![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Różne pólki: HR, IsaDora, MF, coś do masażu... Dokładki
Nieaktualne
Link do nowego kramiku w podpisie Edytowane przez poziomka61 Czas edycji: 2007-01-08 o 14:41 Powód: rezerwacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne pólki: HR, IsaDora, MF, coś do masażu...
Interesowalby mnie np Eye-liner we flamastrze Manhattan, ale pewnie nie tylko. Może coś znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
gothic daisy
Pokombinujmy. U Ciebie interesuje mnie: 1. cień Chanel - kolor Amethyst, prawie cały, jeszcze widać logo Z aplikatorem. Bardzo ładny fiolet z połyskującymi drobinkami. Otworzony w tym roku, trwałość 18 miesięcy. 2. paletka 4 cienie, 3 błyszczyki - PUPA - zużycie na zdjęciu, mam z wymianki. Kolory cieni matowe, bardziej pastelowe, mniej kryjące, śliczne. Chanel Double Perfection Compact, kolor: Savane 95, duże zużycie, ale może ktoś chce wyprobować? W kasetce lekko uszkodzone zamknięcie, ale jak ktoś nie będzie nosic w torebce, nie powinno się bardziej rozwali. Chętnie bym wypróbowała. Może się na coś jeszcze skusisz. I poza wątkiem ( na razie bo zapomniałam i nie mam fotki) mam prawie cały flakon soli do kąpieli- grube, intensywnie niebieskie kryształki o morskim zapachu, a widziałam że takie rzeczy Cię interesują. A czy z książek interesują Cię tylko angielskie? Mam spory wybór z rozmaitych klimatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Wtaj, znajdziesz coś za:
Helena Rubinstein tusz Extravagance brązowy, mało przeze mnie używany. Myślę, że została chyba połowa. Podkład Dax Cashmere Mousse make-up 3D z silikonem. Chanel Base Lumiere baza pod podkład w 30ml buteleczce zostało niecałe 30% dopiero co wymieniona z Queen, ale dostałam bazę Clarinsa i bardziej mi odpowiada Essence All Over Shimmer - złocisty pyłek nowiutki i tylko wypróbowany (nie jest podana waga, ale całe puzdereczko wysokości ok 2,5 cm i takiej samej średnicy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Helena Rubinstein tusz Extravagance brązowy - czy jest swiezy? czy jest oryginalny? Powinien nazywać się Extravagant. Pharmaceris - apteczny tonik z serii A dla skóry wrażliwej i alergicznej. Baaardzo delikatny. Zostało co najmniej 60% z 200ml.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cień Chanel i resztka DP Savane na razie są w rezerwacji
![]() Paletka Pupy jest wolna. Sól do kąpieli oczywiście mnie interesuje ![]() ![]() I podoba mi się jeszcze: Chanel Base Lumiere baza pod podkład w 30ml buteleczce zostało niecałe 30%, dopiero co wymieniona z Queen, ale dostałam bazę Clarinsa i bardziej mi odpowiada. A jakie masz ksiązki? Masz jakiegoś linka wymiankowego w tym temacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, przyjrzę się Waszym propozycjom troszkę póżniej i odpowiem wszystkim, bo za chwilę będę miała księdza z "kolędą" i nie mam w tym momencie czasu na analizy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po południu będę wolniejsza, to ew. szerzej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hej ja mam na wymianke:
- nowy pokład revlonu z kompleksem soft flex kolorek san beige kupiony 2 tyg i uzyty 4 razy - podkład rozjasniająco brazujący gordani gold oriflame, użyte ok 15% data ważności d 02.08 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10074 - effaclar k la roche posay zuzyte ok 1/3 data ważnosci do 02.09 Nie potrzebujesz którejs z tych rzeczy? poniważ u ciebie przydałoby mi sie to: - Chanel Base Lumiere baza pod podkład w 30ml buteleczce zostało niecałe 30%, - Pharmaceris - apteczny tonik z serii A dla skóry wrażliwej i alergicznej. Baaardzo delikatny. Zostało co najmniej 60% z 200ml. - dr. Irena Eris krem stymulująco ujędrniający fortessimo maxima na dzień dobry poj. 50 ml. została prawie połowa - L`Oreal Revitalift double lifting (dwuskładnikowa saszetka) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164518- mój wątek Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej,
interesują mnie te rzeczy: -Pomadka do ust Shiseido w kolorze różowo-cielistym, bardzo naturalnym, oczywiście w pięknym, jak to u Shiseido etui (zużycie ok 30-40%) -Błyszczyk do ust Silk Gloss Maxa Factora kolor peach glow beżowo-złotawy róż o pięknym zapachu. Myślę, że zostało ok.60-70%. Aplikator z wyprofilowanej gąbeczki. -Puder korygujący w kamieniu Bourois pastel teint moulded powder jade 09 - jaśniutko zielony, koryguje zaczerwienienia - 15 g, została co najmniej połowa. Nie mam pojęcia, jaki termin ważności, ale to jedna z tych wiecznych rzeczy. -Chanel Base Lumiere baza pod podkład w 30ml buteleczce zostało niecałe 30%, dopiero co wymieniona z Queen, ale dostałam bazę Clarinsa i bardziej mi odpowiada. W pierwszej kolejności - baza Chanel (jeśli nie jest przeterminowana i jest w dobrym stanie) i puder, dalej pomadka Shiseido i błyszczyk Max Factor. Zajrzyj do mnie, może znajdziesz coś przynajmniej za bazę.
