![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Różności
Nieaktualne - mam poważnie chory kręgoslup i nie mam możliwości regularnego siadywania do kompa.
Jak w temacie - uprzedzam tylko, że przy niektórych będę marudzić ![]() dokladka: - NU EDT 30 ml., z kartonikiem, ubytek to 2 psiki testowe - Avene, Cleanance, Lotion purifiante matifiante (tonik matujący), 25 ml., raz uzyty - Joanna Fruit Fantasy, krem do ciala "Soczysta malina", 150 g, raz uzyty - La Roche Posay, Lipikar Podologics, regenerująco - wygładzający skoncentrowany preparat do stóp, 100 ml, ubytek ok. 40% - Sephora Vernis a Ongles lakier do paznokci, 5 ml., fioletowo-zloty, kolor sprawdzony na 1 paznokciu - Sephora Vernis a Ongles lakier do paznokci, 5 ml., pólprzejrzysty róż, kolor sprawdzony na 1 paznokciu - pomadki ochronne: Nivea Passion Fruit Nivea Sun Bebe Zartrose Oeparol Chapstick kazda uzyta po jakies 2 razy, przed wysylka odetne koncowki jalowym skalpelem - balsam do rąk i paznokci HerbaStudio, ubytek ok. 15% - maseczka zwężająca pory Lirene, zostalo ok. 50% - maseczka wygladzajaca na noc Soraya, zostalo ok. 50% - tonik antybakteryjny AA Therapy Trądzik, ubytek ok. 10% Kolorówka: - myślę nad oddaniem (ale nie zdecydowalam sie na 100% ![]() sypkich pryzm Givenchy (Prisme Libre) kolor Delicate Beige (ubytek ok. 30%), z kartonikiem - Collistar rozswietlacz nr 1, parę razy maźnięty, z kartonikiem - szachownica Clinique Golden Bronze -2 razy maźnieta, z kartonikiem - baza pod podklad Smashbox, Photo Finish - zostalo ok. 50%, z kartonikiem - nieaktualne - odsypka pigmentu MAC Cooper Sparkle (skrząca miedź, sprawia wrażenie sproszkowanego starego zlota) - odsypka pigmentu MAC Golden Olive (oliwkowo-zloty) - podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair (ubytek ok 35-40%) - podklad Biotherm Sense Matte, kolor 115, zostalo ok. 40% - nieaktualny - róż Clinique - limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost ubytek oceniam na ok. 5% - korektor Biotherm ForgetIt, kolor 10 - zostalo ok. 40% - nieaktualny - puder brązujący Bourjois tzw. "czekoladka" - ubytek ok. 20% - puder rozświetlający Bourjois tzw. "biala czekoladka" - ubytek ok. 20% - Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy - puder prasowany Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 zostalo ok. 40% - puder sypki Chanel Poudre Libre, kolor 30, zostalo ok. 50% - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) - blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany - ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 30%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu) - male opakowanie kulek Vollare (beżowo-zlote) - blyszczyk AA Oceanic grejfrut, raz maźniety na ręce - szminka Maybelline Wathershine, kolor 111 Iridescent Rose Diamonds (delikatny różowy z drobinkami), nowa, kolor sprawdzony na ręce Lakiery do paznokci: - Artdeco - polprzejrzysty róż - razy uzyty na 1 paznokiec - Loreal Jet Set (z nowej kolekcji, z nowym pędzelkiem) - polprzejrzysty róż - uzyty 2 razy - Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige (polprzejrzysty beż) - ubytek ok. 5% - Sally Hansen Diamond Strength bialy - ubytek ok. 5% - OPI Bubble Bath (polprzejrzysty różo-beż, idealny do frencha), ubytek ok. 5% - Inglot 863 (półprzejrzysty róż) ubytek ok. 10% Pielęgnacja: - Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. (pelnowymiarowe opakowanie, nie miniatura)- uzyty 2 razy - Clinique, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml., ubytek ok. 10% - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem matujący na dzień, 50 ml. - raz użyty- nieaktualne - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem nawilżający na noc, 50 ml. - 2 razy użyty - nieaktualne - suchy szampon Klorane - ubytek ok. 20% - krem nawilzający Johnson's Baby, Soothing Naturals 100 ml - użyty raz - krem Ruboril (ważny do kwietnia 2011)- zostalo ok. 40% - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - uzyty 1 raz - Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml. - Biotherm Fitness - balsam do ciala - saszetka 15 ml. - Oeparol Krem nawilzajacy - razy uzyty (szpatulka), zdarty tylko kawalek folii ochronnej z jednej strony - Clinique pore minimizer thermale-active skin refiner gommage 75 ml.