![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Szukam Shine Curl Loreal'a...na wymiane mam:Clinique,Wella SP,High Hair,LRP,Loreal
Witajcie!
Chętnie oddam kosmetyki, których nie używam, bądź też nie spełniły moich oczekiwań - najlepiej duzymi wymianami. Wszystkie są sprawdzone i żadne nie wzbudzają nawet podejrzeń o nieświeżości, mają aktualna datę ważności Moja lista – ZAPRASZAM PIELĘGNACJA TWARZY: 1.Kosmetyki z serii trzech kroków CLINIQUE do skóry suchej: Łagodne mydlo w płynie (tubka 5ml-nie uzywane), Emulsja nawilzająca (15 ml- uzyta raz na cala buzie). 2. Maska nawilżająca BOTANICS firmy Boots – dostałam ją jako prezent (zakupiona w Irlandii)– niestety nie lubię masek roślinnych, mam na nie alergie. NOWA 75 ml. 3. LRP Effaclar – płyn micelarny do demakijażu i oczyszczania twarzy, nie powoduje powstawania zaskórników -15 ml – NOWY. 4. LRP Hydraphase – nawilżające mleczko do demakijażu, twarz, oczy, usta. 15 ml – NOWE, kartonik. 5. LRP Hydraphase – tonik nawilżający, pozostawia skórę wygładzoną i rozświetloną. 15 ml – NOWY 6. LRP Rosaliac - zel do demakijazu probka 7ml 7. Avene – Łagodny żel oczyszczający do skóry nadwrażliwej LPI, hipoalergiczny, nie powoduje powstawania zaskórników, tubka 5 ml,NOWY 8. Pomadka bezbarwna odżywcza - Softlips French vanilia, użyta dwa razy – nie odpowiada mi smak i zapach, zbyt waniliowy. 9. LRP Toleriane podklad - 2x1ml, odcien '15' , PIELĘGNACJA I STYLIZACJA WŁOSÓW: 10. Wella, Wellaflex - spray rewitalizujący loki - mocno utrwalający do loków i fal. Pozostało 60%. 11. Wella, Shock Waves - Spray Loki na Dopingu – Sprężynujący Lok - moc utrwalenia 2, użyty 2 razy – ubytek prawie niewidoczny. 12. Nivea Hair Care - Żel do włosów Połysk Jedwabiu – użyty 3 razy. 13. Szampon Palmolive Naturals –większa objętość, Lawenda i melisa, NOWY 50ml. 14. TAFT – Pianka Twist Look podkreślająca skręt, bardzo mocna, został około 30%. 15. WELLA Curl Saver - szampon 250 ml (raz uzyty) - zamienie TYLKO na szampon SHINE CURL Loreal'a (Loreal Professionnel). 16. WELLA - HIGH HAIR - Jelly Waver curl gel - uzyty raz - utrwala bardzo mocno, konsystencja galaretki - 100 ml 17. Loreal Professionnel PARIS, Curl up spray – spray dodający objętości lokom, moc utrwalenia 2. Pozostało niewiele – ok. dwóch zastosowań. Kupiony w salonie Loreala w Krakowie. AKCESORIA: 18. Kosmetyczka lub torebka (jak kto woli) Loreal Proffesionel zielona – NOWA. 19. Okulary chłodzące z żelem – gratis do Twojego Stylu – NOWE. 20. Depilator Braun Silk-epil Super soft, wysłużył już swoje lata (używałam go 4,5 roku), jest sprawny i zadbany. Depiluje bardzo delikatnie – w sam raz na poczatek. Nie rozstawałabym się z nim gdyby nie to, że dostałam nowiutkiego Brauna. 21. Kosmetyczka La Roche-Posay użyta kilka razy. PAZNOKCIE: 22. Wzmacniający lakier do paznokci ASTOR – base fortalecedora Calcium plus strengthener, ubytek około 20 % - otwarty od 5 miesięcy. CIAŁO: 23. Mleczko do ciala NUTRI LIFT Loreal przeciw wysuszaniu + natychmiastowe utrwalenie, dla skóry suchej i bardzo suchej. Zostało 1/2 z 250 ml. MAŁE POJEMNOŚCI, SASZETKI i PRÓBKI: Vichy – Thermal Fix 2 – 1x 1,5 ml, Szamponetki: Dove do farbowanych, Plantica V Ziaja, Palmolive Naturals Milk & Honey, Nivea Visage Q10, zestaw 3 próbek kremów: na dzien na noc i pod oczy 1,5ml + 1,5ml + 1,5ml Mleczko Nivea Body Intensywnie Wygładzające – skóra sucha, 1x 4ml, Nivea Intimate Care – płyn do Higieny intymnej, 1x 6ml, Odzywka PROSTE i GŁADKIE bez splukiwania PANTENE PRO-V, Olay total effects 7, FLAWLESS PERFECTION MAX FACTOR - podwojna baza wygladzajaca i fluid, Probka cieni SEPHORA - chrome n04 Do dużych wymian dodam mnóstwo próbek !!! Poszukuje aktualnie następujących kosmetyków i akcesoriów: - dobrego pilnika do paznokci, - wody termalnej LPR w każdej ilości, - profesjonalnych szamponów i masek nawilżających, szczególnie Loreal Professionnel z serii SHINE CURL lub też kosmetyki TIGI CURL ROCK. - dobre maskary, raczej nowe lub niedługo używane, - kosmetyki apteczne LPR: nawilżające, - Liposyne Vichy, - meteoryty Beige Chic - chocby odsypke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam Shine Curl Loreal'a...na wymiane mam:Clinique,Wella SP,High Hair,LRP,Lor
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158038 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam Shine Curl Loreal'a...na wymiane mam:Clinique,Wella SP,High Hair,LRP,Lor
2. Maska nawilżająca BOTANICS firmy Boots – dostałam ją jako prezent (zakupiona w Irlandii)– niestety nie lubię masek roślinnych, mam na nie alergie. NOWA 75 ml.