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3367124]Wtaj, znajdziesz coś za:
Helena Rubinstein tusz Podkład Dax Cashmere Mousse make-up 3D z silikonem. Chanel Base Lumiere baza pod podkład Essence All Over Shimmer - złocisty pyłek nowiutki [/QUOTE] Niestety nic z Twojego wątku mi się nie przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Korektor w tubce Avon Personal match 15 ml. ok 80% w bardzo naturalnym, cielistym kolorze (beżowo-różowawy, jasny) i Błyszczyk do ust Silk Gloss Maxa Factora kolor peach glow beżowo-złotawy róż o pięknym zapachu. Myślę, że zostało ok.60-70%. Aplikator z wyprofilowanej gąbeczki. Zajrzyj do moich kramików
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Poziomko, interesuje mnie tonik, blyszczyk MF, baza Chanel oraz podklad Daxa.
Oddam kasetke Estee Lauder oraz nowy blyszczyk w sztyfcie IsaDora (jesli nadal jestes zainteresowana?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz mi coś o błyszczyku, (odcień) ![]() Może uda się wymienić wszystko? Byłaby większa wymianka, a to dla mnie ważne. Może coś dokomponujesz? ![]() Kasetka Estee Lauder Tusz Magna Scopic Estee Lauder- uzywany jakies 3 tygodnie.? Blyszczyk w sztyfcie Isa Dora wet gloss nr.21 chrome rose NOWA, maznieta na rece w celu sprawdzenia koloru. Daje efekt mokrych ust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi Ci o książki, to napisz, jaki gatunek najbardziej Ci pasuje, bo księgozbiór mam obfity i różnorodny.
Co do soli, dostałam ją od kuzynki pracującej w redakcji kosmetycznej jednej z popularnych gazet (ona tam dostaje różne gifty), zapakowaną w komplecie z peelingiem solnym, i poutpouri z olejkiem zapachowym Marks&Spencer. Tylko na tym składniku jest producent, więc nie wiem, czy składanka, czy Marks. Sól jest w szklanym flakonie, miała zalakowany korek. Jak naładuję akumulatorki do aparatu, podepnę fotkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Poziomko,
blyszczyk daje taki "wilgotny efekt" poltransaprentny- narece moze wygladac nieco inaczej niz na ustach (jak chcesz moge pomazac nia usta ale wowczas nie bedzie juz testowana tylko na lapie ![]() Niestety nie mam juz tuszu EL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Poziomko, musze tez przetestowac w perfumerii baze Chanel i podklad Daxa, bede jutro na zakupach to "lobacze" i dam znac, dobrze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, tak sobie myślę, że jednak te cienie wolałabym oddać za jedną lub dwie rzeczy z podobnej pólki o podobnej wartości, a nie wymieniać za kilka mniejszych
![]() Sorki za zamieszanie ![]() Tak więc jeżeli będziesz robić dokładki, albo miałabyś coś jeszcze poza wątkiem, co mogłabyś wymienić za cień chanela lub pupę, daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.