![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Givenchy, Chanel, zapachy...
Cześć i czołem.
Z braku stażu wysyłam jako pierwsza, ale wyłącznie poleconymi - nie mam zaufania za grosz do Poczty. Osobiście będzie trudno, ale z Warszawiankami mogę próbować. Nieaktualne i rezerwacje poszarzeją. 1. Clinique Self-Sun Face Bronze Gel 50ml - pełnowymiarowy. Samoopalacz do każdej karnacji, raz użyty na twarz i szyję. Z kartonikiem i ulotką. Kod: AA6 (10.2006), kupiony i otwarty w styczniu, ważny jeszcze 15 miesięcy. idiaminka 2. Lancome Primordiale Cell Defense, tubka gwp 10ml. Kod: 7DO83 (2007-3-24), nieotwierana. 3. Estee Lauder Double Matte 03 Medium - puder w kamieniu - 14g. Kolor Medium posłuży raczej mocno opalonej buzi ![]() 4. Givenchy Prismissime 53 Arty Palette - NOWA. Nie macana. Kod: 6m01 (2006-12). Kartonik. 5. Chanel Blanc Universel - biała baza - NOWA. Dziewicza, w kartoniku. Pełnowymiarowa 30g. Kod 8502 (2007-1) NIEAKTUALNE 6. 2 x Clinique High Impact Mascara - gwp 4g. Kolor klasycznie 01 Black, nioetwierane. Kody na obu: k67 (2007-6), dawane do zestawów w czerwcu. 7. Blush Bourjois 2.5 g - standart. Kolor 12 Brun Poudre. Otwarty miesiąc temu, ważny 17 miesięcy. Nowy, raz śmignięty, pachnie świeżo. Bez kartonika. Soft 8. Sephora - mały (9cm) wysuwany pędzel do różu. Oczywiście nowy. Daty ważności brak ![]() 9.Calvin Klein Eternity Purple Orchid EDP 15ml Zostało jakieś 11-12ml. Świeżak. Nie mam kartonika. Soft 10. Elisabeth Arden 5th avenue EDP 15ml Prawie cały, z 5 razy użyty, na oko zostało 13-14ml. Jest kartonik, otwarte toto w maju. 11. Lanvin Arpege 30ml. Tu problem, bo butelka nieprzejrzysta. Chlupie sporo, conajmniej 20 ml. Otarta pozłotka z logo - jeździł w kosmetyczce. 12. Caron Lady Caron EDP 50 ml. Zostało conajmniej 40 ml, trudno powiedzieć, bo flaszka krzywa. 13. Mogę odlać 5 - 10ml a. Hermesa Un Jardin En Mediterranee b. EL Beyond Paradise EDP c. 5ml Maroussia dodałam: 14. 2 x Clinique DDML 15ml flakoniki. Nówki sztuki. Kod: A47 (2007-4) 15. Clinique Happy 4ml miniaturka. Takoż nowa. Kod: B57 (2007-5) 16. Clinique DDML 15ml tubka. Nowa. Kod: 017 (2007-1) 17. Clinique Minilipstick z milutkiej bambusowej limitowanki. Nowa. Kolor: Pink Style. Jasny drobinkowy różyk. Pojemność nie podana, takie pół zwykłej. Kod: AA6 (2006-10). Mam dwie inne i są OK. Kolorki nie kryją całkowicie. FOTO-3 18. To samo, ino kolor Berrylicious. Srebrzysty bakłażan na oko. Nówka. FOTO-3 19 . Oriflame róż 2570 Love. Chłodne odcienie. Umalowałam się nim ze 4 razy. Dostałam go w kwietniu - maju. allie 20. Max Factor More Lashes - pogrubiający. Kolor Brown. Wczoraj go dostałam, machnęłam nim czułki, ale jak dla mnie jest za suchy - nie odpowiada mi taka konsystencja. Zresztą w KWC na to się skarżą... Faktem jest, że wczoraj został otwarty. 21. Cztery Pory Roku - Balsam do ciała antycellulitowy i wyszczuplający. Ekstrakt z bluszczu, Laur Konsumenta 2006. Nowy, 250ml, tylko go powąchałam. Po KWC widzę, że ostatnio się poprawił. 22. Oriflame Summer Body Cream (wit E i F) - 70/150 ml. Ładnie rozświetla, tylko zapach zabija. Ważny do 03.2010. 23. Clinique All About Eyes Rich. 60% zostało. Kod: A37 (2007-3), otwarty chyba w maju. 24. Estee Lauder Individualist 3c1 02 Pale Almond 30ml. 85% zostało. Kod: A36 (2006-3), otwarty jakoś w marcu, niby ma jeszcze 18 mies. ale raczej do zużycia do 02.2009 25. Revlon lakierek. Świeży, ostatnio kupiony. Kolor 004 Sheer Nude - żółtawy jest, uprzedzam. Raz użyty na dwie warstwy. 26. LRP Autohelios - 3 saszetki po 4ml 27. Mogę się podzielić słynnym Pate Grise Payot, bo nigdy nie zużywam do końca. * * * Wishlista: Arabie Serge Lutens * Mandragore Annick Goutal * Avignon Comme Des Garcons * Monsunowy Hermes * Gadżety, kremy, olejki do skórek i rąk * Clinique - trójka Blushing Nude * Błyszczyki - nie w tubkach * Sypkie pudry * Eyeliner dla początkujących * Filtry apteczne *Kusić mnie można czymkolwiek, bom sroka http://img369.imageshack.us/img369/479/wymianka1pi0.jpg http://img339.imageshack.us/img339/8...mianka2ea9.jpg http://img339.imageshack.us/img339/9...mianka3sp6.jpg Edytowane przez Mityczna Jane Czas edycji: 2008-09-03 o 11:10 Powód: edycja przyczyną edycji ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Givenchy, Chanel, zapachy...
