|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuje blyszczykow srednia/wysoka polka
U mnie w wątku błyszczyk Vichy, tylko testowany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nowy, nie odkręcany Lumene z pielegnującym wyciągiem z czarnej porzeczki.
Moim zdaniem komfortem stosowania i jakością nie ustępuje błyszczykom z górnej pólki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
OK, czekam
![]() Odcień ma numer 11 i nazwę "Be my own". Błyszczyk w ogóle nie jest kryjacy, daje jedynie lustrzany połysk i lekko "łamie" naturalny chłodny, różowy kolor ust (usta są bardziej "koralowe") |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego ew. szukasz na wymiane w zamian za ten blyszczyk, Aniu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z kolorówki przydałaby mi się ewentualnie konturówka do oczu (grafit, brunatny, ciemny brąz) oraz testowa ilość sypkiego pudru EL Lucidity 01 lub 06. Z pielęgnacji interesują mnie w zasadzie tylko dermokosmetyki zawierające kwasy BHA, ewentualnie kwas migdałowy lub retinol/retinal. Zawsze chętnie przygarnę końcówkę/resztkę/miniaturkę zapachu, który lubię lub też takiego zapachu, którego nie znam, a ciekawi mnie on i chciałabym go poznać ![]() Oczywiście gdybybyś decydowała się na błyszczyk, a w swoich zasobach znalazła na wymianę coś o większej wartości (w Krakowie cena błyszczyków Lumene z tej linii waha się na poziomie 35 - 48 zł; ja płaciłam bodajże 36 zł), to do Twojej dyspozycji (dla wyrównania wartości) pozostają inne kosmetyki z mojego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.