|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dolce Vita Dior - Miniaturka
NIEAKTUALNE - leci do astronomiczna.ania
Urocza oryginalna miniaturka zapachu DOLCE VITA Diora - 5 ml w buteleczce o poj. 5 ml z korkiem. Zapach z kofretu Dior Voyage, użylam tylko jeden raz odrobinke na nadgarstek, ale to ne moj zapach. Chetnie wymienie na miniaturke innego zapachu albo cos co mi po prostu wpadnie w oko ![]() Zapraszam!
Jak zdobny koń, jak świetny strój, Czarownym zwidem obraz twój, Poznałem - Boże, siłę daj! Tyś czarownica Lorelei. (Clemens Brentano) Edytowane przez elorelei Czas edycji: 2007-04-13 o 08:40 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dolce Vita Dior - Miniaturka
jestem chetna
Co moze byc w zamian miniaturka z atomizerkiem Victoria Secret http://www.perfumeemporium.com/women...els%20Heavenly to ten zapach
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
elorelei
![]() ja też byłabym wstępnie zainteresowana ![]() gdybyś znalazła cos u mnie na wymianę, to prosiłabym od razu o info, kiedy była otwarta miniaturka oraz o podanie kodu z kofretu (powinien być gdzieś na spodzie lub boku pudełka nadrukowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181150
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
straaasznie Was przepraszam, ale przez dwa dni nie mialam dostepu do kompa (awaria...). No wiec: Neonko - sorki, ale nie lubie zapachow VS Olik- niestety nic nie znalazlam Astronomiczna.ania - wyslalam i PW Biala.malpeczka - wstepnie interesuje mnie cien Bourjois i probka uphorii. Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.