|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam pudru sypkiego i podkładu z wyższej półki na wymianę głównie zapachy
Aniu,
interesuje mnie 15 ml L'Or (czy to EDP, czy EDT?).a czy interesują Cię tzw. odsypki? Na wymianę mogłabym Ci zaproponować pewną (uzgodnioną) ilość Les Voilettes Guerlaina, odcień 01. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-01-09 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam pudru sypkiego i podkładu z wyższej półki na wymianę głównie zapachy
A może coś znajdziesz u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Aniu,
a jaka ilość pudru Guerlain'a byłaby satysfakcjonującym Cię zamiennikiem za oferowaną przez Ciebie ilość L'Or? Odnośnie tej ilości mam zresztą pytanie: czy zapachu jest tyle, ile zaznaczyłam na Twojej fotce kreseczkami? ![]() Chciałabym się upewnić, ponieważ na fotce nie za bardzo mogłam zlokalizować poziom, na którym kończy się denko flakonika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dobrze zazanczyłaś. Niestety mam tylko aparat w telefonie. Teraz jest chyba nieco bardziej czytelnie, bo z rożnych stron.
Ilość pudru zaproponuj, bo nie mam pojecia. Aha - w KWC sa dwa sypkie, w tym jeden matujący, który to?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Aniu, a co Ciebie intereseuje w moim watku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wiesz, ze musiałam go otworzyć, coby sobie przypomnieć?
![]() Napisałam w Twoim wątku - herbatka i Le Feu. Może jakbyśmy się dogadały, tobym już musiała zawlec kuper na pocztę wreszcie i wysłała Ci te obiecane próbki. Spakowane mam od soboty ![]() ![]() Jeśli cosik Ci się u mnie widzi, daj znać.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Aniu,
mój Les Voilettes to ten w dużej puderniczce: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3337 Jeśli chodzi o zaproponowanie stosownej ilości pudru, to przyznam, że jestem w kropce ![]() Nie znam ceny 50-militrowego flakonika L'Or EDP, a chciałabym, żeby propozycja "miała ręce i nogi" i była mniej więcej równoważna pod względem wartości wymienianych kosmetyków. Jutro zadzwonię do perfumerii, dowiem się, ile kosztuje L'Or i spróbuję coś konstruktywnego zaproponować. No chyba, że jednak Ty dzisiaj wyprodukujesz jakąś propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Aniu, nawet jeśli precyzyjnie obliczymy wagę to i tak tego fizycznie nie zważymy, więc odsyp ile uważasz i podajmy sobie ręce i adresy na priv
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.