|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Zamiast korków przed MATURą, egzaminem gimnazjalnym**^^~~Kompend ium -J.POLSKI!!!
Tak..wiem,wiem,wiem - to nie ten dział,ale zauważyłam,że tutaj więcej osób penetruje wątki,więc chyba ciężkiego grzechu nie popełniłam...
![]() Jeśli przygotowujesz się do matury,egzaminu po gimnazjum lub olimpiady humanistycznej --- to świetnie trafiłeś/aś.Książka jest nowa,kosztowała 64 zł.Wymienię ją na coś o podobnej wartości,nie koniecznie na książeczki musi być (może być jakiś średniej jakości aparat cyfrowy,ciuszki,kosmetyki ) itp. <<Poszuku ![]() Kompendium, jedyna tego typu publikacja na naszym rynku, zostało przygotowane przez wybitnych specjalistów, współpracowników Instytutu Języka Polskiego Uniwersytetu Warszawskiego. Zawiera m.in. gramatykę, zasady pisowni, etymologię i frazeologię oraz ćwiczenia z kluczem. Jednolity układ i jasna struktura każdego rozdziału pozwala szybko dotrzeć do poszukiwanej informacji. Wydawnictwo: ŚWIAT KSIĄŻKI Rok wydania: 2005 Oprawa: Twarda Format: 17x24cm Ilość stron: 704
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zamiast korków przed MATURą, egzaminem gimnazjalnym**^^~~Kompend ium -J.POLSKI!
focia oczywiście jeszce musi byc
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamiast korków przed MATURą, egzaminem gimnazjalnym**^^~~Kompend ium -J.POLSKI!
moze cos u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.