|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jil Sander, Hugo Boss, JLo
witaj, doryto
![]() byłabym wstępnie zainteresowana tym: Jil Sander - Sensations, light deodorant spray, pojemność wyjściowa 150ml, zużycie widoczne na zdjęciu Gdybyś znalazła w moim watku (link w sygnaturce) coś na wymianę, musiałabym przypomnieć sobie zapach w perfumerii (no i wypytać Cie o trwałość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
astronomiczna.aniu - masz może jeszcze jakieś zapaszki po za wątkiem?
w tej chwili interesują mnie: 1.Cacharel Amor Amor (wersja klasyczna) - flakonik o wyjściowej pojemności 50 ml; zostało ciut więcj niz pół (27 ml); jest kartonik 2.Givenchy Organza (wersja klasyczna) - miniaturka bez atomizera; wyjściowa pojemność 5 ml; zostało 4,5 ml; jest kartonik ale jeśli masz coś innego to mogę zmienić zdanie ![]() jeśli chodzi o trwałość to ciężko powiedzieć bo po zakupie okazało się że zapach nie pasuje do mnie, więc wydawało mi się że dłuuugo nim pachnę, robiłam do niego jeszcze ze cztery podejścia i nie polubiliśmy się ![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z pachnidełek, z którymi mogłabym się aktualnie rozstać, mam jeszcze tylko miniaturkę najnowszego zapachu Mugler'a Eau de Star. Ale jest nim wstępnie zainteresowana Margot 45. Skoro jednak wogóle coś ode mnie "wpadło Ci w oko" (mam na mysli Amorka) i wymiana w ogóle wchodzi w rachubę, to ja sobie Sensations przypomnę jutro lub pojutrze w jakiejś perfumerii. Swego czasu bardzo mi się ten zapach podobał, później przestał (jakos tak mlecznie go odbierałam), a później znów mnie do niego jakoś zaczęło "ciągnąć". Sprawdzę, jak sprawy mają się aktualnie i zamelduję się w Twoim wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jednak nie zdecyduję się na Sensations ![]() testowałam go dzisiaj i podobał mi sie mniej więcej tak samo jak mój Amorek wymiana jednego zapachu, który "może być" na inny, który "może być" nie jest racjonalnym posunięciem życzę wymiany Sensations na coś ładnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
myślałam, że jako deo będzie lżejszy ale właśnie wydaje mi się on zbyt intensywny - dlatego chcę wymienić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
5. Eye-liner Guerlain czarny - użyty tylko dwa razy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
witaj jagabrz.
u ciebie spodobało mi się: - baza i nabłyszczacz do lakieru 2 w 1 GIVENCHY, 2 razy użyte - krem Exceptionally soothing cream for upset skin, anti-itch cream CLINIQUE, pudełko 7 ml ale nie wiem czy taka wymiana byłaby ok, mogę ew. dodać kilka próbek kremów lub podkładów (mam sporo LRP, VICHY, KORF i inne)
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
spodobało mi się kilka rzeczy, ale nie wiem czym Ty jesteś zainteresowana ![]() napisz co Ci u mnie pasuje, to wtedy będę wiedziała co mogę sobie wybrać ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A moze cos innego wezmiesz zamiast kremu Clinique?
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
to może :
- baza i nabłyszczacz do lakieru 2 w 1 GIVENCHY, 2 razy użyte - próbka DOLCE&GABBANA, Light Blue ?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
. Jil Sander - Sensations, light deodorant spray, pojemność wyjściowa 150ml, zużycie widoczne na zdjęciu 2. Hugo Boss, Woman, EDP, poj. 50ml - zużycie widoczne na zdjęciu 3. JLo - Miami Glow , EDT- pojemność wyjściowa 30ml ? oddam b. duzo
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś za Hugo Boss?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niestety, ale nic nie znalazłam u Ciebie.Pozdrawiam
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się na:
- baza i nabłyszczacz do lakieru 2 w 1 GIVENCHY, 2 razy użyte - próbka DOLCE&GABBANA, Light Blue w zamian za eyeliner. Poproszę adres na priva.
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Hej, podobaja mi się boss i JLo, znajdziesz coś u mnie? Z perfum mam tylko to, co w wątku w podpisie szukam, mam też hugo bossa pure purple (chyba tak się pisze???), ale dostałam go w prezencie i za oryginalnośc nie ręczę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
jlo zaproponowałam wcześniej innej wizażance i czekam na odpowiedź
![]() także za hugo wymieniamy się na pewno, a z Jlo jeszcze dam znać co i jak trochę później(za iceberg) ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Bardzo się cieszę, że się dogadałyśmy
![]() Podaj mi swój adres na PW, to również wyślę Ci oba zapachy dzisiaj. A jeśli chodzi o info w profilu to wszystkie są prawdziwe, niestety ![]() ![]() W taki razie pakuję Iceberga i Hlifilgera i czekam na Twój adres. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.