|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Astor,Oriflame,Avon,Palom a itp..:) większość Nówki:)
Hej Dziewczyny
![]() ![]() 1.Tusz NOWY Astor Lycra Extend Fiber Extreme 2. Tusz używany TYLKO RAZ Paloma Dwustronny Black& White 3. Połyskliwy Puder do ciała Kraina Śniegu z Avonu (UŻYTY RAZ CAŁE OPAKOWANIE) 4. Złocisty deszcz do twarzy i ciała w kulce z Avonu NOWY. 5. Liquid eye make up remover z Avonu( płyn do demakijażu oczu) ponad połowa. 6.Wosk nabłyszczający Jedwabisty Połysk Joanna (ponad połowę) 7. Antyperspirant ORIFLAME w sztyfcie "Garden" Nie uzywany jedynie lekko zdarte opakowanie. 8. Puder sypki ORIFLAME. Tak samo nie uzywany jedynie lekko zdarte opakowanie. 9. Perfumy Violet Heart- ponad 3/4(jezeli jest ktos zainteresowany mogę bliżej napisac potem o zapachu) 10. Eyliner różowo-opalizujący ORIFLAME uzyty raz . Piszcie w wątku swoje propozycje ![]() ![]() Za 10 minut dodam zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Astor,Oriflame,Avon,Palom a itp..:) większość Nówki:)
Hej
![]() A szukasz czegoś konkretnego? Podoba mi się puder do ciała i tusz Astora, znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie to : Tusz NOWY Astor Lycra Extend Fiber Extreme
Link do wymiany w moim podpisie ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
JAK MOŻESZ TO ZAJRZYJ DO MNIE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos za nr 1 i 10 ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153442 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
OK, w takim razie daj znać jesli dobierzesz coś jeszcze do zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Poisengirl a mnei interesuje Puder sypki ORIFLAME. Tak samo nie uzywany jedynie lekko zdarte opakowanie.
9. Perfumy Violet Heart- ponad 3/4(jezeli jest ktos zainteresowany mogę bliżej napisac potem o zapachu).Znajdziesz cos u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157021 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
1.Tusz NOWY Astor Lycra Extend Fiber Extreme
2. Tusz używany TYLKO RAZ Paloma Dwustronny Black& White 3. Połyskliwy Puder do ciała Kraina Śniegu z Avonu (UŻYTY RAZ CAŁE OPAKOWANIE) 4. Złocisty deszcz do twarzy i ciała w kulce z Avonu NOWY. 5. Liquid eye make up remover z Avonu( płyn do demakijażu oczu) ponad połowa. 8. Puder sypki ORIFLAME. Tak samo nie uzywany jedynie lekko zdarte opakowanie. 9. Perfumy Violet Heart- ponad 3/4(jezeli jest ktos zainteresowany mogę bliżej napisac potem o zapachu) 10. Eyliner różowo-opalizujący ORIFLAME uzyty raz . Znajdziesz cos u mnie za te rzeczy??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
hej
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#17 |
BAN stały
|
9. Perfumy Violet Heart- ponad 3/4(jezeli jest ktos zainteresowany mogę bliżej napisac potem o zapachu)
8. Puder sypki ORIFLAME. Tak samo nie uzywany jedynie lekko zdarte opakowanie. 2. Tusz używany TYLKO RAZ Paloma Dwustronny Black& White 10. Eyliner różowo-opalizujący ORIFLAME uzyty raz . to mnie interesuje za kolczyk prosze odpisz u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za Tusz NOWY Astor Lycra Extend Fiber Extreme? Jaki on
ma kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za tusz Astor?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie : 1.Tusz NOWY Astor Lycra Extend Fiber Extreme moze cos znajdziesz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.