|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: AVON, MaxFactor, L'Oreal, Soraya...
6. Śródziemnomorski olejek do włosów SPA
8. Śródziemnomorski skrub do ciała z oliwką SPA 10. Maseczka błotna do twarzy z minerałami z Morza Martwego SPA 11. Krem do rąk z minerałami z Morza Martwego SPA 12. Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego SPA 13. Odświeżająca mgiełka do twarzy Marokańska Róża SPA 15. Maseczka do twarzy Greckie Morza SPA 20. Odświeżający dezodorant do stóp czy cos u mnie? najwazniejsze pogrubione
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
13. Odświeżająca mgiełka do twarzy Marokańska Róża SPA 21. Żel pod prysznic SENSES – LAGON ania - w sensie, że nic się nie stanie jeśli naruszy strukture cienia) Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Lady of Harley-Davidson
|
avonowska kolorowke uwazam za
![]() ![]() ale pielegnacja jest ![]() w tej chwili mam tylko takie 2 nowe torebki na zbyciu, jak w zalaczniku. + te co w watku ciuszkowym. ksiazek fantasy niestety zadnych nie mam ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
29. Paletka 8 cieni do powiek
30. Poczwórne cienie do powiek Sueded Nudes <-- wymieniam jako używane..ponieważ, mają na sobie lecutki ślad po gąbeczce (jedna z potencjalnych klientek stwierdziła, że skoro mam kosmetyk dostępny to może go pomacać bez kupowania - w sensie, że nic się nie stanie jeśli naruszy strukture cienia) cos u mnie ?? Zapraszam do obu wątków http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=326763 i do ciuszkowego (llink wpodpisie)
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
8. Śródziemnomorski skrub do ciała z oliwką SPA
9. Śródziemnomorski peeling do rąk z oliwką SPA 11. Krem do rąk z minerałami z Morza Martwego SPA 12. Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego SPA 14. Krem relaksujący do dłoni i stóp japońskie sake i ryż SPA Czy interesuje Cię coś u mnie za któreś z tych kosmetyków? ![]()
![]() |
#7 |
leśny stwór
|
17. Krem nawilżająco – rozświetlający na dzień SPF 15 SOLUTIONS
18. Nawilżająco – rozświetlający krem koloryzujący SPF 20 SOLUTIONS 15. Maseczka do twarzy Greckie Morza SPA 12. Krem do stóp z minerałami z Morza Martwego SPA 9. Śródziemnomorski peeling do rąk z oliwką SPA może znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302203 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
2. Ujędrniający tonik do ciała
8. Śródziemnomorski skrub do ciała z oliwką SPA prosze odp u mnie
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie numerki: 4, 6, 8, 11, 14, 20, 26
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, szczególnie woda True Glow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za coś z tych:
11. Krem do rąk z minerałami z Morza Martwego SPA 17. Krem nawilżająco – rozświetlający na dzień SPF 15 SOLUTIONS 18. Nawilżająco – rozświetlający krem koloryzujący SPF 20 SOLUTIONS 25. Kremowy żel pod prysznic SENSES – MYSTIQUE ?? ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Śródziemnomorska odżywcza maseczka do włosów z oliwką SPA
Śródziemnomorski skrub do ciała z oliwką SPA Krem do rąk z minerałami z Morza Martwego SPA cos u mnie:0
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
21. Żel pod prysznic SENSES – LAGON 22. Żel pod prysznic SENSES – LAGON 23. Żel pod prysznic SENSES – JARDIN 24. Żel pod prysznic SENSES – WONDERLAND 25. Kremowy żel pod prysznic SENSES – MYSTIQUE 27. Płyn do kąpieli – brzoskwinia 28. Płyn do kąpieli – krem malinowy ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.