|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
~* kosmetyki od: Klauduska5 *~
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() 1- mgiełka zapachova z AVONU z serii Avon Naturals o zapachu wiśniowym. (zostało tyle ile na zdj.) 2- fluid MAYBELLINE pure. makeup (odcień 20- cameo) stosowany zaledwie 3 razy, zostało dużo. Ujędrnia cerę, zapewnia świeży, matowy wygląd. 3- fluid UNDER TWENTY- puder antybakteryjny= 0% tłusczu, wygładza, matuje i nie zatyka porów. Kolor NATURAL- jasnobrązowy. Używany 4-5 razy. 4- błysczyki z Bravo Girl 5- zestaw błyszczyków z jakiejś gazety ![]() 6- błysczyki w kostce z Bravo Girl. 7- 2x cienie do powiek + 2x błyszczyki do ust w fantastycznej palecie. 8- krem NIVEA 10 ml, nowy, nigdy nie używany! 9- próbka balsamu Ganier - intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry 6ml. 10- pomadka ochronna NIVEA Mandarin i Vanillia (zostało tyle ile widać na fotce). Jeśli chodzi o coś w zamian, to nie mam specjalnych wymagań, dawajcie linki do waszych stronek z kosmetykami ![]() Buziam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Dot.: ~* kosmetyki od: Klauduska5 *~
Dokładka:
11- szamponetka MARION, nowa, kolor 99 BAKŁAŻAN 12- cienie w trzech odcieniach różu firmy Sensique, zużycie ok. 30 % 13- przyśpieszacz opalania firmy SORAYA, zużycie do linii widocznej na zdj. 14- balsam AVON z serii Avon Naturals zapach limonki, zużycie do linii widocznej na zdj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się fluid MAYBELLINE pure. makeup (odcień 20- cameo) stosowany zaledwie 3 razy, zostało dużo. Ujędrnia cerę, zapewnia świeży, matowy wygląd., balsam AVON z serii Avon Naturals zapach limonki, zużycie do linii widocznej na zdj. i próbka balsamu Ganier - intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry 6ml.. Znajdziesz coś u mnie za te kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej zainteresowało mnie :
10- pomadka ochronna NIVEA Mandarin i Vanillia (zostało tyle ile widać na fotce). 14- balsam AVON z serii Avon Naturals zapach limonki, zużycie do linii widocznej na zdj. znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Za przesyłke zapłacisz ok 4-5 zł. Ale chyba powinnaś coś jeszcze sobie dobrać z mojego kramiku. Daj znać czy coś Cię jeszcze zainteresowało. Oczywiście taka wymiana jaką Ty proponujesz też mi odpowiada, ale uważam, że nie będzie ona sprawiedliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.