![]() |
#1 |
Gość
|
![]() Jak to jest??:((
hey dziewczyny..
jak to jest z tymi facetami? Wypierają sie ze nie lubią jak dziewczyna jest "wyzywająco umalowana" a tu prosze... Mam kolezanke typowa lalka (wloski blond oczy czarne wrecz... <jak dla mnie nie jest ładna >) bo makijaz taki jakis niestaranny tylko podkreśla te oczy [jak jakas panna lekkich obyczajów] bez obrazy ... bo ja tez lubie ciemne oczy. Gustu nie ma... nie umie sie ubrac, figura tez nieładna... ale jakoś przyciąga facetów jak magnes... ![]() Moze któras z was wie dlaczego tak jest.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak to jest??:((
a może po prostu tamta przyciaga facetow bo jest interesująca,ma fajny charakter..ciekawe zainteresowania..hmm..cos musi być..
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a może ta "typowa lala" jest miłą, sympatyczną dziewczyną, nie skupia się na wadach innych kobiet i nie obgaduje ich, tak jak Ty?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam podobnie.. mysle ze to zalezy od sexapilu..Mam kolezanke ktora jest grubsza ode mnie nieciekawie sie ubiera(za krotkie spodniczki) a ona jest super laska dla facetow a ja myszka.Nie wiem jakis wewnetrzy magnes
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
albo jest fajna i interesująca, albo głupia jak kózka- to tez przyciąga facetów, tylko że faceci tego pokroju z reguły nie są już warci uwagi
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ale ja tez mialam taka kolezanke, tzn niby mila, fajna, ale jak sie ja blizej pozna to niezla z niej zolza, ale nie chodzi o charakter, tylko o wyglad, niby nic szczegolnego (o nie brzydka tez nie byla), ale zawsze miala cycki na wierzchu i 'to cos', jak sie pytalam chlopakow co oni w niej widza, a ciagneli do niej ze hoho, a oni odpowiadali zawsze - nic, ale musi byc latwa, lub bo ma duze cycki, w kazdym razie chodzilo tylko o seks.. moze mogliby tak mowic gdyby znali ja dluzej i ew wywniskowac (chociaz wg mnie az taka latwa nie byla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
powiem am tak ze.. ta dziewczyna nie zna słowa nie..
ale jessli chłopak ja widzi pierwszy raz to jak moze ocenic czy jest fajna z charakteru.. a ona przejdzie i wszyscy sie oglądają.. nie wiem od czego to jest (nie uśmiecha sie ani nic) a ja ehh mysz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hmmm......ja przyznzam sie ze tez kiedys o tym myslalam...i to chyba zalezy od tego czegos...
zawsze mnie zastanawialo, ze dziewczyny, ktore nie sa zbyt urodziwe, maja najlepszych chlopakow (chodzi mi o wyglad)...i chyba wiem dlaczego tak jest...bo faceci, wybieraja te ladne ale czesto nie majace nic do zaoferowania, na krotko...ale jesli o powazy zwiazek to szukajac kandydatki patrza w ich wnetrze...i nie rozgraniczajmy,ze tacy sa tylko faceci bo kazdy najpierw patrzy na wyglad.....tak juz jest skonstruowany nasz swiat. kiedyś slyszalam wypowiedz jednego z psyhcologow ktory stwierdzil, ze piekne kobiety sa same dlatego, ze mezczyzni boja sie do nich zblizyc bo mysla ze poza uroda niczego im nie zaoferuja, albo wyslmieja ich starania, bo one sa tylko do patrzenia....a tak nie jest. Ja nauczylam sie ze czesto pewne opinie moga krzywdzic, dlatego juz staram sie nie oceniac po pozorach... Mnie kiedys tez zabolala wypowiedz jednej dziewczyna na moj temat, ktora stwierdzila, ze jestem modliszka, poniewaz podobno mam powodzenia...a nic o mnie nie wie, nie zna mnie...zabolalo mnie to i od tej pory jestem ostrozna w wydawaniu osadow... A i mam dla Ciebie mala rade...ktos mi kiedys powiedzial, ze piekno wyplywa z duszy...moze wiec warto zaczac pracowac nad soba, bys szczescliwym i przede wszystkim pokazywac swiatu swoj usmiech....to dziala ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie popieram Angelike2005
Choc nie jest łatwo( wiem na swoim przykładzie, i przyznaje sie bez bicie ze tez nie zawsze stosuje sie to tego) to czasami poprostu trzeba olac taką osobe. No i co ze wszyscy sie na nią patrzą, a chłopaki lgną do niej jak do miodu? Widocznie dziewczyna jest pewna siebie , nie zwraca uwagi na innych i sama siebie szanuje wiec ludzie z jej otoczenia takze ją szanują. Niestety wiem ze moze to niemilo zabrzmiec ale jestes po prostu zazdrosna. Ale to nie w ten zły sbosób,nie chce cie urazic, ale wydaje mi sie ze tak jest. Pomysl o sobie dobrze, ubierz sie w ciuszki w których dobrze sie czujesz i do boju ! zobaczysz ze i do ciebie bedą chłopcy ustawiac sie w kolejsce. Glowa do góry! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na marginesie : prawie czarne oczy ![]() Mam koleżankę - jasną blondynkę, cera prawie śnieżnobiała i do tego ciemne, brązowe oczy. Śliczna jest ![]() A tak odnośnie tematu : - gusta są różne : dla ciebie może go nie mieć, innym może się podobać - zamiast frustrować się jej powodzeniem, skup się na sobie ![]() ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-19 o 17:18 Powód: człowiek każdego dnia dowiaduje się czegoś nowego :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie wszyscy lubią to samo - i jest to moim zdaniem fascynujące...
