![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poegzaminowe czystki w łazience... ZAPRASZAM!!!DOKŁADKA 17.12 * kilka razy uzyty podkład Oriflame korygujący FLAWLESS kolor natural ivory, mysle że jest ponad połowa. * NOWY raz uzyty pudrowy podkład Maybelline Wonder finish kolor nude * Róż w kulkach VOLLARE kolor raczej beżowy, ja go używałam jako rozświetlacza, zuzyty może w 15% * Antybakteryjny krem nawilżający redukujący blizny i zmiany potrądzikowe SORAYA, myslę że zuzycie jakieś 50% trudno ocenić, fajne opakowanie z pompką * Normalizujący krem matujący Pure Pore Fection Avon, zostało jakieś 1/3 DOKŁADKA 27.10.: * Krem intensywnie nawilżający HYDRA ENERGY ORIFLAME. Zapewnie optymalne nawilżenie przez 24 h. Do skóry suchej i normalnej. NOWY * BIELENDA Krem ogórek i limonka matuje i rozjaśnia, normalizujący. Uzyłam go dosłownie dwa razy * INDULGENCE krem do ciała otwarty ale uzyty raz. Dokładka 31.08: DOKŁADKA DWÓCH BLUZEK W POSCIE NASTEPNYM ![]() * Matująco kryjący podkład AA kolor kość słoniowa, ale wychodzi ciemnieszy, na oko dla mnie to naturalny beż. Użyty raz Próbki: * FLOS LEK happy aqua- program nawilżający do cery normalnej * FLOS LEK seria do skóry z problemami naczyniowymi: krem - maseczka z suchym wyciągiem z kasztanowca z aktywną witaminą C * FLOS LEK seria do skóry z problemami naczyniowymi:krem półtłusty z wit C, wyciągiem z cyprysu, kasztanowca i lipy *FLOS LEK seria przeciwzmarszczkowa: krem na dzień * FLOS LEK seria hypoalergiczna: krem pod oczy do skóry wrażliwej Kolejna dokładka 20.08.06 Znalazłam próbki których i tak nie użyję, więc: * Krem do rąk IWOSTIN, do suchych i spierzchniętych rąk * BIOMARIS sun lotion 25 * BIOBALANS ZIAJA Krem matujący do cery tłustej i mieszanej * DERMIKA MAT-B krem normalizujący na noc o przedłużonym działaniu * 62 paski do frencha z Avonu *lusterko zamykane dwustronne złote, jedno normalne drugie powiększające, okrągłe DOKŁADKA 11.08.06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokładka 20.07.06 ![]() ![]() DOKŁADKA 01,07,06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z wymiany,została go połowa, niestety mam za wrażliwą skórę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam go z wymiany przeze mnie użyty ze dwa razy, przez poprzedniczkę też tylko kilka, zużycia prawie nie widac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W zamian szukam czegoś co mi sie przyda... czego konkretnie nie wiem, więc pokazujcie co macie ![]() Szukam jakigoś kuferka na kosmetyki, zapachów na lato np z grejpfrutem, limonką, Roll ona z Garniera na cellulit, czegoś na rozstępy, czegoś do skórek, peelingu enzymatycznego, cieni fioletów i bordo, podkładów dobrze kryjących ale nie zapychających np Unifiance, i innych. Nie pogardzę srebrną biżuterią i ręcznie robioną ![]() Moje ciuszkowe watki jeszcze: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88045 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75820 Edytowane przez kajasia222 Czas edycji: 2007-01-19 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poegzaminowe czystki w łazience... ZAPRASZAM!!!
Cytat:
Może znajdziesz cos u mnie? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA
Bluzka błekitna dekold w serek, z wymianki przez mnie nie chodzona bo za mała (s-ka) przez poprzedniczkę podobno założona kilka razy, w stanie bardzo dobrym, żałuje że musze ja oddać bo brzuch na wierzchu a mi juz nie wypada ![]() Beżowa bluzka dekold łódka, bardzo fajnie sie układa,tez S-ka chodzona mało z tych samych powodów jak wyzej. Zdjęcia może dziwne ale chciałam pokazać jak rękaw jest długi. Edytowane przez kajasia222 Czas edycji: 2006-10-01 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Cienie brązowe H&M nr 9 małe zużycie
Cienie jasnobrązowe wpadające w szare H&M nr 12 zuzycie niewidoczne Cienie Sensique, potrójne dwa brązy i łosoś, uzywane tylko kilka razy Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Paletka Retro Oriflame, kolor różowy, turkusowy złoty, brązowo-złoty, zużycie minimalne, oprócz jednego koloru którego nie ma i Cienie jasnobrązowe wpadające w szare H&M nr 12 zuzycie niewidoczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
9.Clean&Clear Advantage 10.Sally Hansen - Advanced Cuticle Repair |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Niestey nic
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() z wymiany,została go połowa, niestety mam za wrażliwą skórę ![]() ![]() Mam go z wymiany przeze mnie użyty ze dwa razy, przez poprzedniczkę też tylko kilka, zużycia prawie nie widac. ![]() znalazlabys cos za to ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witam!