16. WELLA - HIGH HAIR - Jelly Waver curl gel - uzyty raz - utrwala bardzo mocno, konsystencja galaretki - 100 ml czy ten żel nadaje się też do prstych włosów, czy tylko do loków ? zajrzyj do mnie proszę ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja bylabym u Ciebie zainteresowana pianką: - Wella System Professional, Color Saver Mousse, odżywka w piance do włosów farbowanych, 150 ml, użyta ze 3 razy, praktycznie pojemność bez zmian, ale oddam niechętnie, tylko za coś super |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jestem zainteresowana wieksza wymiana z Toba - podoba mi sie kilka rzeczy. # maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduzy, może brakuje jakichś 10-15 % # szampon do włosów Loreal Sensi Balance, opakowanie 1,5 l z pompką, został niecały litr,myślę że w granicach 900 ml, ale nie mam jak dokładnie obliczyć - najchętniej na inny szampon, # Clarins Multi Active Jour krem do cery suchej młodość i witalność - nowy, 5 ml z kartonikiem # Clarins Eclat du Jour krem energizujący nowy, 5 ml z kartonikiem Znajdziesz cos u mnie za to? Moge wygrzebać dodatkowe skarby, szczegolnie za Loreala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
- LRP Toleriane podklad - 2x1ml, odcien '15' , - LRP Toleriane krem o lekkiej konsystencji - pozostalo okolo 50%, - LRP Effaclar – płyn micelarny do demakijażu i oczyszczania twarzy, nie powoduje powstawania zaskórników -15 ml – NOWY. - LRP Hydraphase – nawilżające mleczko do demakijażu, twarz, oczy, usta. 15 ml – NOWE, kartonik. - LRP Hydraphase – tonik nawilżający, pozostawia skórę wygładzoną i rozświetloną. 15 ml – NOWY - 50 ml wody termalnej LRP, - cienie LRP roz (15) i jasno zielone (13) (w starej szacie - opakowanie kremowe z lustereczkiem i aplikatorem) - nowe kupione kilka tygodni temu, ale nie wiem czy nie sa przeterminowane, uzyte raz. Nie zmienily zapachu, ani konsystencji, ale maja zagadkowe daty: 03/03 i 07/05. Moze Cie zainteresuje: Olejek Hauschka (standardowe opakowanie) - uzyty ze 3 razy - pudeleczko + ulotka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hex niestety nic z rzeczy, które wypisałas nie jest mi potrzebne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zerknij czy u mnie cos znajdziesz? link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
To może:
# ODLEWKE szamponu do włosów Loreal Sensi Balance, (200ml ?) # Clarins Eclat du Jour krem energizujący nowy, 5 ml z kartonikiem w zamian za: 1.Kosmetyki z serii trzech kroków CLINIQUE do skóry suchej: Łagodne mydlo w płynie (tubka 5ml-nie uzywane), Emulsja nawilzająca (15 ml- uzyta raz na cala buzie). 2. Maska nawilżająca BOTANICS firmy Boots – dostałam ją jako prezent (zakupiona w Irlandii)– niestety nie lubię masek roślinnych, mam na nie alergie. NOWA 75 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Maseczka Boots jest narazie w rezerwacji, ale nie wykluczone ze sie zwolni.
Znalazlam: - puder brazujacy Guerlain Terracota - zostalo ok 1/2 który to puderek? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10159 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=14115 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2075 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10159 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12873 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej znajdziesz cos u mnie?:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8211;kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=162442 -wisiorki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej,
interesuja mnie u Ciebie: . LRP Effaclar – płyn micelarny do demakijażu i oczyszczania twarzy, nie powoduje powstawania zaskórników -15 ml – NOWY. 4. LRP Hydraphase – nawilżające mleczko do demakijażu, twarz, oczy, usta. 15 ml – NOWE, kartonik. 6. LRP Rosaliac - zel do demakijazu probka 7ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
przykro mi, ale nie znalazlam niczego co byloby mi potrzebne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Poszukuje aktualnie następujących kosmetyków i akcesoriów: - dobrego pilnika do paznokci, - wody termalnej LPR w każdej ilości, - profesjonalnych szamponów i masek nawilżających, szczególnie Loreal Professionnel z serii SHINE CURL lub też TIGI CURL ROCK Amplifier. - dobre maskary, raczej nowe lub niedługo używane, - kosmetyki apteczne LPR: nawilżające, - Liposyne Vichy, - meteoryty Beige Chic - chocby odsypke, lub inne tego typu kulki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.