(peeling), zostało ok. 50% - Clinique liquid facial soap mild 30 ml., nieuzywane - La Roche Posay, Posthelios, 40 ml, uzyty 1 raz - Cacharel Promesse balsam perfumowany 50 ml., nieuzywany - Brevoxyl (data waznosci 08.2009), uzyty 1 raz-nieaktualne - Acne derm (data waznosci 02.2010), zostało ok. 60%-nieaktualne - AA Oceanic ujędrniające serum do biustu 100 ml., uzyte 1 raz - Biotherm Biosource żel oczyszczający 20 ml., ubytek ok. 20% - Biotherm Biosource tonik 30 ml, nieużywany - maslo do ciala Mineral Care, grejfrutowe 300 ml., raz uzyte do każdej wymiany sporo próbek Szukam glównie tego, co tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=292537 Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2009-02-01 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Dot.: Różności
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=12165732 84 poza wątkiem mam granatowo-stalowy / raczej ciemny / cień Loreala z serii Color Appeal nr 65 crystal marine / zresztą zapraszam zajrzyj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274720 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem matujący na dzień, 50 ml. - raz użyty - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - uzyty 1 raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
Witam. Moze cos u mnie zainteresuje
Posiadam na wymianę ( na szaro nieaktualnej uż) 1 puder w kulkach GOSH golden drops - praktycznie nowy 2 czarny lakier do paznokci firmy TECHNIC -kupiony w Anglii - chyba raz użyty juz nie pamiętam czy w ogóle go używałam 3 czarny lakier do paznokci ASTOR 975 diament sensation - również może raz użyty albo w ogóle - za dużo mialam tych lakierów ;-) 4 lakier do paznokci fioletowy RIMMEL 60 seconds - nowy 5 lakier do paznokci kolor złoty (brokatowy) MAYBELLINE COLORAMA 18 - więcej niż połowa 6 MAYBELLINE WET SHINE - bezbarwny- nowy 7 SALLY HANSEN Maximum Growth bezbarwny - nowy 8 SALLY HANSEN French Manicure Color Protecting Top Coat - nowy 9 Maseczka z glinki żółtej - 10gram 10 N7 Colour Calming Make up Base zielona na naczynka - ilość połowa może troche mniej ciężko określić 11 AVON Spray ochronny do włosow - nowy 12 kredka do oczu niebieska 08 soft denim REVLON - na końcu ma taką koncówkę do roztarcia kreski - praktycznie cała raz użyłam by sprawdzic czy pasuje mi do oczu - niestety nie ;-) 13 zalotka do rzęs 14 błyszczyk do ust SUN KISSED - kolor opalony brąz - raz tylko spróbowany - wazny 12m od otwarcia - otwarty 29.08.08 - zdecydowanie nie pasuje mi brazowy ;-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapraszam
Hej, interesują mnie:
Givenchy (Prisme Libre) kolor Delicate Beige podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair róż Clinique - limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost ubytek oceniam na ok. 5% male opakowanie kulek Vollare (beżowo-zlote) Biotherm Fitness - balsam do ciala - saszetka 15 ml. Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml Może wybierzesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271089 Poza wątkiem mam pojedyncze cienie Sephora Colorful Mono - jeden fioletowy (wersja chrome), drugi waniliowo-beżowy (wersja pearl), oba z minimalnym zużyciem.
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2008-08-29 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Za pryzmy, podkład i puder Chanelki znajdziesz coś?