Clinique High Impact Mascara - gwp 4g. Kolor klasycznie 01 Black, nioetwierane. Kody na obu: k67 (2007-6), dawane do zestawów w czerwcu.
7. Blush Bourjois 2.5 g - standart. Kolor 12 Brun Poudre. Otwarty miesiąc temu, ważny jeszcze 17 miesięcy. Nowy, raz śmignięty, pachnie świeżo. Bez kartonika. i może pędzel seohora do różu ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie bardzo, z pielęgnacji czaję się na apteczne.
Ale Bakłażan Burżuja kusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
wątek w podpisie + stary wątek tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271419 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Lanvin Arpege 30ml. Tu problem, bo butelka nieprzejrzysta. Chlupie sporo, conajmniej 20 ml. Otarta pozłotka z logo - jeździł w kosmetyczce poza wątkiem ma Eyeliner Shiseido soft black |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Gothic_Daisy - nic nie znalazłam
![]() Dorota-Coco - przygarnęłabym błyszczyk Rouge Dior creme de glos, 741, ale mam chyba za mało... Idiaminka - a odlejesz mi Hermesa? Tylko go jeszcze dziś powącham i odpiszę wieczorem u Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Vilandra - rozjechało nam się, bo znalazłam tylko EL Platinum. I już się zaśliniłam...
Będę lookać w dokładki, bo nie wydaje mi się, żeby ten zapach był chodliwy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
5. Chanel Blanc Universel - biała baza - NOWA. Dziewicza, w kartoniku. Pełnowymiarowa 30g. Kodu nie sprawdzę, bo nie wiem, gdzie ją schowałam
Kupiona zimą, ale zabrakło mi odwagi. Wieczorem wykopię, na razie jest hipotetyczna... cos u mnie za nią?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Lanvin to ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9443 jak ten, to będę Ci dziure wiercić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Aneta??? - u Ciebie tylko Cherry Blossom, niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boję się tylko, że Collistar za złoty. Ale dojrzewam do tej myśli powoli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
2 x Clinique High Impact Mascara
Givenchy Prismissime 53 Arty Palette COS U MNIE? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Cóz więc mogłabym Ci dodać do palety za bazę?Bo one niewiele cenowo się różnią,a że moja paleta była użyta więc wartość jej jest odrobinę mniejsza ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
RedButterfly - obniucham YSL i dam Ci znak
Mirelkaaa - nie znalazłam nic DAISSY - Tresora mam, kolorówkę bym wyhaczyła, ale nie moje kolory. Będę zerkać w dokładki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
mam filtr Avene może będziesz na niego chętna?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, tonujące są za ciemne, właśnie kończę jeden, póki kadłub opalony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, z Twoich poszukiwanych mam Duo Liner cake eyeliner diora- składający się z czerwonego cienia do powiek, oraz fioletowego,gdzie ten drugi służy jako eyeliner,do tego jest pędzelek i kartonik z ulotką, jeśli wyrazisz zainteresowanie, zrobię fotkę
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Wyrażam
![]() Ale w necie nie znalazłam, zatem poproszę o zdjęcie. I jaki on ma kod? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Kod to 8L01, faktura czerwonegocienia jest taka dziwna, bo potrzebowałam użyć jako sypkiego i zeskrobałam
![]()
![]() |
#29 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
14. 2 x Clinique DDML 15ml flakoniki. Nówki sztuki. Kod: A47 (2007-4) 3. Estee Lauder Double Matte 03 Medium - puder w kamieniu - 14g. Kolor Medium posłuży raczej mocno opalonej buzi ![]() i samoopalacz do buzki Clinique? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.