Dla mnie odpowiedź jest prosta- Twoja znajoma jest pewna siebie, zna swoją wartość, nie przejmuje się niedociągnięciami a to jest podstawa do tego żeby przyciągać mężczyzn- nie wszystkich oczywiście... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
przyznaje sie ze jestem zazdrosna..
bo sama taka nie jestem ![]() wszyscy mnie pocieszają ze jestem łądna a to nie prawda.. na facetó to sobie moge tylko popatrzec! taka jest prawda |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takim podejściem do sprawy nadal będziesz mogła sobie tylko popatrzeć ![]() Wytykanie koleżankom błędów szybko ich nie przyciągnie ![]() Proponuję 5g wiary w siebie, 10g opanowania, 30g uśmiechu. Od całego wywaru odjąć 35 g. frustracji, złości i zazdrości. Podawać gorące ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-19 o 17:18 Powód: człowiek każdego dnia dowiaduje się czegoś nowego :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Przyciąga, bo wygląda na łatwą, bo czasem fajnie się z taką pokazać wśród kumpli, ... Hmmm.. no i własciwie to wszystko.
![]() Ale też sądzę ze nie ma powodu, żeby zaprzątać sobie głowe facetami którzy mają spaczony gust i lecą wyłącznie na kiczowate lalki barbie. Są zbyt przewidywalni i prawdopodobnie nie mają nic ciekawego do powiedzenia. ![]()
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czemu tak bardzo sie skupiasz na wygladzie tej dziewczyny? (a zwlaszcza makijazu ![]() Nie sadze,ze to makijaz,w przypadku twej kolezanki,przyciaga chlopakow ![]() Skup sie na sobie! Nie porownuj siebie z innymi,pokochaj siebie taka jaka jestes,wtedy inni pojda twoim sladem ![]() Wiecie co,zawsze przy takich tematach rpzypomina mi sie ksiazka czytana za młodu M.Musierowicz "Ida Sierpniowa" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rób swoje , a nią nie zaweracaj sobie głowy ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co jesli "kiczowata lalka Barbie"(moja ulubiona bohaterka wiekszosci watkow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do "cycków na wierzchu", które znaczą, że dziewczyna jest łatwa - to facetom tak sie wydaje a najczęściej nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zgadzam się z tym, że wszystkie mocno pomalowane i ładne wyglądają na łatwe- owszem jeśli jest to mozno przesadzone - ale zazwyczaj określa to kobietę, jako zadbaną, kobiecą...czyli taką jaką lubią mężczyźni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
też tak myślę - nie wszystkie pomalowane dziewczyny to puste lale
![]() ![]() ja myśle, że nie ma co patrzeć na urode, bo to nie jest tak, że wszystkim facetom podobają sie te same dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Powiem krótko bądź sobą i do nikogo sie nie porównuj, to że faceci lecą akurat "na taka" dziewczynę, nie oznacza, że Ty jestes od niej gorsza....
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
spokojnie, na kazda z was przyjdzie czas,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Nie ma co oglądać się za innymi i dołowaćtym że "ona jest ładniejsza, ma lepszą figure, lepszą cere, fajniejsze ciuchy" itp itd
Przy takim podejściu nic nie wskórasz, o wiele lepiej będzie jeśli spojrzysz na siebie mniej krytycznym okiem, polubisz swój image ![]() Btw w LO też miałam taką znajomą, tlenione włosy, niebieskie oczy, 12 miesięcy w ciągu roku opalona.. ![]() ![]() Mimo nie patrzyłam na nią w ten sposób jak Ty na swoją koleżanke. Mi tam jest dobrze w mojej skórze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a ja rozumiem autorkę wątku. też mialam kedyś koleżankę, która malowala się niestarannie (zawsze kropki od szczoteczki na powiekach, rzęsy posklejane, podkład za ciemny i nierówno rozprowadzony, cera fatalna.. brrr), figurę też miala jakąś taką nieproporcjonajną (gdzie powinno być tam nie było a gdzie nie powinno, było
![]() ![]() nie miala nic do powiedzenia więc potrząsala włosami i robiła tak "hi hi, hiiii" Byli wniebowzięci, że są tacy interesujący i zabawni. A ona prędko wierzyła w ich zapewnia o uczuciu i odwdzięczala się jak umiała ![]() ale kiedyś też mi było przykro.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
żadko kiedy chłopak patrzy na charakter,zawsze na wygląd przedewszystkim na wygląd a makijaż lubią bo ładniej się wygląda,a bez makijażu to już narka i nie przyciąga makijaż robi swoje
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie bardzo wiem, co rozumiesz pod pojęciem ''często'' i na jakiej podstawie (czy Twojego własnego doświadczenia..?) wydajesz taki osąd..? Chyba mogłabyś się zdziwić. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.