![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
podkłady L'Oreal, Revlon, Vichy Dermablend
chetnie sie pozbede:
1. L'oreal Translucide healthy glow make-up z wit.C, odcień 15 - jasny bez, uzyty kilka razy, zostalo jakies 90%, kupiony tego lata (wazny 12 miesiecy od otwarcia) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21 2. Revlon Colorstay make-up, odcien 04 - sand beige, uzyty jak wyzej, ledwo naczety, data waznosci jak wyzej http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3 3. Vichy Dermablend Corrective Foundation. to co ja mam to sa jakby probki wszystkich 8 dostepnych kolorow (minus jedna, ktora uzywam), wyglada to jak opakowanie tabletek ![]() do tego jest sypki puder utrwalajacy, ale tylko w jednym opakowaniu. ja uzywam najjasniejszego odcienia jako korektora, ale nawet najjasniejszy jest ciemny, ogolem kolory sa ciemne. mam kolory: B12, B34, G34, B56, G56, B78, G78, niewiarygodnie wydajne jako korektor. uznaje to, za jeden produkt i nie wysylam pojedynczych probek, http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13091 w zamian chce: podklad rozswietlajacy Erisa Lirene, odcien bezowy perfumy, moga byc koncowki lub probki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: podkłady L'Oreal, Revlon, Vichy Dermablend
Hejka mnei interesuje podkłady: L'oreal Translucide healthy glow make-up z wit.C, odcień 15 - jasny bez, Revlon Colorstay make-up, odcien 04 - sand beige,
Zerknij do mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157021 Edytowane przez agatkad Czas edycji: 2006-12-06 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za Revlona? po za watkiem mam jeszcze podkład Astora w musie odcień 202 ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mam trochę próbek perfum, mogę zrobic odlewki perfum. Może i Ersi rozświetlający by się znalazł. ![]() Proszę napisać, czy kolor sand beige jest: ciemny, jasny? Do jakiej karnacji? Nada się do jasnej cery?
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-12-06 o 21:44 Powód: Ważny dopisek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Pippi;3202684]chetnie sie pozbede:
1. L'oreal Translucide healthy glow make-up z wit.C, odcień 15 - jasny bez, uzyty kilka razy, zostalo jakies 90%, kupiony tego lata (wazny 12 miesiecy od otwarcia) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21 Ja moge zrobic Ci troche probek perfum - mam tez tusz lancome L'extreme czarny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za L'oreala?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za Revlona?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za podkład Revlon??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133851 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie podkład translucide i próbki dermablend
na wymianę mam ubrania i dodatki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160573 może wybierzesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
mam rozświetlający Lirene....interesuje mnie poz.2-proszę o odp w moim wąrku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za 1 i 3?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej a może u mnie coś za revlon ?,
moje wątki są nieaktualne ,ale raczej wszystko to co jest w nich to mam ..
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
przejrzalam wasze watki, ale nie znajduje nic, co by mnie interesowalo. poniewaz produkty, ktore chce wymienic, maja znikome zuzycie, wymienie je tylko na cos o podobnej wartosci. tak wiec przyjme: - tylko probki lub koncowki perfum (nie ''odlewki'') - podklad Erisa j.w. wspomnialam - krem koloryzujacy Vichy Lumineuse kolor 00 Naturelle Matte - krem pod oczy - probki LRP lub Avene - retin A lub inny krem z poch.wit. A, np. diroseal, zorac itp.(moze byc koncowka na wyprobowanie) - krem do skorek wokol paznokci z Avonu - kremy dr.Hauschka - Oceanic krem p-bakteryjny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może Cię skuszą te propozycje.
![]() mam 3 różne próbki-nowe, nietknięte perfum górnopółkowych. mam też ok połowy C. Crawford. Oryginał, żadna odlewka. mam też końcówkę - myslę, że zostało ok 10 ml ORGANZY First Lajt mam nową pomadkę z Avonu-najnowszą metalic blush-maznięta 2 razy, ubytek zero mam też nową superlśniącą pomadkę/błyszczyk z Avonu-maźnięta 2 razy. Kolor różowy, ubytek zerowy.
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Pomadka - to bym sie skusila na te zapachy (probki, C.Crawford i Organze). z checia przyjme wszystkie, ale mozemy sie potargowac.
jesli sie zgadzasz, napisz do mnie na PW, to sie wymienimy adresami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zalezy mi na podkladzie L'oreala a jezeli tak bardzo chcesz Erisa to moglabym Ci go kupic
![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszę PW, proszę oczekiwac na wieści. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Moze cos u mnie za Vichy?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy bede miala gdzie sprawdzic odcien podkladu wiec powiedz mi w jakiej tonacji jest on utrzymany-ciepla czy zimna? ma domieszke rozu czy zolci,a moze to bardziej neutralny kolor?
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
jest to odcieb 15, dokladnanazwa chair light beige, ma domieszke zoltego, wiec powinien byc do cieplej karnacji. patrzac na twojego avatarka, mysle, ze powinien ci pasowac (jesli ma byc dla ciebie). niestety na stronie L'oreala nie ma paltety odcieni. ale to NIE jest ten najjasniejszy z palety, bo najjasniejszy jest ivory (bardzo jasny, prawie bialy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
madziak - poniewaz Vichy to zestaw probek (tak,jak w opisie), wymienie sie tez na probki.
u ciebie interesuje mnie: - Avene- Lekki krem pielęgnacyjno- ochronny do cery naczynkowej mieszanej 5ml- nowy, - Eva Natura Krem pod oczy i na powieki z ekstraktem ze świetlika 25ml, - ESTEE LAUDER Instant Bronze- miniatura pudru brązującego, Sliczne, delikatne drobinki, zużycie niewielkie, - ESCADA Into The Blue- nowa próbka 2ml, kartonik co wymienisz za Vichy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
UWAGA DOKLADKA !!!
po przejrzeniu kosmetykow siostry znalazlam jeszcze: - Avon Naturals Face Balancing Soy and Lemongrass detoxyfying face mask, zuzycie znikome, zostalo jakies 90% - L'oreal Ideal Balance with Hydra-Claryl, odcien 14 warm ivory (b.jasny), trudno okreslic zuzycie, mysle, ze zostalo grubo ponad polowa, wazny do lata 2007 - Miss Sporty czarna kredka, uzywana, byla temperowana, zostalo ok.80% - Manhattan Khol Kajal, jest to mala kredka, dodatek do czegos (reklamowka), byla uzywana i temperowana, ma ok. 5 cm. - zestaw 3 cieni Ruby Rose w odcieniach szarych, golebich, zostalo jakies 90% - zestaw 3 cini Ruby Rose w odcieniach ''lamanej'' zieleni (zloto-zielony, jasno-zielony, oliwkowy, ok. 90% - cien Inglot Vertigo , kolor zielony, ledwo mazniety Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2006-12-11 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Wszystko, poza EL
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Pippi jestem chetna na wymiane
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.