![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
The Girls Of The Playboy Mansion
"82Letni Hugh Hefner właściciel Playboya obecnie dzieli ogromny dom z 26-letnią Holly Madison, 32-letnią Bridget Marquardt i 21-letnią Kendrą Wilkinson. Ich młodość pozwala Hefnerowi utrzymywać się w dobrej formie w sypialni i czuć młodo.
Ślicznotki nie są u boku podstarzałego lowelasa bezinteresownie. Hugh zapisał dziewczynom w spadku 4 miliony dolarów. Nie potraktował ich jednak równo. Najbardziej majętna po jego śmierci będzie Holly-jego partnerka - dostanie 3 miliony; Kendra i Bridget po 500 tys. dolarów. Pod warunkiem, że zostaną z nim do samego końca." Czy ktoś z Was to ogląda? Program jest emitowany na kanale "E!" każdego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: The Girls Of The Playboy Mansion
Oglądam
![]() Nieźle się dziewczyny urządziły! Chyba najbardziej "miła" wydaje się Bridget, nie lubie Kendry ![]() Nie mam nic ani do niego ani do nich! Wydaje mi się, że miedzy nim a trzema dziewczynami jest pewien układ, nie nazwałabym tego związkiem...One daja coś jemu a on im... Stworzył wszystko od podstaw i dzięki niemu Playboy według mnie będzie nieśmiertelny! Niech sobie facet (dziadek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Facet jest tak oblesny, ze te dziewczyny musza miec duzo samozaparcia - lub parcia na szklo plus uwielbienie dla luksusu, ze z takim moga isc do lozka.
I tyle w tym temacie - sponsoring u boku pana Franka jest dla mnie oblesny, tak samo u Hefnera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
On juz chyba sobie nie uzywa i tak
![]() Dla mnie te panny to utrzymanki i tyle, sprzedaja sie. Przeciez ta Kendra moglaby byc jego prawnuczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
obleśny typ, a dziewczyki to, jakby nie patrzył, prostytutki. tzn. może żeby było ładniej
![]() widziałam kiedyś kilka fragmentów na MTV (bo to chyba tam też leciało?). powalające były urodziny jednej z dziewczyn, rodzina do niej przyjechała. widać było tę dumę z córeczki w oczach mamy i babci. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
a na czym i o ktorej jest ten program?
kurcze ogladalabym ![]() a slicznotki sa faktycznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6649937 Tutaj przypominają mi Barbie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ehhhh co pieniądze robią z ludzmi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Bo ja wiem czy takie to smutne?
Nie każdy 80 letni dziadek może mieć przy boku takie babki ![]() Ale w sumie lepiej tak, że ma już od iluś lat 3 wybrane, a nie urządza orgie z 50 innymi... A te kobiety - młode, piękne (jak na ideał amerykańskiego piękna), sławne. Dziadek padnie, to one dopiero zaczną żyć ![]() Sprzedajne dziwki? Nie. To był ich sposób na ustawienie się, na zaistnienie w showbiznesie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ciekawe jakie będą miały miny jak zmieni swój spadek na łożu śmierci.
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pewnie nie ma komu zapisać tego spadku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jak to Holly ostatnio powiedziala o sobie i Hefie "zachowujemy sie jak normalna para". Ciekawe...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
eh... bezsens totalny
![]() :P Ale ta po prawej stronie ze zdjęcia : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6649937 ma cudowne włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja tego nie potępiam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
oglądałam
![]() denerwuje mnie to ze te dziewczyny mówia ze nie robią tego dla pieniedzy. Nikt mi nie wmówi że tak jest, bo w to nie uwierze.
