![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kolejna aktualizacja mojego kramiku. Zapraszam :)
Nieaktualny
Witam serdecznie Mam do wymianki: - LRP DP 60+ 100 ml nowe nieotwierane - acnefan- ubytek ok 5 ml - rozświetlacz avon - użyty raz - mleczko Vichy przeciw reakcjom alergicznym spf 50 - ubytek ok 40 ml ze 100 - vichy krem przeciw reakcjom alergicznym spf 50 - połowa z 50 ml - body spa, eveline - krem na cellulitis została połowa opakowania - body spa , eveline - serum na cellulit - został pół opakowania - krem brązujący do twarzy Logona - została połowa - olejek marchewkowy diaderma-raz użyty - oryginalny Khol zielony- użyty 2 razy -cienie inglot matrix fiolety, raz użyte - cienie constance caroll poczwórne, brudne fiolety - użyte raz czy dwa -cienie avon - natural bronze - kilkukrotnie użyte - Pharmena thermi Żel pielęgnacyjno łagodzący dla skóry narażonej na opażenia termiczne i słoneczne nieużywany - próbka svr 50 - 5ml[/size] Szukam: - filtra Vichy z dzieciaczkiem spf 50+ - kremu z irysem weledy - brevoxylu - podkładu Hauszki - Intrada 1 - meteorytów -hypnotic poison -pure poison -dobrej maski do włosów Wymienione: -krem Hipp do Twarzy i ciała ubytek 10 ml z 50ml Contax - NMF - 28 ml z 30ml - olej lanolinowy z mazideł - nieużywany, otworzony - dfy flo z mazideł - ubytek ok 15 gram - kwas HA z mazideł - 100 ml ubytek 2 ml - tonik z irysem weleda - została połowa - mleczko avene 50+ - zostało niewiele ok. 15 ml może ciut więcej - alantoina z mazideł - nieużywana tylko roztworzona -podkład shiseido make up cream foundation spf 15 kolor B40 wymiana z siek
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2006-11-20 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejna aktualizacja mojego kramiku. Zapraszam :)
cienie avon - natural bronze - kilkukrotnie użyte
masz moze fotke??znajdziesz sobie cos u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() ![]() Za chwilkę postaram sie zrobić zdjęcie.
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2007-03-19 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
piękne te cienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
uskow ja nadal jestem chętna na twój fluid kanebo, oto, co mogę zaproponować: miniaturkę perfum clinique hapy 5ml w buteleczce szklanej z atomizerem, miniaturkę clinique hight impact maskara, 4ml, użyta na wypróbowanie , błyszczyk gosh 0022 kolor beżowo różowy z mulionem kolorowych drobinek, bloker tonizujący bioderma photoderm flush SPF50, dwie próbki po 5ml, mam próbke w atozmizerze hypnosy lancome 1,5ml, paco rabane, mogę zrobić małą odlewkę YSL in love agein wersja limitowana, mogę zrobić odlewkę desunda ungaro, mogę zrobić odlewkę very valentino, mogę zrobić próbkę miracle lancome, mam napoczęta próbke nowej noa pearl cacharel, czy coś cie zainteresowałą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Słonce!!!jest pewien problem-z tubki po boku wycieka troszke kremu-jakbym Ci chciała go przesłać to bym Ci go wycisneła do innego-szczelnego opakowaniania bo sie cała koperta zapapra...nie wiem czy Ci takie cos pasuje..krem jest prawie cały..dołaczam fotke.
aha-kremik przez cały czas był trzymany w lodówce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc wolałabym, abyś zapezpieczyła tubke przed wysłaniem. Brevoxyl jest w metalowym opakowaniu? Moze w innym, wyciśnięty straci swe właściwości...
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jest w metalowym opakowaniu, własnie problem polega na tym ze jak sie troszke przycisnie tubke to kremik wychodzi boczkiem (brevoxyl ma dość płynna konsystencje) i boje sie zeby w trakcie wysyłki sie nie wylał.Jak chcesz to moge sprobować jakos zakleic tubke..buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
siek interesowałaby mnie odlewka desnudy, miniaturka clinique i błyszczyk gosha
nie wiem czy to nie za wiele? A ile ml desnudy wchodziłoby w grę?
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Uskow chcesz ode mnie nowego dzieciaczka Vichy? Mnie u Ciebie mocno zainteresowalo kilka kosmetykow i mazidel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie podoba to
- krem Hipp do Twarzy i ciała ubytek 10 ml z 50ml - tonik z irysem weleda - została połowa - mleczko avene 50+ - zostało niewiele ok. 15 ml może ciut więcej - dfy flo z mazideł - ubytek ok 15 gram - kwas HA z mazideł - 100 ml ubytek 2 ml - olej lanolinowy z mazideł - nieużywany, otworzony - NMF - 28 ml z 30ml znalazlam jeszcze probke podkladu Hauschki nr 1 - 5 ml co wobec tego jestes sklonna mi oddac za dzieciaczka i probke podkladu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Opakowanie jest nieprzezroczyste, czarne. Mam zrobić fotkę koloru, czy całego produktu?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
moge zrobić 5ml odlewki desundy, dam błyszczyk, miniaturkę clinique i dorzuce jakieś próbki perfum, pasuje ci taki układ? napisz mi proszę, jaka pojemnośc pozaostała tego kanebo, proszę wklej jego zdjęcie do wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
hej
może byś coś u mnie wybrała ale mam tylko ciuszki. z kosmetyków mam tylko podkład revlon shine control matujący, kolor nude pół buteleczki, beżowy błyszczyk maybelline używany.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko!!! Pomyslałam ze moze bym go obkleiła duzzo iloscia tasmy, dodatkowo owine w 2 siateczki moze wszystko bedzie wporzadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
tak wiem, ze to shiseido, tylko mi sie cały czas kręci...
czekam na fotkę, myślę, że nasza wymiana jest juz przyklepana :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Niestety
![]() ![]() Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2007-03-19 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.