|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
STILA, SALLY HANSEN, SEPHORA. Nowy wątek elorelei :-)
NIEAKTUALNE - kosmetyki leca do Madziarra
Witajcie, dzisiaj mam na wymianę trzy nowe, użyte po 1-2 razy kosmetyki kolorowe 1. paleta błyszczyków DAILY LIP TREATS WITH VITAMIN A, C AND E AND SHEA BUTTER firmy SALLY HANSEN, edycja limitowana, zestaw 10 transparentnych, odżywiających usta błyszczyków. Polecane do wyszuszonych, spierzchnietych ust. Kolorki to delikatne róże, brązy i złoto. Srebrna płaska kasetka z lusterkiem. 2. konturówka do ust kultowej amerykańskiej firmy STILA, GLAZE LIP LINER, w kolorze MELON (delikatny 'truskawkowy" róż), trwała, nie ściera się 3. kredka do oczu (eye pencil) SEPHORA w kolorze białym, do powiekszania i rozświetlania oka. Zapraszam i czekam na propozycje. Nie szukam niczego konkretnego ![]()
Jak zdobny koń, jak świetny strój, Czarownym zwidem obraz twój, Poznałem - Boże, siłę daj! Tyś czarownica Lorelei. (Clemens Brentano) Edytowane przez elorelei Czas edycji: 2007-01-13 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: STILA, SALLY HANSEN, SEPHORA. Nowy wątek elorelei :-)
up
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: STILA, SALLY HANSEN, SEPHORA. Nowy wątek elorelei :-)
Maggie - zarezerwuj na razie dla mnie balsam Pupa ok? Czekam jeszcze na decyzje innej Wizazanki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.