Interesuje mnie: Veet, Wosk do depilacji na ciepło Aquasystem z wyciągiem z liści zielonej herbaty.Wosk do depilacji na ciepło z wygodnym aplikatorem roll-on. Wosk podgrzewany jest gorącą wodą z kranu z wymiany,została go połowa, niestety mam za wrażliwą skórę znajdziesz coś ??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120182 moje ciuszki i kosmetyki zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Zapraszam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kajasiu, zobacz do mnie do postu 31, tam masz dokladne wymiarki spodni. Jesli chcesz, moge to zobrazowac
![]() Bluzeczka jest dosc krotka, jej dlugosc to 45 cm. Jesli jestes zainteresowana, to podam wiecej wymiarkow. Jesli chodzi o Twoje rzeczy, to podoba mi sie kilka: ![]() ![]() ![]() z wymiany,została go połowa, niestety mam za wrażliwą skórę ![]() A z bluzeczek ta: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1128854131. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bluzeczka z tego co widze pępek Ci zakrywa więc ok, też bedzie dobra ![]() A tą czarną bluzeczkę poszukam wieczorem jak bedę w domu, bo niewiem czy nie poszła z wymianką. Wstepnie jesteśmy umówione na wymianę?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sephora, Bain Douche Poire Croquante, Żel pod prysznic Sephora, Lait Corps Poire Croquante, Balsam do ciała Bielenda, Fitness Line, Balsam modelująco wyszczuplający do ciała. Joko, Lip Gloss Waterproof, Błysczyk do ust nr 27 (bezbarwny z perłowym połyskiem). Użyty kilka razy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej coś u mnie Ci sie podobało
mnie interesuje: Paletka Retro Oriflame, kolor różowy, turkusowy złoty, brązowo-złoty, zużycie minimalne, oprócz jednego koloru którego nie ma Matujący puder przeciw wypryskom Avon Cienie brązowe H&M nr 9 małe zużycie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam go z wymiany przeze mnie użyty ze dwa razy, przez poprzedniczkę też tylko kilka, zużycia prawie nie widac. ![]() ![]() ![]() oraz za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1128854131 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1128854131 ![]()
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wstepnie - tak
![]() Spodenki nie maja metki, ale na guziczku dojrzalam, ze firma to Authentic Style (niemiecka), w Polsce raczej nieznana. Mam kilka rzeczy tej firmy i dobrze sie nosza ![]() Poszukaj prosze tej bluzeczki i jak bedziesz mogla to podaj mi wymiarki dobrze? Nie chce, zeby byla zbyt krotka.. Rozumiem, ze moge liczyc na paletke i na wosk? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czytałam ze spodenki sa przetarte na dole ale ja i tak bede je miec troche przydługie chyba bo mam 161 cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hmm a jesli nie bluzeczka, to bylaby mozliwosc, zebys cos jeszcze dorzucila mi do tych dwoch rzeczy?
Ojj troszke beda przydlugie, ale to nie ma problemu - mozna je przeciez podwinac. Poza tym, w lecie beda idealne jako rybaczki ![]() Wiec teraz czekam na bluzeczke w razie czego, a potem wymieniamy sie, co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W zależności ile bedą przydługie to albo je poprostu przytnę i podwinę, co robię z większoscią spodni, albo podwine i tak zostawię :d tu nie ma problemu. Co do bluzeczki jutro pojade i poszukam jej i dam ci znac, ale na ten wosk i paletke moge juz dzis sie wymieniac wiec juz je wykreslam z wątku,b o są dla Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Chodzi mi o jakis ciuszek, kosmetyk lub drobiazg, bo nie chce stracic na tej wymiance.
Tu juz zalezy tylko i wylacznie od Twojej inwencji tworczej, ale mam nadzieje, ze beda dobrze sie nosic ![]() W takim razie czekam na odpowiedz, a potem juz dogadamy sie na PW ![]() Lece sciagac ciuszki z watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
- Podkład normalizujący T-balance Oriflame, kolor natural beige. Nie jestem pewna ile go zostało ale napewno na kilkakrotne użycie albo i więcej. Jest wydajny.
- Cienie jasnobrązowe wpadające w szare H&M nr 12 zuzycie niewidoczne znajdziesz coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122422 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.