie próbki mogę Ci aktualnie zaoferować: 1) Oryginalne "fabryczne" miniaturki: Burberry Brit EDT, 5, ml bez atomizera, raz testowana, w kartoniku Cerutti Image, 3,7 ml, bez atomizera, trzy razy testowana 2) Oryginalne "fabryczne" próbki: Bvlgari Omnia Cristalline, nowa Caron Muguet du Bonheur; 1 ml, raz otwarta, nie używana Poza tym - przy wykorzystaniu czystych fioleczek z Sephory - mogę zrobić próbeczki posiadanych przeze mnie aktualnie następujących zapachów:
![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-31 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do odpsików mam jeszcze: Valentino, Romance, Lacocte pour Femme, Burrbery London, Sexy212, Noa fleur, paris roses YSL. a z Twoich musze popatrzec na opisy, bo niektórych nie znam. 24 Faubourg ma 2 szt. Z Twoich to bym wzięła po małej próbce Cerruti Image i N.Ricci Love Fills...., lubię zapchy słodko-kwaitowe, typu Sensi, i co ty na to.? Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2006-08-31 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cerutti Image to jest miniaturka, więc z niej - przyznam szczerze - wolałabym nie robić próbki, bo niewiele z tej miniaturki zostanie jak zrobię próbkę ![]() Jeśli lubisz zapachy kwiatowe to zamiar przetestowania L'Air du Temps jest jak najbardziej słuszny ![]() Zapach jest kwiatowy jak najbardziej, z tym, że chyba nie jest on zbyt słodki ![]() ![]() Kwiatowym klasykiem jest również Champs Elysees. Ale on również nie jest jakoś słodki. A może - skoro lubisz Sensi - w Twój gust bardziej trafiłoby Flowerbykenzo Le Parfum? Jest kwiatowo-orientalny ![]() Jeśli chodzi o mnie to mnie interesują próbki Hermesa. Jeśli Faubourg masz dwie próbeczki - bardzo chętnie wezmie obydwie ![]() A czy wyjaśniła się już sprawa Rouge? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem , ze ta próbka większa, ale czy zapach dla mnie? Czytalam recenzje, ale trzeba chyba spróbować. Dam znać co z tym Rouge. Widze, że Ty lubisz takie konkretne, mocne zapachy ![]() Jak widze Aniu to jesteś z Krakowa, to mas zdostęp do perfumerii, bo u nas to prawie nic nie ma, a nowości to w ogóle, dlatego jakbys chicała, to nawet bym sie wymieniła na zapachy z karteczek, bo nie wiem czy z nowych jakąs próbeczkę można dostać, a bym chciała Jette Joop i Bvlgari Rose... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Cześć Groszku!
Już jestem. ![]() Jestem dalej zainteresowana Rouge Hermesa i Esentia de Duende. Zastanawiam się właśnie, czy nie mam w domu Jette Joop. Sprawdzę, jak wrócę z pracy. Mam ciągle Tea Rose dla Ciebie. A co masz z próbek Dr. Hauschki? Pozdrawiam, Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to poczytaj sobie więcej o Image ![]() ![]() Jeśli będziesz chciała go testować mogę zrobić Ci próbkę Chyba, że zdecydujesz się na całą miniaturkę ![]() Zrobię też w takim razie próbeczkę/próbeczki Love Fills L'Air du Temps Niny Ricci. Mogę Ci też, skoro masz utrudnienia w dostępie do testerów, przekazać po kropelce (bo niestety nie mam więcej ![]() - O Oui Lancome (1/3 fioleczki z Sephory) - Aqua di Gio (1/2 oryginalnej próbki) - Dior Addict 2 (1/2 fioleczki z Sephory) Z "najnowszych nowości" mam REMIX Armani'ego (jakieś 1/3 fioleczki z Sephory). Jette Joop! i Bvlgari Rose mogę napsikać na blottery jak najbardziej ![]() Ze zdobyciem próbeczek miałabym natomiast problem ![]() Oryginalne "fabryczne" próbki można dostać w krakowskich perfumeriach w zasadzie tylko robiąc zakupy. A ja w planach na razie nie mam kupowania niczego ![]() Zakupy robiłam w zeszłym tygodniu i zostałam obdarowana próbką zapachu męskiego ![]() ![]() Swego czasu w Sephora'ch mozna było nawet bez robienia zakupów "wyżebrać" jakąś próbeczkę zapachu z testera do firmowej fioleczki. Niestety ostatnio obeszłam trzy perfumerie Sephory i w żadnej z nich nie ma już tych fioleczek ![]() Ufff... wypisałm juz wszystko, co mam. Czekam teraz na info od Ciebie, co ostatecznie chcesz ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-08-31 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jeszcze z Lancome po 15ml w buteleczkach oryginalnych, małe słodkie ![]() do włosów parfum tendre pour les cheweux 35 ml chanel allure z atomizerem. krem lancome hydra zen do normalnej i suchej cery 30ml, może raz czy dwa uzyłam. dax cosmetics baza wygładzająca ważna do 11/07, ja nie lubię tego. to napisz co chcesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam Ci meila, bo tu cos wolno chodziło mi od rana. wezme cerruti Image i Nine. A dla Ciebie tylko 3 , bo ten rouge zaklepany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Cześć Groszku!
Jeśli Astronomicznej Ani zależy na Rouge, to ja mogę z niego zrezygnować. Nie ma problemu. U Ciebie zainteresowało mnie teraz baaardzo: do włosów parfum tendre pour les cheweux 35 ml chanel allure z atomizerem. Duże jest zużycie? Sprawdziłam w domu, ta próbka Joop, to Muse niestety. Ale mam dużo innych próbek, na pewno znajdziesz coś interesującego dla siebie. Oprócz Tea Rose, oczywiście, które już są dla Ciebie zaklepane. Pozdrawiam, Alina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.