|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
• Kosmetyki Do Oczu •
Zamięnię na.. sama nie wiem na co... jestem otwarta na propozycje
![]() Może i malo kosmetyków, ale tylko tyle mam na razie na zbyciu. Mam nadzieję, że coś znajdziecie ciekawego na wymianę ![]() 1) eyeliner- czarny. nie wiem z jakiej to firmy. Użyty może z dwa razy, po czym stwierdziłam, ze nie umiem się tym malować i rzciłam do kosmetyczki, gdzie leżało sobie nieużywane może z 4 m-c. 2) kredka do oczu- szara. Firma: Coty z seri: Miss Sporty. nie używana. kupiłam, po czym stwierdziłam, że za słabo maluję- gustuję w oczach pomalowanych na czarno. 3) kredka do oczu- błękitna. Nie wiem z jakiej firmy. Stęperowana może 1/5 część kredki. 4) eyeliner brokatowy. Firma essence- bardzo dobra niemiecka firma. nie używany ani razu. 5) czarna kredka do brwi z grzebyczkiem. firma essence. nie używana. 6) Kosmetyczka różowa. Średnia wielkość, prawie nie używana. w bardzo dobrym stanie ![]()
Każdego dnia bardziej i bardziej potrzebuję Cię, kocham, podziwiam. Każdego dnia coraz mniej i mniej liczy się cokolwiek oprócz Ciebie. ![]() Edytowane przez pokochaj_mnie Czas edycji: 2007-01-28 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.