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma komu zapisać ![]() Więc napewno ma co rozdawać i komu rozdawać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Oto co znalazłam w Internecie:
"Holly Madison, 29-letni króliczek Playboya, bardzo chce zajść w ciążę. Baby boom jak widać nie omija nikogo. Ona i 81-letni Hugh Hefner starają się o dziecko już od wielu miesięcy - na razie jednak bezskutecznie. Zdeterminowana para udała się więc do kliniki specjalizującej się w zapłodnieniach metodą in-vitro. Ponoć Holly niczego nie pragnie bardziej, niż rychłego macierzyństwa. A i Hugh marzy się kolejny potomek. Jeden z amerykańskich serwisów plotkarskich pisze, że jeśli Hugh spłodzi teraz dziecko, to "oboje będą nosić pieluchy w tym samym czasie". "Założyciel najsłynniejszego magazynu dla panów Playboy, Hugh Hefner, pragnie się najwidoczniej nieco ustatkować. To dosyć późno, ma 81 lat, ale lepiej teraz, niż wcale. Całe swoje życie Hugh spędził na pracy i promocji marki, która dziś ma już swoją niepodważalną pozycję. Ilość jego kochanek na pewno niejednego mogłaby zszokować. W swoim wielkim imperium ma wszystko, baseny, ekskluzywne samochody i niezliczoną ilość łudząco podobnych, silikonowych blondynek, które od lat wiernie mu służyły, zabawiając na częstych imprezach gości. Playboy ma najwyraźniej dosyć. Późno mu się przejadło, ale jednak. Teraz twierdzi, że prawdziwy smak życia poznał dopiero z jedną ze swoich dziewczyn, jest nią 27-letnia Holly Maddison, o ktorej mówi naprawdę ciepło: Swoje najlepsze chwile w łóżku spędziłem właśnie z Holly. Nasze relacje stały się bliższe i bardziej poważne. Jest teraz jedyną osobą, z którą sypiam. Myślę, że wreszcie znalazłem swoją bratnią duszę. Hugh na stare lata okazał się być monogamistą. A Holly odwzajemnia jego uczucie. Chce mieć z nim potomka. Bardzo chce mieć dziecko z Hefem, ale myślę, że zaczeka z tym do końca programu Girls Next Door, kiedy Kendra i ja nie będziemy już z nimi mieszkać. Ona chce, żeby jej dziecko wychowywało się w normalnym środowisku - mówi jedna z nałożnic Hugh'a, 32-letnia Bridget Marquardt. Ona i jej młodsza koleżanka, 21-letnia Kendra Wilkinson wciąż mieszkają z Hefnerem. I bardzo dobrze. Dzieci powinny mieć normalny dom, tylko tatuś w wieku pradziadka trochę szokuje. Wyobrażacie już sobie Playboy'a juniora, lub małą Playmate?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do programu - czasem go oglądam i według mnie to nic innego jak sponsoring. Na dodatek z obleśnym sponsorem wiecznie chodzącym w satynowej czarnej piżamie, białych skarpetkach i śmiesznych kapciach (u nas chyba coś takiego nazywało się kiegyś "bruslejki" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Bardzo to lubie. Moja ulubiona to Holly
![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie poczyta tego Hefnera, który się chce teraz ustatkować (a gdzie on był z 50 lat temu ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
A ta co chce mieć z nim dziecko to chyba liczy na to, że dzięki temu wzbogaci się jeszcze bardziej, bo mały/mała też coś odziedziczy w myśl prawa. Nie wiem jakim cudem ten stary, śmieszny człowiek może kogokolwiek pociągać - chyba tylko blondynki co to mają w głowie zamiast mózgu silikon. Dla mnie jest żałosny, normalnie to bym mu nawet współczuła zmarnowanego życia, ale on nawet nie wie, że je zmarnował więc szkoda mu współczuć. Ot, idol dla tępych laluniek dla których nie liczy się ich własna osobowość tylko ich tyłek. Nie ma to jak wysokie aspiracje ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
na mtv widziałam.takie sobie.ta jego partnerka mówi,że zazdrosna jest i wolałaby go tylko dla siebie.
nie wierzę,że tak po prostu czyściutko go kocha. P.S One go musiały pytać czy mogą sobie cos obejrzeć na DVD i jeszcze wysłały jedną żeby zapytała bo się bały ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam ze 2-3 razy i za każdym razem mnie nudził strasznie ten program :/ . Wolę oglądać inne programy na E! np.,,100 najseksowniejszych aktorów" i tym podobne.Sa o wiele ciekawsze
![]() A tak poza tym to tych dziewczyn wybór.Chcą się szybko dorobić na przyszłość,no bo powiedzmy sobie szczerze ,że ten dziadzio wiecznie nie będzie żył,a one będą miały jakiś start na życie.I wątpię też,żeby ten dziadzio mógł jeszcze z nimi uprawiać seks. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Rozne cuda sie zdarzaja. A moze Holly naprawde go kocha
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Oglądałam bardzo dużo odcinków tego serailu i powiem że sama nie wiem czy one lecą na kase
![]() ![]() Głowy sobie za nie nie dam uciąć ![]() ![]() Że się do trzech ograniczył to wogóle cud ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
BAN stały
|
Cytat:
o nie, obraziłaś mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
cóż oglądałam kilka razy. śmieszy mnie infantylność tych dziewczyn, zachowują się jak małe rozpuszczone dziewczynki. ale jedno trzeba im przyznać, że wiedziały jak się ustawić. a że za taką ceną...ludzie mają różne systemy wartości
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.