Mam też HR sypki cień The Madonna, jeszcze nie wrzucony na wymiankę, nowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - myślę nad oddaniem (ale nie zdecydowalam sie na 100% ![]() sypkich pryzm Givenchy (Prisme Libre) kolor Delicate Beige (ubytek ok. 30%), z kartonikiem - OPI Bubble Bath (polprzejrzysty różo-beż, idealny do frencha), ubytek ok. 5% - Loreal Jet Set (z nowej kolekcji, z nowym pędzelkiem) - polprzejrzysty róż - uzyty 2 razy - lotion dodający objętości Tigi -Bed Head, Superstar 250 ml.- ubytek to jakieś 10% - Clinique liquid facial soap mild 30 ml., nieuzywane zapraszam ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny - dziekuję za zainteresowanie. W tej chwili wpadlam tylko na moment, po poludniu poprzegladam watki na spokojnie i odpisze każdej z osobną, więc proszę o "chwilę" cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie podkład chanel DP
mam rozświetlacz TBS i PL Estee Lauder brązer Lancome(bambus), Clinique Sunkissed
![]() |
#15 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nic, przykro mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi przykro, ale nic mi się nie przyda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8823 czy ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19119 i jakbyś mogla opisac kolor korektora GloMinerals? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mam ten drugi; Bamboo powder
odcień korektora to średni beż, bez żółci i różu, ale dla baaardzo bladych, porcelanowych cer będzie za ciemny
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
basa zielona moze pomoge - kupowalam go w boots w Anglii http://www.boots.com/webapp/wcs/stor...atalogId=11051 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś za pryzmy?
![]() edit: poza wątkiem mam kilka odsypek pigmentów MAC, odrobinę jedwabnego, Logona Lavaerde Patchouli (uszkodzone opakowanie) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19038
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
- podklad Chanel Double Perfection Fluide - kolor 20 Clair (ubytek ok 15%), chyba mam jeszcze kartonik
- podklad Biotherm Sense Matte, kolor 115, zostalo ok. 40% - korektor Biotherm ForgetIt, kolor 10 - zostalo ok. 40% - Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy - puder prasowany Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 zostalo ok. 40% - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) - blyszczyk Juicy Tubes Pop Lancome - kolor 45 Candy - póltransparenty, delikatny róż ze zlotymi drobinkami- zużycie ok. 40%, chyba gdzieś mam jeszcze kartonik - blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem matujący na dzień, 50 ml. - raz użyty - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml. - AA Oceanic ujędrniające serum do biustu 100 ml., uzyte 1 raz coś chociaż za jedną rzecz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Kici kici miau miau
|
hej moze cos za puder sypki Chanela lub podklad Chanel? interesuja mnie tez pryzmy sypkie
![]() poza watkiem mam pigmenty MAC - moge podzielic sie Fairylite i Deep purple, glitterem Red Blackened ![]() moge tez oddac Shimmera Diora Amber ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Zainteresowały mnie następujące kosmetyki:
- Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. uzyty 1 raz - AA Oceanic Therapy Trądzik Krem matujący na dzień, 50 ml. - raz użyty - AA Oceanic Terapy Trądzik Krem nawilżający na noc, 50 ml. - 2 razy użyty - Oeparol Krem nawilzajacy - razy uzyty (szpatulka), zdarty tylko kawalek folii ochronnej z jednej strony - krem nawilżający Humektan 100 g - ubytek ok. 30% Właściwie to z kremów chętnie przyjmę dwa, ale wypisałam cztery, żeby ewentualnie było z czego negocjować. Znajdziesz coś u mnie? ![]() Poza wątkiem mam L'Oreal Professionnel, Hydra Repair, Odżywkę nawilżająca w sprayu (o ta, klik!), filtr Avene, miniaturki zapachów i inne drobiazgi, więc ewentualnie- pytaj. ![]() Pozdrawiam! ![]()
day by day GET HAPPIER! ![]() Aparatka ![]() 20.12.2012 - góra 21.03.2013 - dół + wyciągi Edytowane przez aniolbezskrzydel89 Czas edycji: 2008-09-16 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie, dlugo mnie na Targowisku nie bylo (z uwagi na dosc powazna chorobe).
Przepraszam wszystkie Dziewczyny, ktore nie dostaly odpowiedzi na pytania. Proszę, by osoby nadal zainteresowane moimi kosmetykami potwierdzily zainteresowane, bede wtedy zagladac na wątków na bieżąco. Dodatkowo - mala dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za czekoladki i ziemię egipską?
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() róż Clinique - limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty korektor Biotherm ForgetIt, kolor 10 - zostalo ok. 40% Inglot korektor nr 34- jasny beż - tubka 10 ml. - uzyty 2 razy AA Oceanic ujędrniające serum do biustu 100 ml., uzyte 1 raz Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Bardzo mi przykro, nic mi się nie przyda
![]() Ewentualnie róż Maybelline, ale i tak musialabym szukac zdjec w sieci, bo nie wiem, czy nie bylby za ciemny. Podstawowe pytanie - jak go wyceniasz? Cytat:
![]() Myslę nad cieniem Artdeco (kremowym), ale nie jestem pewna czy nie mam juz takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.